3. dubna 2015

RYCHLOSOUTĚŽ - ERIK AXL SUND

Úplně jsem zapomněla na podepsané fotky autorů Vraní díky a Hladového ohně, co jsem pro vás získala na autogramiádě v Praze. Teď jsem je při úklidu našla, ptala se vás a o soutěž byl zájem, tak tady máme jednu takovou rychlovku.


A co bude soutěžní otázka? Nejčastěji se uchytí různé tipovačky, takže to necháme při tom. Určitě jste si všimli, že jsem si stěžovala, že se nemůžu pořádně začíst a rozečetla jsem několik knížek najednou a rozečítám další a další ... Ptám se vás tedy:
  • Kolik knížek mám rozečteno?
  • Z instagramu, facebooku a twitteru, pochytili jste jaké? Zkuste nějaké vyjmenovat.
  • Četli jste od těchto autorů VD nebo HO? Co na ně říkáte?
Vítěze budeme mít třikrát, mám tři kartičky :) Vyberu buď kdo se trefí přesně (či hodně blízko) a nebo přes random. Pište do komentářů. Uzavřu to pravděpodobně někdy na konci víkendu navečer. Držím palce.

6 komentářů:

  1. Tipuji šest. :) A dneska jsem na Instagramu viděla, jak jsi přidala fotku e-knihy Ostrov lhářů, ale víc nevím.
    paja. syruckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Cetla jsem od nich obe knihy co u nas vysli, Vrani divka se mi libila hodne Hladovy ohen byl bohuzel uz pro me velka nuda, rozhodne je to ale dost napinave a nemuzu se dockat pokracovani.
    Urcite mas rozecteno Ostrov lharu, Setba minulosti, destrukcni denik minimalne 5 jich bude :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tipujem povedzme 5. To by som ja fakt nemohla mať :D Všimla som si We were liars, som zvedavá, čo povieš, ja som nikdy nebola z nejakej knižky tak veľmi zmätená ako pri tomto :D
    A nečítala som ani jednu z ich kníh, hoci by som sa k HD rada dostala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tipuji číslo 4. :)
    Vraní dívka se mi neskutečně líbila a hned co vyjde závěrečný díl, vrhnu se na Hladový oheň i Pýthiiny tady, abych nemusel čekat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tipuji 5 rozečtených knih. A jaké ? Ospalá díra, Ostrov lhářů, Princ, HO a dál asi nevím :D
    Četla jsem oba dva díly. Chvíli mi trvalo se začíst, ale když jsem si konečně zvykla na všechna jména a styl autorů, nemohla jsem se odtrhnout :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkusím to taky a tipuji 7 knih. :) Četla jsem oba díly, ale Hladový oheň pro mě už nebyl tak úžasný jako Vraní dívka.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...