28. dubna 2014

POZNÁVAČKA 3

Tak jsem udělala, jak jsem slíbila. Napsala jsem několika svým oblíbeným blogerům a určitě s oslovováním ještě nekončím. Poprosila jsem je o zodpovězení několika otázek. Snažila jsem se, abychom se o nich dozvěděli něco nového a zajímavého a zároveň aby to nebylo moc dlouhé a otravné, jak pro ně tak pro vás. Snad se mi to povedlo.

Nevěděla jsem, kým začít. Zda nejoblíbenějším? To jsem se ale nemohla rozhodnout. Nebo s těmi co znám nejdéle či nejvíce? Dopadlo to tak, že z těch, co už mi odpověděli (moc moc děkuji), jsem náhodně vylosovala jednoho človíčka a teď se s ním tedy blíže seznámíme. Já jsem se dozvěděla mnoho nových a zajímavých věcí, moc se mi rozhovor líbil. A kdo že to tedy je?

  • Tvé jméno, případně přezdívka, pokud ji v netovém světě používáš místo jména.
Katka

BLOG:

  • Tvůj blog, adresa, krátce ho popiš, na co se zaměřuješ, co píšeš a tak :)
http://fantasy-maka.blogspot.cz/ , Na blog jsme dvě a zaměřujeme se hlavně na knihy, filmy a seriály. Naše nejoblíbenější téma je fantasy, což je jistě vidět. :-)

  • Klasické, co ti blog dal a vzal.
Nejdříve začnu tím, co mi blog vzal, protože toho je méně. Vzal mi spousty, ale opravdu spousty času, co jsem dřív vyplňovala čtením, teď trávím u počítače. Ale více mi toho blog dal, když na sdílím recenzi/článek, hned se vždy těším na reakce čtenářů, máme už nějaké stálé, kteří komentují pravidelně, to se mi moc líbí, člověk z toho má pocit, že to nedělá nadarmo. Takže určitě jsem získala nové kamarády a navíc jsem zjistila, že mě blogování opravdu baví. :-) 
 
  • Na jaký svůj blogový projekt / článek jsi extra hrdá a proč.
Jsem hrdá na vše, co jsem kdy publikovala. Není nad ten pocit, když napíšu recenzi/článek, projdu si hrubky a dám publikovat. Je to takový ten pocit dobře vykonané práce.:-)

  • Jak dlouho po začátku blogování jsi začala s někým spolupracovat? Kdo byl první? Jak se to celé seběhlo? Jaké spolupráce si nejvíce vážíš a proč.
Tak to je hodně zapeklitá otázka: Navíc tím, že jsme dvě, tak každá uzavřela jiné spolupráce. Ale první spolupráce byl Fragment, a to bylo na popud Máji, já si ještě nebyla tak jistá a se spoluprací bych počkala. A bylo to přibližně po necelých dvou měsících existence blogu. Na co jsem nejpyšnější, tak na to odpovědět jednoznačně nejde. Každé nakladatelství je něčím jedinečné, a proto jsme o spolupráci s ním stály. Ale co mě osobně potěšilo, tak z Baronetu nám psali, že měli návrh na víc spoluprací, ale vybrali si nás. Když jsem to četla, byl to opravdu skvělý pocit.:-)

  • Jaká je tvá vysněná spolupráce, může to být i neexistující, například s prezidentem, a proč :)
Pro mě je vysněná spolupráce s cooboo nebo yoli, protože vydávají knihy, které mi jsou nejblíž. A také když se řekne, že někdo recenzuje pro cooboo, tak už to něco znamená. Jedna z vysněných byl i Fantom print, ale ten už máme.:-)

  • Nahoď tři své oblíbené blogy, aťse podíváme.
Abych řekla pravdu, tak dokud jsem neblogovala, moc jsem na blogy nechodila. Ale mí tři největší oblíbenci, když pominu ten tvůj
http://knihankov.blogspot.cz/
http://bastera.blogspot.cz/
http://www.schefikuvblog.eu

MÝTY A FAKTA:

  • Nejoblíbenější nápoj a jídlo.
Latté nebo coca-cola, babiččin teplý bramborový salát a řízek.

  • Kraj, kde bydlíš, pokud chceš prozradit, můžeš i město, pokud chceš, můžeš nás pozvat na konkrétní adresu :-D
Mladoboleslavsko musí stačit, ale pocházím z prahy - západ.

  • Znamení zvěrokruhu.
Panna

  • Máš nějaké sourozence? Jak s nimi vycházíš?
Mám bratra a řekla bych, že vztah mezi námi je neutrální, moc se nevídáme.

  • Studuješ? Pracuješ? Na jakou kariéru se chystáš? :)
Před pár lety (2007) jsem úspěšně složila maturitu na SOŠ Hořovice, v oboru ochrana a tvorba životního prostředí. Letos chci zkusit udělat přijímačky na ČZU v Suchdole, obor aplikovaná ekologie, kombinovaně.

