18. srpna 2014

PROČ SE NEÚČASTNÍM TAGŮ

Projíždím si tu tak ostatní blogy a čtu různé tagy, načež mě napadlo sepsat pro vás drobné vysvětlení, proč se něčeho takového nejspíš nikdy nedočkáte u mě.


Není to proto, že bych vám o sobě nechtěla nic říct, to určitě ne. Sami jste si mohli všimnout několika "Mýty a fakta" článků, kde píšu o sobě, či mnoho a mnoha článků, kde na sebe něco prásknu, takže tím to vážně není.

Jde o to, že já jsem nerozhodný člověk a k tomu obrovsky přemýšlivý a to je v takových situacích problém. Vezmu příklad jednu otázku - káva nebo čaj? Normální člověk by napsal káva nebo čaj a jel dál. Jenže já tohle nedovedu, za to bych vám dovedla napsat sloh na A4 minimálně o mě a kávě a o mě a čaji. Stejně tak otázka slané nebo sladké? To není na jednoslovnou odpověď, ale na maturitní práci.

zdroj

Byla jsem na několik takových tagů v průběhu svého blogování už nominovaná, ale nikdy jsem to nedotála do konce :( Mrzí mě to moc, protože je mi ctí, když mě někdo nominuje a tím vyjádří chuť dozvědět se o mě něco nového, ale já na takovéhle otázky odpovídat neumím. Proto bych na otázku vanilka nebo čokoláda odpověděla jen "Nevím" a to je mi faaaakt vůči vám blbý, napsat článek o deseti nevím nevím nevím nevím nevím nevím nevím nevím nevím nevím. Nejoblíbenější písnička, skupina, herec, ... ? Nevím.

zdroj

Pokud ale třeba někdy budete chtít knihu na téma Jaké by to bylo být blátem, pak jsem vám plně k dispozici! No vážně, na střední jsem deset minut vyprávěla na téma Jsem křída, takže nějaké zkušenosti mám :-D Takže když vás vyzývám, ať nahodíte nějaké téma na Brepty a žblepty, nebojte se a jen do mě :)

zdroj

Nominujete-li mě tedy do něčeho takového, pravděpodobně poděkuju a odmítnu, ale nezlobte se na mě, prosím. Otázky si vždy přečtu a pokud mám alespoň trochu pocit, že bych na to mohla odpovědět ještě letos (i když se rozepíšu na vše, jak to mám ve zvyku), půjdu do toho. Co vy a tagy? Píšete je rádi? Čtete je rádi?

9 komentářů:

  1. Já je mám ráda, je to sranda, ale vždycky ty odpovědi dávají hodně zabrat a taky mám dost často nevím respektive oboje :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tagy ráda :-) Ale s tou nerozhodností mám občas taky problém. :-) A 10 minut mluvení o tom, že jsi křída? :D Nechceš o tom napsat knihu? :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je milé, že nám to takhle vysvětluješ :) Já jsem se bála, že začneš o tom, jak je to trapné a že prostě sto lidí má na blogu ty samé otázky, protože to je sice pravda, ale asi bych se toho musela kapku zastat :D. Já sama tagy občas píšu, ale je pravda, že mi dá docela zabrat na všechno odpovědět a rozmyslet si pravdivou odpověď.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky nerozhodná a na tagové otázky odpovídám často prostě podle momentální nálady a je možné, že kdybych se k tagu dostala o den, týden, měsíc později, odpovědi by byly jiné, ale tagy jsou legrace a líbí se mi i to, jak se šíří po internetu pomocí stovky bloggerů a taky je na nich vidět krásný kontrast mezi všemi lidmi. To že rčení sto lidí sto chutí je víc než pravdivé :) Ale dokážu pochopit i tvůj přístup a to, že se jich neúčastníš, proto nebudu nikdy uražena, když nějaký tag vynecháš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tagy jsou velký fenomén, který v poslední době vážně frčí a já sama je nerada píšu, spíš je ráda čtu a dozvídám se nějaké novinky na mé oblíbené blogery. :)
    A když tobě na ně nejde úplně jednoznačně odpovědět, tak se nedá nic dělat, tvůj blog je zajímavý i bez tagů. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chápu, kolikrát mi dává taky dost zabrat, abych na ty otázky odpověděla. Kolikrát mám neskutečně moc nominací třeba u toho LBA, což nenávidím, takže toho se účastním jen tehdy, když jsou ty otázky aspoň trochu při smyslech. :D
    BTW.: Sakra... Jaké to je být blátem? :DD

    OdpovědětVymazat
  7. Já tagy většinou ráda píšu i čtu, i když je fakt, že když jsou na 20 blozích zároveň, začíná to být i kapku otravné :D Také mě rozčiluje, když mám jako součást tagu psát fakty o sobě. Přijde mi, že se pak ve všech těch tazích opakuju a radši bych ty fakta šoupla do samostatného článku. Ale ráda je čtu :D Copak jsi povídala o křídách? Tohle mě fakt zajímá, nedovedu si to představit :D A to tvé polemizování o kafi a o blátě může být super vlastnost, alespoň máš pořád o čem mluvit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uprimne je to vec, ktera me nebere. Sice se to ted internetem vali jako lavina, ale ja bohuzel s trendem nejdu. Je to hlavne kvuli tomu, ze by to musel byt tag pro vsechny stejny, jednotny. Ale ne ze behem mesice dostanu tag od ctyr lidi a kazdy mi polozi jine otazky a ja pak mam vymyslet otazky pro dalsich 44 lidi? Na to bych musela mit more casu. A i kdyz chapu, ze to muze pomoct i v navstevnosti, je to vec, kterou proste s diky odmitnu... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem váhavec váhavá, ale je fakt, že se mi u tagů většinou povede vypotit jakous takous odpověď. I tak ale moc netaguji, není čas a často ani chuť :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...