25. prosince 2014

CHRISTMAS SURPRISE

Díky facebooku si asi hodně z vás už všimlo, že jsem se na youtube (ty sociální sítě nás ovládají !!) rozhodla odtajnit svůj Gesicht (sprechen si Deutsch?) a rozjet si video-kariéru (ehm ehm). Spoustu z vás s tím už měsíce otravovalo, tak tady to (na vlastní nebezpečí) máte, komu se to nelíbí, ať si víte jak... :-P Tento článek se týká bližšího info a záměrů a všeho kolem.

Musím říct, že mě to točení docela bavilo. Jasně, bylo to narychlo a nepřipravené a špatná kvalita a milion dalších věcí, co mi můžete zkritizovat (prosím, sem s tím). Ale sranda byla a to je, myslím, hlavní, jak pro mě, tak pro vás, ne? :)

Velká část videí bude společně s Luc, protože jsme se rozhodly to rozbalit především spolu, tak tomu chci zůstat věrná. Máme hodně plánů, snad vás to bude bavit, protože nás to baví a věříme, že to bude spoustu srandy pro obě strany.

Nechci točit videa extra delší než pět minut. Z vlastní zkušenosti mám pocit, že pak člověk ztratí snahu to vnímat a kolem těch pěti minut je to tak akorát.

Chtěla bych se zlepšit ve stříhání, točení a technické kvalitě videa :-D Všechno bude, nebojte, jen mi (nám) dejte čas.

Otázka zní, co na nĕj říkáte? :) A zda-li byste chtěli, abych tvořila i nějaká videa mimo naši "Jedna horší než druhá" dvojku. Napadlo mě, že bych mohla točit vlogy z mých obyčejných i neobyčejných dní a taky nějaká ta videa s knižní tematikou, různá kecací a zamýšlecí videa apod. Byl by o to zájem? Dejte vědět, potřebuji od vás poradit.

6 komentářů:

  1. Já jsem pro jakékoliv videa :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím:) Jsem pro jakákoliv :)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě točte, točte! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem a jsem pro:) určitě toč(te)! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně souhlasím, nedávno jsem s tím začala taky a budu jedině ráda, když se přidají k booktuberství spíše profíci než-li amatéři jako já. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Proč ne. Aby nám čtenářům těch 5 minut stačilo. :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...