6. května 2015

CANNADERM NATURA MASÁŽNÍ OLEJ

Cannaderm Natura 
masážní olej relaxační

Popis produktu: Kombinace čistého konopného oleje s panenským olejem slunečnicovým zaručuje během masáže perfektní skluznost, zvláčnění i penetraci účinných látek do hlubokých vrstev pokožky. Masážní olej je obohacen o éterické oleje z levandule a červeného pomeranče pro uvolnění stresu, únavy,celkové uvolnění i aromaterapeutické působení. Olej je vhodný i pro děti a pro profesionální masáže.

Levandulový olej destilovaný z květů levandule patří mezi nejpoužívanější a nejoblíbenější éterické oleje vůbec. Používá se přímo i ředěný. Levandule zklidňuje úzkost, tlumí bolest, hojí a uvolňuje napětí. Masážní olej s levandulí výborně uvolňuje stres, revmatické a svalové bolesti, působí proti nespavosti, depresi a únavě.


Pomerančový olej se lisuje z kůry zralých červených pomerančů. Masážní olej s červeným pomerančem výrazně uvolňuje celkové napětí, osvěžuje, tlumí stres, nervozitu a úzkost. Díky své příjemné vůni je velmi oblíben zejména u dětí a citlivých osob, už samotná vůně dokáže zmírnit únavu a vyčerpání, zlepšit náladu a uklidnit po vyčerpávajícím dnu.

Použití: Olej rozetřete v dlaních a vetřete do suché, čisté pokožky. Olej je vhodný pro celkové terapeutické masáže i pro uvolnění stresu během dne. Po masáži je vhodné přebytečný olej pouze jemně otřít a nechat působit na pokožce.


Pro testování jsem ukecala sestru na masáž. Musím to přece vyzkoušet se vším všudy, že. Olej má klasickou konzistenci, jako byste čekali od oleje, olejovou, barva žlutá. Po roztírání zůstává chvíli žlutá a nakonec se rozetře do ztracena. Samozřejmě olejový filtr na těle zůstane.

Co se vůně týče, z lahvičky je nejvíce cítit levandule, při použití však převládne konopí aneb "Cejtim z toho trávu", jak pronesla sestra. Čeho se bála, že to nedostane z rukou, ale mýdlem to šlo dolů normálně, vůně překvapivě zůstala a ruce má vláčné, ale ne mastné.


Mně to na zádech zůstalo, logicky, pokud tedy potom jdete do bílých šatiček, je potřeba pořádně setřít. Vůně také přetrvává a to překvapivě dlouho, navíc je příjemná, jemná. Přírodní kosmetika a bylinky je něco, čemu dost věřím, takže za mě tento produkt určitě ano. Líbí se mi i to použití proti úzkostným stavům a proti nespavosti. Na to bych ale potřebovala měsíce testování, až přijde nějaká pořádná krizovka, určitě se zkusím zrehabilitovat právě tímto a uvidíme.


Co vy, máte rádi masáže? Chodíte někam pravidelně? A při domácí masáži, co používáte za oleje?

6 komentářů:

  1. Já takové oleje na tělo vůbec nemusím.. :(

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-ruzova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja nemam moc rada po tele mastny, ale pri masazi je potreba skluzna plocha no ... :-D

      Vymazat
  2. Já jsem strašně lechtiva, takže kdyby na mě sáhnul nějaký maser asi by dostal :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja zas masaze miluju, chodim hlavne na rehabilitacni kvuli pateri, ale i tak si to uzivam :)

      Vymazat
  3. Tento olej jsem doma měla a byl fajn! Já oleje miluji a konopné zvlášť :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní14/9/18 15:01

    Já měla tenhle a je super doporučuji https://www.divokeopice.cz/strawberry-warm-up/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...