17. dubna 2015

BLOGES MARKET 11.4.2015

Už to bude skoro týden (no to mám pěknou prodlevu, měla bych psát častěji, grrrr, ale kdo mě sleduje, ví, co za tím bylo, takže doufám, že jsem omluvena :) ), co jsem navštívila jedno sobotní odpoledne akci zvanou Bloges Market. A tady je můj report.

zdroj

Dorazily jsme tam ještě před jednou a jak jsme původně myslely, že to nenajdeme, davy lidí (no asi spíš bych mohla rovnou říct holek, protože chlapi jsem viděla tak dva) nás nasměrovaly. A tak tedy přicházíme ke vstupu a čekáme do 13 hod, kdy měla celá akce začít.

fronta
pořadatelky

Přiznám se, že jsem nepřišla nakupovat, ale spíš na čumendu. Každopádně zbylých cca 3000 lidí (dle počtu zúčastním se na facebooku), nakupovat přišlo, takže si asi dovedete představit, jaká byla tlačenice. Ale o tom až za chvíli.

Welcome drink - frisco nebo bubble tea, mňamka. Co mě fakt mile překvapilo, byl doprovodný program. Mohly jste se nechat nalíčit, upravit si vlasy a udělat manikúru. Naštěstí jsem byla jedna z prvních, co se dostala dovnitř, protože pak už byly šííílené fronty. Takže jsem se nechala nalíčit a pak nakudrlinkovat vlasy. Nehtíky jsem vynechala, ale co jsem koukala, tvořili tam pěkný věci. Takže až na ty fronty - dva kadeřníci, tři vizážistky, jedna manikérka - na 3000 lidí, to byl super nápad. 


Smilebox - to chci domů :) A ty proprietky k tomu, super nápad. My jsme využili mikrofon, obří srdce, rámeček, čelenku s kytičkou a rádio, každopádně rekvizit bylo k dispozici ještě víc.

prodej homemade čelenek

V programu byla i přehlídka prodávaných modelů, mám i video, jen ho ještě musím sestříhat, takže dodám časem, vážně. A zjistila jsem, že jsem houby fashion bloggerka, protože z těch holek jsem znala možná dvě. Ne možná, ale úplně. Dvě. Ostatní mi neříkali nic ani názvem blogu ani přezdívkou, jménem, nic. Stydím se. Ale oblečení neměly špatný, to né že ne :)

prostor tvořící přehlídkové molo

Kromě ooobrovskýho tepla, i přes puštěné větráky, mě ještě zklamalo jídlo. Byly prezentovány tuším minimálně 3 foodbloggerky, nevím, jestli jsem špatně koukala, nenašla jsem ani jednu. 


Celou akci hodnotím jako povedenou, i když tombola byla až v sedm večer, což bylo mimo mé časové možnosti, takže to auto vyhrál někdo jiný. Grrrr :)


Byly jste? Jestli ano, hoďte mi vaše reporty, kouknu se na fotky a jak se vám tam líbilo.

21 komentářů:

  1. Muselo tam být skvěle. Líčení a účesu bych asi taky využila. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Musela to být super akce, hodně sem o tom četla. :-)))
    Pěkné fotky.
    Zvu tě na můj blog a na soutěž.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/04/soutezpoprve.html

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou vážně lákavý! Taky bych tam chtěla! ^_^ A ta Bubble ^_^ =D

    OdpovědětVymazat
  4. Komentovala jsem už u Mii na Kissbooku, že si to příští rok určitě nesmím nechat ujít :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Tam to muselo být super :) Škoda, že jsem tam nebyla :(

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem se zúčastnila :) reportáž a fotky tady: http://oneblondielife.blogspot.cz/2015/04/ootd-bloges-market.html budu ráda, když se podíváš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musela to být vážně super akce, lákalo mě se tam jít podívat ale bohužel to mám daleko :-) A ty davy lidí by mě asi taky celkem odrazovaly :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Nebyla, nebydlim v Cesku :/ Ale podobne tlacenice nemusim, stacil mi vyprodej essence a jako never more :D:D

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  9. Jee, super článek. Viděla jsem pár videí o Bloges Marketu od blogerek/youtuberek, které tam prodávali věci :). Musela to být super akce! Příště bych se tam určitě ráda podívala, i když takové davy lidí, nevím .. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě to stačilo minulej rok a moc se mi to teda nelíbilo. Pořadatelky se dost, doslova, vožraly, ke konci to většinu lidí dost nebavilo. Jediné plus bylo relativně pěkné oblečení.....někdě i celkem levné. Tohle jsem raději vynechala a myslím, že i další vynechám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda, že jsem tam nebyla. O akci jsem se dozvěděla pozdě, ale i kdybych se o ní dozvěděla včas pochybuji, že bych se tam podívala.
    Těším se na video :)

    OdpovědětVymazat
  12. musel to byť fajn zážtok, z fotiek vidno najmä veeľa ľudí :) jediná vec čo sa dosť čudujem je, že poriadateľky nedomysleli mólo.. koberec by ich nezabil :)
    ladyminimalism.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek! :) Vůbec tuhle akci neznám, ale podle tvého reportu to vypadá skvěle, až na ty frmoly s frontami a podobně. Fashion blogerky moc nesleduju, ale i tak to musela být zajímavá podívaná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Muselo tam byť ozaj úžasne :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda ze jsem tam nebyla ! Věděla jsem ze toje a šla jsem okolo ale byla jsem sama a šla jsem z interbeauty tak jsem byla už docela utahana !;))

    OdpovědětVymazat
  16. Musela to být skvělá akce :) Příští rok se musím jet určitě podívat

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som nevedela, že také niečo sa vôbec robí :O
    Ale určite ak by bola v mojom okolí podobná akcia, zúčastnila by som sa :D

    OdpovědětVymazat
  18. Určitě skvělá akce.. Ty kytičkové čelenky jsou skvělýýý :-) Pár bych si jich i našla.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Týý jo.. O téhle akcičce jsem se dozvěděla až po skončení, i když vím, že se tam i příští rok nepodívám, ale jednou bych se tam chtěla podívat, je to určitě skvělá věc :) Jinak ti chci poděkovat za komentář (y)

    OdpovědětVymazat
  20. Já nebyla, ale ráda bych. Vždycky, když z takových akcí vidím reporty, tak všem kdo byli strašně závidím :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...