16. dubna 2014

A TO BYLA STŘEDA

Dnes jsem měla den volna, o víkendu sloužím, tak jsem si to musela vybrat. 

Dopoledne jsem spala, četla, vařila a uklízela a odpoledne jsem šla s kamarádkou na kafe a pak do kina na film Noe. 

Abych to shrnula, film nebyl vyloženě špatný, ale znova bych ho asi vidět nemusela. Byla to klasika, lidé jsou zlí, zaprší, spláchneme je, Noe postaví archu, shromáždí tam zvířata a svou rodinu. Oproti klasice tam však bylo pár situací, o kterých se v bibli předpokládám nepíše :) 

Efekty se mi líbily, když jsme vybíraly film, chtěly jsme právě něco akčnějšího. Podle mě jsou v kině nejlepší akční filmy. Nemám nic proti animákům, ale na to se můžu podívat doma a budu mít zážitek stejný, kdežto když něco vybuchuje a já si připadám jak v centru dění, to je teprve něco :)

Chvílemi mi přišlo, že je film zbytečně prodlužovaný, ukončila bych to o něco dřív a dávalo by to stejný smysl, možná i lepší a nenatahovala to o pár zbytečných scén. 

Shrnutí, jak říkám, nebylo to vyloženě špatné, ale znova bych to vidět nemusela. 

Co jste dnes dělali vy? Chystáte se na něco do kina? Napište mi.

5 komentářů:

  1. Taky jsem měla kafíčko dneska a film mě nějak nezaujal když jsem koukala na ukázky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaky jsi mela kaficko? ja byla v Coste prvne, a to co jsem mela mi fakt chutnalo, nevim uz, jak se to jmenovalo ale bylo to na zpusob frappe a bylo to karamelovy mocca nebo tak neco

      Vymazat
  2. já jsem dlouho spala :D pak jsem vstala, trochu něco udělala a pak jsem šla v rámci AFO na promítání filmu Agora. bylo to zajímavé, nicméně jedno shlédnutí mi myslím bohatě stačilo. Noe jsem zatím neviděla, takže nemůžu soudit, ale už podle propagace je jasné, že to asi s Biblí tolik společného mít nebude, ale jsem na to zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja posledni dobou porad jen spim :-D v ramci AFO? copak to je? pouc me :) me taky jedno shlednuti Noe stacilo :)

      Vymazat
    2. AFO je zkratka pro Academia Film Olomouc, což je mezinárodní festival populárně-vědeckých filmů. v Olomouci právě tento týden probíhá jeho 49. ročník. jeden doktor, který vede předmět Zlatý fond světové kinematografie a je současně taky ředitelem AFO nám dal za úkol, abychom se ho zúčastnili, z čehož jsem nejdřív nebyla nadšená, protože jsem pořádně nevěděla, co to obnáší, ale po zjištění programu jsem byla velmi příjemně překvapená. dokonce tak, že už se těším na příští rok. těch různých druhů filmů je TOLIK, že si opravdu vybere každý a pokud si uděláš akreditaci, což je jen registrace, tak máš přístup na celý program zadarmo :-)

      třeba včera jsme byli na 1. dílu dokumentů KOSMOS: Časoprostorová odysea, od National Geographic, který je úplnou novinkou a teprve se šíří do světa. bylo to úžasné! kdyby tímhle stylem byly podávány přednášky ve škole, tak by to bylo o tolik záživnější a člověk by si z toho mnohem více odnesl!

      prostě super! už se těším na příští rok :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...