6. dubna 2015

OSTROV LHÁŘŮ #JSEMLHÁŘ @HOSTBRNO

Ostrov lhářů
Lockhartová E.


Nakladatel: Host
Rok a měsíc vydání: 04/2015
Počet stran: 264

Anotace: Přečtěte si to. A jestli se vás někdo zeptá, jak to skončí, prostě LŽETE!

Určitě jste zachytili propagační akci této knihy na twitteru a brzo se spustí i na instagramu, včetně soutěže, takže dávejte pozor. Já jsem do spárů tohoto dílka byla chycena na srazu v nakladatelství Host, o kterém jste u mě určitě četli. Diskutovali jsme o tom a docela jsem se divila, že na původní obálce mělo být ufo, tak jsem ráda, že to nakonec změnili na to, podle našeho hlasování, co vidíte výše.

I když ale ufo není na přebalu, setkáme se s ním hned v úvodu. Rozhodně tedy knihu doporučuji fanouškům sci-fi, je to vážně odvaz. Mísí se vyprávění přítomnosti a budoucnosti po návštěvě těchto zelenáčů u nás. Šlo tomu nějak předejít?

Jasně že šlo, ale musíte do toho zapojit pár polobohů a mluvící zvířata. Proto je kniha vhodná i pro milovníky zvířat, značně se tu vyskytují a dozvíme se i to, jak o ně pečovat. Je to popsáno docela podrobně, což mi moc nesedělo do detektivní knížky, protože je přece potřeba zjistit, kdo k nám to ufo pustil? 

Pouštíme se tedy s hlavní hrdinkou do zběsilého pátrání po vrahovi, který jí zabil prarodiče. Jde o typický thriller dle Agathy Christie, s prvky životopisu a kvalitní romatickou zápletkou jako z pera S. Kinga.

A nebo lžu? Já? Nikdy! Ale jestli mi nevěříte, zkuste se o pravdě přesvědčit v recenzi u Jany.

4 komentáře:

  1. To jako vážně? :D Ať už lžeš nebo ne, tu knihu musím mít!

    OdpovědětVymazat
  2. to mi prijde jako pekna slatanila :D to musim mit!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se mi sakra líbí! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Holky moje, nesmite verit vsemu co pisu pod hastagem #jsemlhar ! :-P

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...