23. února 2014

PŘÍSPĚVEK ČÍSLO DVĚ - SRAZ A PŘEDPREMIÉRA VAMPÝRSKÉ AKADEMIE

Jojo originální název, celá já :) Druhý článek bych chtěla věnovat něčemu, co bylo jednou z podněcovacích popostrčení k založení mého blogu - knižní srazy. Potkala jsem tam pokaždé tolik skvělých lidí a narazila na tolik skvělých blogů, že jsem si řekla, že to taky zkusím.




Účastnila jsem se už !celých dvou!, to je množství, že?! :) První sraz a předpremiéra Města z kostí a druhý  před pár dny - sraz a předpremiéra Vampýrské akademie.

Sraz - boží :) Opět spoustu nových (neznámých) lidí, naštěstí se mě ujala skupinka děvčat z minulého srazu (díky Janičko, Terko, Baru a Týnko), díky kterým jsem nezabloudila ještě před srazem :) Dostali jsme placky (team Adrian X team Dimitrij ? málem jsem si musela od holek odsednout ... :-D ), plakáty, nálepky, říkám, boží. Následovala soutěž, to byly nervy, vááážně jsem chtěla tričko a ... povedlo se (ehm díky Janičko, Terko, Baru a Týnko :-D ). 




Předpremiéra filmu - přesun do kina, pohodlné sedačky a ... boží :) Překvapivě vtipné, povedené. Knížky jsem četla všechny, je to už nějaký pátek, takže jsem si nepamatovala všechno, ale přišlo mi, že nějaké části byly roztahané a něco zbytečně zkrácené. Dojem to ale nezkazilo, film bych doporučila. A protože chceme, aby natočili pokračování, nejen že ho doporučuju, ale přímo přikazuju, protože potřebujeme úspěšnost a návštěvnost, takže šup šup do kina ! Povinně ! 

(Za kvalitu fotek se omlouvám, je tu tma a je to foceno mobilem, neb foťák mě opustil... Budu hodná, třeba se ke mě vrátí :) )

Rachel-Roo

6 komentářů:

  1. Achjo vážně mě mrzí, že jsem tam nemohla být, ale příště to roztočíme, drahoušku! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejvtipnější (nejsmutnější?) na tom je, že nebýt tebe, ani se nestinu zaregistrovat, škoda, že ti to nevyšlo :(

      Vymazat
  2. Bylo to skvělé, jsem ráda, že jsme se po dlouhé době viděly! :) Příště znovu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to.. jak je to slovo.. mmm už vím.. boží :-D Musíme se zase brzo srazit, a tím nemyslím za rok na další předpremiéře.. :)

      Vymazat
  3. A teď by mě jen zajímalo... jaký jsi tým Rachel-Roo!? :D Ať vím, jestli mám s tebou ještě vůbec kamarádit... :P :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký tým? Jakýtým jakýtým.. Mám takové tušení, že na tuto otázku je jen JEDNA správná odpověď, že ?? :-D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...