5. dubna 2014

MÝTY A FAKTA O MNĚ 2

Co mám u ostatních blogerů ráda, jsou články x fakt o autorech blogu. Dozvědět se něco nového, já nevím, nemám prostě ráda jen knižně zaměřené blogy nebo kosmeticky nebo prostě jednostranně, kdy vůbec nevím, kdo to píše. Neříkám, že chci jméno, adresu a rodné číslo! Jen chci poznat toho člověka. Vím, že to píšu často, protože mi přijde, že se to z blogů vytrácí a mrzí mě to. Takže taky je pár faktů o mně.

Máme tu pokračování, dáme další pětku :)
  1. Miluju svoji fenečku, je to nejlepší, co mám. Vím, že to říká každý majitel psa a tak je to správně :) Ta moje mi zachránila život, doslova, nebýt jí, na 95 % už tu nejsem. Dělat její život šťastnější je mým každodenním cílem.
  2. Jednu dobu jsem natolik ujížděla na seriálech, že jsem kvůli tomu nechodila do školy a vlastně ani nikam ven. Žila jsem tehdy sama, takže to šlo celkem lehce, za domem jsem měla nonstop Tesco, takže jsem ani nemusela chodit na denní světlo :-D 
  3. Umím téměř všechny sporty. Neříkám, že je pravidelně provozuju, ale umím to, kdybyste mě chtěli k něčemu vyzvat :) Moje rodina je sportovně založená a jediné dovolené v době mého dospívání bylo se známými sportovního typu. Bylo to super, hodně se mi to pak hodilo, s tělákem ve škole jsem nikdy neměla problém a reprezentovala jsem školu (to už mě tolik nebavilo teda) ve všech sportovních akcích, co šlo - běh, kolo, bruslení, tenis, badminton, ping pong, volejbal, basket, házená, plavání, surfování, plachtění, fotbal, hokej, horolezení, jak říkám, vyzkoušeli na mě všechno :)
  4. Mám ráda čokoládu, to asi hodně lidí, ale já jsem schopná sníst celou tabulku na posezení, když to na mě přijde, stydím se, ale nedá se s tím nic dělat, je to jako droga :) Naštěstí se to neděje až tak často.
  5. Jako mladší jsem si kousala nehty, teď je mám z práce nonstop tak poničený, že už stejně není co kousat, takže tento zlozvyk je pryč :-D

8 komentářů:

  1. Souhlasím :) Osobní články jsou potřeba, taky o nějakém uvažuji. Nepotřebuji vědět co kdy kdo snídal, a jaká antibiotika zrovna bere, ale je příjemné alespoň pár body blogera poznat. Obzvláště když jeho blog navštěvuji často, jeho články mám ráda, a přijde mi zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vid, ja treba o sobe docela nerada pisu, ale rada to ctu u ostatnich, takze to musim nejak vyrovnat, aby to bylo fair :)

      Vymazat
  2. Tak s těmi seriály jsme na tom podobně, taky jsem jednu dobu prožívala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já je mám z práce zničený a přesto si je dloubám:/:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak se ti to dari? :-D :-D me to nastesti preslo, kdyz uz nebylo co, takze ted mi obcas i dorostou, kdyz mam v praci delsi dobu volno :-D

      Vymazat
  4. Zajímavé informace, některé věci jsou pro mě celkem nové :)

    OdpovědětVymazat
  5. Téééda ten tvůj sportovní život je život sám o sobě...tolik sportů :D...já jsem samozřejmě dříve tako sportovala, tedy takové ty základní věci - atletika (dokonce jsem závodila za SOKOL :D), kolo, tenis, badminton, basket, apod...ale s postupem času to všechno tak nějak vyšumělo, až už jenom občas vyjedu na kole nebo si zahraju nějakou tu míčovou hru...jinak na seriálech jsem byla taky závislá, hlavně na VŠ, protože během semestru bylo volného času až až a moje spolubydly na tom byly podobně :D, takže jsme si předávaly info o různých seriálech, ale tedka už to je hooooodně zredukované, naštěstí :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...