  • Sportuješ? Závodně nebo ve volném čase?
Co to je? Dřív jsem jezdila na koni cca 13 let, ale teď už možnost bohužel nemám.

  • Máš na něco úchylku? Tím myslím, jako třeba já na odznáčky, ty na? :)
Šminky, hlavně lesky na rty a laky na nehty. A jinak celkově mám nemoc hromadění, vše hromadím, i když toho mám už dostatek.

  • Jak vypadá tvá ideální dovolená?
Tak na dovolené jsem už pár let nebyla. Ale nejsem typ na ležení u moře. Mám ráda výlety a poznávání nových míst. Navíc špatně snáším velmi teplé počasí, jsem spíš jarní/podzimní typ.

  • Jak vypadala tvá nejhorší dovolená?
Tak takovou jsem nezažila, každá dovolená se mnou byl zážitek.:-D

  • Piercing / tetování a tvůj názor na to? 
Mám tetování na pravé noze přes celé lýtko z boku - hlava vlka a okolo ornament. Takže tetování ano, piercing moc nemusím.

  • Oblíbené filmy, seriály, skupiny, písničky?
Tak toho je opravdu hodně. Filmy Pán prstenů, Eragon, Hostitel, Percy Jackson.. Seriály Hra o trůny, Pretty little liars, Arrow, Beauty and The Best, Upíří deníky, The Originals, Teen Wolf.. Z písniček si dělám mix, od každého zpěváka se mi líbí jen něco. No je to jen výtažek, je toho mnohem a mnohem víc.:-)

ČTENÍ:

  • Kolik času denně trávíš čtením?
Denně trávím čtením šest hodin určitě.

  • Kde nejraději čteš?
Doma na pohovce.

  • Máš nějaké čtecí rituály? Pojmi to jak chceš :)
Dřív jsem neměla skoro žádné, teď si připravuji k ruce blog s tužkou a mobilem.

  • Čtečka nebo knížka?
Knížka.

  • Vlastní kniha nebo půjčená z knihovny?
Vlastní.

  • Co jsi dočetla, co čteš a na co se pak chystáš?
Dočetla jsem Hon, čtu Závist a chystám se na Najít Sky, ale tím si ještě nejsem jistá, možná si dám hned druhý díl od Závisti knihu Zrada.

Díky za rozhovor a přeju hodně úspěchů v blogování i ve všem kolem ! :) 

14 komentářů:

  1. Moc krásný rozhovor! I když holky píši o jiném žánru, ráda k nim chodím, protože jsou moc milé :) A děkuji, moc mě těší, že jsem Váš oblíbený blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :-).. Tvůj blog je skvělý a ty jsi také moc milá ;-)

      Vymazat
    2. Děkuji, budu se červenat :)

      Vymazat
  2. Skvělý článek :-) je super se takhle dozvědět nové věci o různých lidech :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní28/4/14 21:24

    Moc fajn rozhovor, celé je to výborný nápad :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo je ta protivna pani z rozhovoru? :-D
    Basterko ty jsi skvela. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuš babo :-DDD.. Jdi radši spát, ráno vstáváš ;-) :-D

      Vymazat
    2. Děkuji holky, ale zase tak skvělá nejsem to ne, skvělých blogerů tady je spousta! :)

      Vymazat
    3. Samozřejmě že je skvělých blogerů okolo spousta, ale já dřív na blogy chodila jen soutěžit, recenze ani články jsem nečetla.. Tak se teď rozkoukávám a některé blogy mi uvízly v povědomí víc než jiné :-).. Teď byla výhoda hopu, poprvé jsem si při soutěžích ostatní blogy opravdu prohlížela :-D

      Vymazat
  5. 6 hodin denně čtení? :-O Wow! Ale jinak moc hezký rozhovor. Taky mám úchylku na laky na nehty, i když si je nelakuju Ale laků mám asi 10 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jak kdy, někdy čtu i víc a někdy zas nemám moc náladu nebo se zaseknu u pc a nečtu skoro vůbec.. Jo jo, to je přesně ono, líbí se mi je sbírat, ale lakování nehtů jako takové, mě zase až tak moc nebaví :-D

      Vymazat
    2. Chodíš s knihou i na wc? :D

      Vymazat
    3. Tak to mám podobně, jen třeba když mám náladu, tak čtu tak 2 hodiny :D
      Ale s těma lakama je potíž, no. :-) Vždycky si nalakuju levou ruku, to jde, tak začnu lakovat pravou a to je tak hrozný, že to radši odlakuju všechno :D

      Bastera: Můj přítel čte jedině na záchodě :-D

      Vymazat
    4. Dřív jsem na záchodě četla, od doby co jsou děti, tak jsem zvyklá se tam nezdržovat a jít ven co nejdřív, takže teď už ne, ale vana s knihou je skvělá :-)..
      Dřív jsem se lakovala v práci teď mám nehty co nejkratší, tak ani není co lakovat :-D.. já to vždycky opravovala vatovýma tyčinkama tu pravou ruku :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...