16. května 2015

JAK SI ŽIJU - 20. TÝDEN

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


Tento týden mě čekalo několik zajímavých akcí a plánů, tak se o ně s vámi podělím, než sepíšu jednotlivé články, ať víte, na co se můžete těšit. 

ÚTERÝ 12.5.

To jsme byly v kině na Avengerech. O tom se asi nijak víc rozepisovat nebudu, takže vám tu super historku povím už teď. Říkám slečně na pokladně, že to chci na teď na Avengery a že kamarádka dorazí později, tak že si půjdu sednout. Ona ok, že je to sál 5 a kam chci. Tak to koupím, slečna u vchodu mi to odtrhne, jdu do sálu a ona za mnou utíká, že to mám na 14.5. Tak jdu zase na pokladnu, paní mi to opraví, jdu do sálu 5. Je tam nějaká podivná tma, žádný člověk, ale bylo brzké poledne, tak jsem myslela, že tam možná kromě nás nikdo nebude, tak nevadí. Ale nesvítili ani nouzovky a ani taková ta barevná písmenka řad na zemi. Bylo to malinko jak z hororu. Takže pomocí mobilu jsem se dohrabala na místo a sedla si. Nic. Tma. Už to mělo začít. Je to nějaký divný. Kámoška nikde. Hodně divný. Tak si říkám, že si úplně jen tak mimochodem zkontroluji vstupenku. Koukám na to. No a 14.5. to sice bylo v sále 5, ale toho 12.5. co jsem na to šla to bylo v sále 8 a slečna mě na změnu sálu nějak neupozornila. Takže se zvednu, vyhrabu se ven. Jdu najít osmičku. Je to snad nejsložitější sál v našem kině, protože tam jsou vstupy z obou stran podle toho, jaké máte číslo sedačky. No a pak tam jsou dveře do kumbálu. Kam myslíte, že jsem vlezla já? No jasně. Ale na desátý pokus jsem to našla, utekly mi upoutávky ale ok, film jsem stihla :)

ČTVRTEK 14.5.

- Moje první pozvánka na sushi a dokonce s výkladem a výukou jedení s tyčkami :)
- Tiskovka ekologických pytlíků z bioplastu Frusack na Prague Design Week.

PÁTEK 15.5.

- Byla jsem pozvána na degustaci parfémů - přednáška, povídání, představení novinek, výroba vlastního parfému, osobní vůně, prohlídka skladu, dárečky, beauty blogerky, seznamování, focení, jídlo. Báječná akce, kde se o nám moc pěkně starali.

SOBOTA 16.5.

- Svět knihy 2015.

----------------------------------------------------

To je vše. Tadááá :) O čem byste se chtěli dozvědět více? A jaký byl váš týden, zažili jste něco neobvyklého, zajímavého? Nebo klasický poklidný průběh?

6 komentářů:

  1. Wau, hodně zajímavý článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám ráda deníčkové příspěvky, na předešlých blozízch jsem jela jenom deníčky, po letech je to zajímavá retrospekce :) Supr nápad, možná se taky časem inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to byl určitě moc krásný týden :) taky bych chtěla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kinová historka mě vážně dostala :D A vůbec, celý týden vypadá dost zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to se může stát jen tobě :D Ještě štěstí, že my máme přehledné kina a jen jedny východy :D (mě se něco podobného stalo s knihkupectvím - mělo dva východy a slečna Doležalová musí vylézt tím druhýma tudíž se ztratila :D) To s těmi parfémy muselo být zajímavé. Já poslední dobou na vůních ujíždí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nám jednou s přítelem dali lístek na jiný den, vlezem do sálu a na našem místě samozřejmě někdo seděl :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...