25. února 2014

MINISOUTĚŽ

Dnes nemám v plánu žádné velké rozepisování, omlouvám se. Měla jsem menší malinký malilinkatý úraz a píšu 1 prstem, slovy jedním prstem, tak to moc nejde, hlavně rychlost pokulhává (koho by zajímalo, kdy jsem začala dneska psát ?? :-D ) ale na facebooku jsem slíbila minisoutěž, tak nemůžu svých devět pravidelných čtenářů zklamat!

Abych předeslala, o co jde :) Jak jsem se včera velkoryse odměnila za špatný den a vtipkovala, že takových by molo být klidně víc (špatných dnů nebo jahodových koktejlů? a právě tam vznikla celá ta situace! :) ), tak dnešek byl ještě horší, proto jsem se opět chtěla jít odměnit koktejlem (a také ho pro vás vyfotit samozřejmě, když minule to nevyšlo, takže kolem a kolem za všechno můžete vy! hned je mi líp, když to mám na koho přehodit :) ). Ale byla jsem tak ztrhaná a rozbolavěná, že jsem se odměnila rychlou cestou domů. A na mém sídlišti je drobný obchůdek, tak jsem se zašla odměnit alespoň tam, chápete, nemůžu to nechat zcela bez povšimnutí :-D No a soutěž spočívá v tom, uhádnout, čím sem se odměnila. Mám i nápovědu, ale je tak nápovědná, že to uhádne předpokládám první, kdo si to přečte, takže se ukažte :) A samozřejmě odměna jistá! Ten, kdo mi sem první napíše, čím jsem se odměnila, dostane ode mě, při našem příštím rande právě toto. Pokud náhodou odpoví někdo, koho neznám osobně, budiž mu bonusem seznámení se mnou ... :-D :-D No kdo by o to nestál? Tak pojďme na to :)


11 komentářů:

  1. Ježiši vůbec nevím, chtěla si jahodový kokteil, nakonec si šla rychle domů, ale co pak, to nevím. Nějaké srdíčko? Čokoládu, knížku? Nevííííím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není možná, že moje nápověda není tak jasná, jak jsem myslela.. Tak to bude ještě zajímavé :-D Mysli, Marti, mysli :-P

      Vymazat
  2. Vždyť je to ta zmrzlina, ne? Algida, či něco podobného. :D Ale jinak doufám, že pacičky budou, co nejdřív pořádku, abys byla zase fit a mohla nám hezky psát! :) Sama mám s noži nehezké zkušenosti.. od té doby se jich bojím. :D

    OdpovědětVymazat
  3. A jooooooo a já si říkala, že to je povědomé. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jee já to uhodla hned ale už pozdě :) Jaká byla příchuť? A doufám, že budeš brzy fit a na zmrzku Tě zvu klidně já někdy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. myslím že infinity champagne nebo tak nějak :)

      Vymazat
  6. Jo to je ten champagne! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...