13. dubna 2014

PŘÍRUSTKY

Copak mám nového? Dnes to bude celkem trojička. Dvě knížky jsem vydražila včera na knižní aukci a jednu jsem dostala k recenzi.

12.4. jsem byla na knižním srazu, viz minulý článek a v burze jsem vydražila tyto dvě knížky. Espressologii od CooBoo jsem moc chtěla, slyšela jsem o ní a navíc knížka o kafe, tu musím mít. A druhá mě zajímala, protože ten stejně pojmenovaný film je hodně známý a já ho nikdy neviděla. Tak tady to je.


A ještě tu mám jednu severskou krimi, na tu se hodně těším, obálka boží. Jen se mi nedaří vyfotit nějak rozumně to bestseller logo, pardon :(


Četli jste některou? Chystáte se? Slyšeli jste o nich? Dejte vědět.

13 komentářů:

  1. Páni super knihy, brala bych všechny tři! Jsem zvědavá na Espressologii! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla nadšená. Bála jsem se, že o tu Espressologii bude boj, ale holky naštěstí šetřily knihomoly (burzovní platební jednotku) na jinou knížku, takže jsem bojovala jen s Amy (díky, žes mi ji nechala, já ji fakt moc chtělaaa) a stálo mě to 21 :-D O Interview jsem bojovala s Kath, ta to ale naštěstí brzo vzdala (říkejme tomu byla na mě hodná a nechala mi ji) a stálo mě to knihomolů 5 :)

      Vymazat
    2. Expressologii jsem četla a byla celkem dobrá. :) Takové pohodové čtení. :)

      Vymazat
    3. jj holky říkaly, že je to oddechovka, to přesně teď potřebuju :)

      Vymazat
  2. Anonymní13/4/14 22:56

    Interview jsem zatím nečetla, viděla jsem film, ale druhý díl jsem četla a ten se mi moc líbil, tak snad se ti to bude líbit. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. počkej, druhý díl? tady mi něco uniká ... :-D

      Vymazat
  3. Interview s upírem jsem nečetla, ale film mám moc ráda :-).. Svědka závidím, taky mě zaujal..

    OdpovědětVymazat
  4. Espressologii jsem četla a byla to pěkná knížka, nic náročného :). Interview s upírem bych si taky chtěla někdy přečíst :)).

    OdpovědětVymazat
  5. Interview s upírem je geniálna kniha aj film :)

    OdpovědětVymazat
  6. nechtěla jsem se ti cpát do soutěže :D ale tohle, kde je povinné sledování přes google, mě vždycky štve :D jak to má udělat člověk, kterej nemá ani jednu z těch věcí na sledování :D a to jsem si o hon zrovna chtěla zasoutěžit!!!:D nicméně interview s upírem (abych navázala na to, co je v tomhle článku) jsem kupovala mimo jiné ségře k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli máš fb, tak mě lajkni tam, já tohle sledování taky moc nechápu, ale chtějí to všichni, tak v tom bude asi nějaký pravidlo, každopádně jsem tolerantní.. :-D

      Vymazat
    2. dobře, tam už tě beztak likeuju :D a děkuju

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...