14. ledna 2015

ŽBLEPTY NA TÉMA DESTRUKČNÍ DENÍK

Tyto brepty a žblepty tu máme na přání. Na facebooku čas od času vyhlašuju možnost navrhnout mi nějaké téma, na které pak breptám a žbleptám. A tentokrát byl vyžádán můj názor na Destrukční deník. Tak tedy...



Já Desktukční deník nemám a přiznám se, že si ho ani nemám v plánu pořizovat. Ne však proto, že by to podle mě byla blbost, nelíbilo se mi to nebo něco takového. Ale proto že:

  • Nejsem schopna ničit knížku. Vím, že to říká hodně lidí a pak si ho pořídí a ničí a nevadí jim to. Ale já si ho pořizovat nebudu a ničit nebudu, nebudu tedy ani pokoušena :)

  • Jsem naprosto a absolutně antikreativní a antivýtvarně zdatná. Jako vážně. Vím, že se to prostě říká, aby člověk nevypadal namyšleně, ale jestli já něco neumím, je to hudebka a výtvarka. Tuhle jsem kreslila bratránkovi koně... Mamka mi pak ukázala obrázek ze druhé třídy mého koně... A vypadal líp než ten aktuální !!! A je mi jasné, že Destrukční deník není o výtvarném umění, úkoly jako šlápni na stránku, vylij kávu apod. bych asi zvládla, ale takové ty akčnější, jako něco dopiš a dokresli a vykresli, z toho bych vůbec neměla radost, protože by mi to nešlo, nelíbilo se mi to a tak mě to vůbec netěšilo.

Musím ale říct, že když na vašich blozích vidím, co s deníky tvoříte, moc se mi to líbí. Když má člověk nápady a je šikovný, vypadá to fakt dobře a zajímavě. Možná si ho pořídím, ale dám ho zdestrukčnit někomu jinému, já si ho pak jen založím do knihovny "vyplněný". Ale to zase nebude už ono... Tak nevím. 

Ta, co deník vymýšlela, byl každopádně kreativec. Listovala jsem jím v knihkupectví a prohlížela si jednotlivé úkoly a je to bomba. Všechno co se s tím má a dá dělat, paráda.

Co vy a DD? Klidně mi hoďte odkazy na vaši tvorbu, moc ráda se podívám.

12 komentářů:

  1. Jsem na tom stejně bych se styděla ho někde ukázat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si Destrukční deník pořídila... Myslím, že kreativec jsem, i když ne nijak talentovaný... Nápady by byly :)
    Na blogu jsem si založila rubriku s fotkami svého Destrukčního deníku: http://marky-books.blogspot.cz/search/label/Destruk%C4%8Dn%C3%AD%20den%C3%ADk

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje malůvky jsem viděla, nekreslila jsi tehdy taky koně? :-D A myslím, že na tom nezáleží. Já taky nemám talent, ale je to sranda.. :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Toužím po tom už nějakou dobu, ale na druhou stranu si říkám, že to bez něj přetrpím, pokud osud (jako třeba narozeninová oslava :D) nebude chtít jinak. Prvně jsem totiž viděla tuhle srandu u spolužačky a nerada bych ji v tom kopírovala nebo minimálně vypadala, že se o to snažím. Nehledě na to, že zrovna tahle slečna nádherně, přenádherně kreslí.

    OdpovědětVymazat
  5. Podobně to mám se zpíváním - všichni to říkají, aby nevypadali namyšleně, ale já VÁŽNĚ neumím zpívat. Což mi pak ale nikdo nevěří. :D Takže tě nebudu k pořizování Wrecku přemlouvat.. ale je to škoda. :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám svoj zápisník veľmi rada. :) Hoci je pravda, že som v ňom už dlhšie nič nevyplnila aj keď mám pár nápadov. :) Budem rada, ak sa pozrieš na moje úlohy :) http://www.ostrov-stratenych-pribehov.blogspot.sk/search/label/Môj%20Wreck%20this%20journal

    OdpovědětVymazat
  7. O tomto slyším poprvé a je to super, deník už jsem si objednala :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho sice už doma dávno mám, ale doteď jsem neměla to srdce ho začít ničit, takže víc něž já mu škodí prach, který se na něj snáší.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem teda taky dost nekreativní člověk, ale WTJ jsem mít prostě musela :D I když mě neustále deptá, že nevypadá tak dobře, jako jiný a jak bych chtěla :D

    OdpovědětVymazat
  10. kdyz jsem se sla podivat do knihkupectvi, tak jsem ho zahledla a koukla na nej, a taky jsem si rikala, ze bych nebyla schopna do nej cmarat, lamat ho, polevat pitim apod... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja túto "knihu" tiež nechcem 8D Nejak by som nevedela ako ju čítať 8D

    OdpovědětVymazat
  12. Já si ho plánuji pořídit :) Když koukám na výtvory ostatních, říkám si, teda, snad to zvládnu taky. Ale láká mě to - ne ničit a polévat knihu, ale právě ta kreativita a možnost stvořit něco úplně nového a šíleného. Možná jen počkám na překlad This is not a book a uvidím, co pro mě bude lepší :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...