26. srpna 2014

BLOGEŘI DĚLAJÍ SVĚT HEZČÍ

Tak jak jste na tom s plněním mého úkolu, co se týká projektu Úsměv? Doufám, že se co nejvíce z vás zapojilo, i když jste mi o tom třeba ještě nenapsali.


Dostala jsem už pár emailů a chválím vás za všechny dobré skutky, děláte mi velikou radost. Blogeři dělají svět hezčí! Sepíšu článek, jen co dostanu ještě nějaké zprávičky od vás.

A protože jsem slíbila, že i já vám budu dávat vědět, tak tady pár věciček. Jen chci podotknout, někdo v komentářích psal, že jestli to správně chápe, beru to tak, že dělat dobré skutky je něco extra. Ale tak to není! Článek jsem sepsala proto, abychom si to všichni uvědomili a zkusili s tím společně něco dělat, pokud už neděláme. Já samozřejmě se snažím dělat dobré skutky pořád, i bez psaní o tom, jen jsem to chtěla nadhodit jako téma k probrání.

Vím a ani netvrdím, že je to něco super extra, ale ke své rodině chci být takto milá pořád, jsou to drobnosti, ale věřím, že i maličkosti se cení.
  • Často, když jdu do města, stavím se v cukrárně a koupím mamce nějakou dobrotu ke svačině a hodím jí to do práce. Kolikrát kupuji něco i její kamarádce v práci, protože vím, že jí to potěší a proč to pro mamky kamarádku neudělat.
  • Zvu sestru a jejího přítele na jídlo, vím, že se mají moc rádi a tak chci, aby se cítil jako člen rodiny, když už jsou spolu tak dlouho a je na ni pořád stejně hodný. A vím, že sestru by trápilo, kdybychom se o něj dostatečně nezajímali, takže vždycky je někam pozvu, vyrazíme a pokecáme.
  • I přes tento článek o mě a květinách, jsem koupila babičce pugétek kytiček na farmářském trhu a donesla sem jí ho, měla velkou radost, kytičky má moc ráda.

Tak to je něco málo ode mě. Co vy, určitě mi napište. Nebo zpracujte vlastní článek, půjčte si banner, budu moc ráda. Protože BLOGEŘI DĚLEJTE SVĚT HEZČÍ! :)

7 komentářů:

  1. I drobnosti se cení :) Já se na dobré skutky nijak zvlášť nesoustředila, ale v červenci jsem tři týdny dobrovolničila v jeslích :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jich udělala několik, ale většinou to beru tak nějak jako samozřejmost a nepíšu a nepamatuji si to, ale je hezké, že Ti nějaké maily dorazily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja jsem slibila clanek, tak sem se nad tim musela zamyslet :)

      Vymazat
  3. Trošku mimo, ale chci se zaptat: je pravda, že Host dává na recenzi jenom e-knihy?
    Děkuju za odpověd

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní5/9/14 20:32

    Takové drobnosti, řekl jsem si... Ale...

    ... když se podívám sám sobě do svědomí, těžko si vzpomínám, kdy jsem takto nezištně pro někoho takovou "drobnost" udělal. Díky za připomenutí toho, že i málo je hodně, a že i drobnost vykouzlí úsměv :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...