3. dubna 2014

MÝTY A FAKTA O MNĚ 1

Co mám u ostatních blogerů ráda, jsou články fakta o autorech blogu. Dozvědět se něco nového, já nevím, nemám prostě ráda jen knižně zaměřené blogy nebo kosmeticky prostě jednostranně, kdy vůbec nevím, kdo to píše. Neříkám, že chci jméno, adresu a rodné číslo! Jen chci poznat toho člověka. Vím, že to píšu často, protože mi přijde, že se to z blogů vytrácí a mrzí mě to. Takže taky je pár faktů o mně.

  1. Je mi 26, ale vůbec si tak nepřijdu. Když si vezmu, že velká část mých kamarádek má po svatbě a děti, mám z toho skoro husinu, jak to sakra udělali? 
  2. Mám úchylku na čelenky do vlasů. Mám dlouhé, rozumějte hodně dlouhé, vlasy a jednu dobu jsem si dost hrála s čelenkami, protože nejsem na nějaké extra úpravy, takže udělám culík, cop a měním alespoň čelenku, aby to nebylo stejné. Kdykoli vidím nějakou černou (mám i pár barevných ale takové ty klasické černé se vzory u mě vedou) čelenku, co ještě nemám, musím si ji koupit. Mám jich doma, odhadem, kolem třicítky, čtyřicítky určitě? Chtěl by někdo fotky mé sbírky? :)
  3. Před cca čtyřmi pěti lety jsem vážila přes sto kilo, živé váhy :) Bylo to z důvodu nemocnice a prášků, takže si to odpouštím, ale stejně jsem vážně  ráda, že už je to pryč.
  4. Stejně jako na čelenky mám úchylku na šály a šátky. Když jsem vážila tolik, kolik jsem vážila v předchozím bodu, byl tohle jediný doplněk, který mě bavilo si kupovat.
  5. A k čelenkám a šátkům a šálám přidávám kabelky, kolik já jich jen mám a kolikrát jsem kterou měla někde vyvenčit :-D

To pro dnešek stačí, zajímalo by vás pokračování?

11 komentářů:

  1. To je fajné, také mám ráda takovéto články :) Určitě udělej nějaký čelenkovací článek a také se v něm předveď, jak čelenky nosíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobře, nafotím to, až budu mít hooodně času to všechno povyndávat a vyfotit, je toho fakt hodně :-D

      Vymazat
  2. Je fajn se takhle něco dozvědět. :) Docela zajímavé věci. :) Pokračuj. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, už pomalu promýšlím, co na sebe prásknu příště :)

      Vymazat
  3. Já chci fotku těch čelenek!:) fakt jo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no dobře dobře udělám čelenkovací článek :)

      Vymazat
  4. Jo jistě by mě zajímalo pokračování! :D Jak sis mohla všimnou, já miluju mluvit sama o sobě na blogu a když to dělá i někdo další, tak to miluju ještě vííííííííc! :D
    Tobě je 26?! :O Jako bylo mi jasné, že 15 ti nebude ale odhadovala bych ti tak 21 :)
    Jak moc dlouhé vlasy máš? F.O.T.K.U. chci aby si sem dala!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u tebe nikdy nevim jestli to mam brat jako lichotku nebo naopak :-D takze sem stara nebo mlada nebo pusobim divne :-D :-D vlasy mam no ted uz kratsi, jenom nad zadek, ale jeste nedavno sem mela pod :)

      Vymazat
  5. Jo jo Rachel a čelenky, já je nosím jen výjimečně, protože mě spolu s brýlemi tlačí děsně :) A vlasy má dlouhé a nádherné to můžu potvrdit! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...