25. dubna 2015

JAK SI ŽIJU 24.4.2015 BEAUTY - FASHION - BLOG

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


Dlouho jsem tu nebyla s Jak si žiju a protože můj včerejšek byl vcelku zajímavý a akční, rozhodla jsem se to pro jednou opět sepsat. Nebudu ale jako obvykle uvádět časovou osu, nezapisovala jsem si to průběžně, takže bych si jen cucala z prstu. Ale věřím, že článek bude zajímavý i bez toho :)

Měla jsem v plánu stihnout jednu povinnost, co jsem v Praze měla, nic zajímavého, takže to tímto považuji za probrané. A potom tři akcičky, o kterých vám povím detailněji.

VÝPRODEJ ESSENCE
Jako správný, i když nový a začátečnický, beauty lover, jsem musela využít výprodejní akce na kosmetiku. A tak jsem zamířila do Modřan, vystála si obrovskou frontu, nakoupila "pár" drobností v cenové relaci 10 - 30 korun, dostala Bravo, abych měla co číst a jela dál.

zdroj

NILA - FASHION REVOLUTION DAY
Víte, kdo vyrobil vaše oblečení? Promítání dokumentů, občerstvení, prodejní akce, bio-bavlna, oblečení z bambusu, fair-trade. O téhle akci jsem se dozvěděla náhodou od Luc z Život podle Lucie, se kterou jsem pak taky na akci šla, ale když jsem hledala po facebooku a internetu, o co vlastně jde, zjistila jsem, že dost blogerek a osobností se do toho vážně zapojilo, což je super.

zdroj

I-DNES BLOG VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ
Jako je Blogerka roku, Blog talent a podobné akce, tak portál i-dnes.cz má svoje blogery a svoje vyhlášení. Na tuhle událost jsem šla jako kamarádčino plus 1, byla ve finále top ten. Součástí bylo divadelní představení a docela boží raut.

zdroj

Taaak to byl můj pátek. Dost plánů, na jeden den, co? A třešnička na dortu? Vzhledem k tomu, že jsem momentálně na neschopence, musela jsem to všechno stihnout v rámci lékařem povolených vycházek :) Co váš pátek?

Otázkou zůstává, jestli by vás zajímali jednotlivé reporty na tyto akce (proto jsem to v Jak si žiju vzala jen stručně a výstižně, abych si nevyplýtvala munici, chápete) případně o jakou byste stáli nejdříve? Asi udělám hlasování na fb do liků, ale klidně můžete napsat i tady, pokud by vás zajímalo něco konkrétního.

Užívejte víkend!

7 komentářů:

  1. To musel být teda fofr :D a co sis všechno koupila na výprodeji? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na vyprodej essence rada vzpominam i kdyz ten uplne prvni nic neprekona :) Minule jsem se otocila a radsi sla do sephory jelikoz ta fronta byla desiva :D ALe zase maji fajn reklamu tak to chapu.... Co jsi tam ulovila ?

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem Bravo, abych měla co číst. :D To mě dostalo. :D

    OdpovědětVymazat
  4. u nás žiadne výpredaje Essence nie sú :/ čo si si kúpila ty? :) ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. bohužel výprodej Essence nemám možnost se dostavit.. :( achjo.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. takový den bych si dala líbit.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to jako velmi zajímavý den, na Essence výprodej bych taky ráda šla ale vadí mi, že je jen v Praze :-/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...