12. května 2015

OOTD: COFFEE

Vyhrožovala jsem vám, že vyzkouším outfit články, takže bacha na mě, tady to je. Nefotím sama sebe, protože to za A nemám ráda, za B nemám fotografa, na samospoušť moc nejsem a když jsem přemlouvala sestru, když mě nechce fotit, jestli mi neudělá modelku - neudělá :(

Tak jsem přemýšlela, jak to vyřešit, poradila se a objevila na internetu tyhle fashion koláže, dost se mi to líbilo, už mám vymyšlené nějaké další, tak uvidíme. A jak jsem neuvěřitelný puntičkář, trvá mi to vyrovnání věcí pěkně dlouho! Chápete, na kterém milimetru zalomit kalhoty, kam přesně položit sukni ... Kdo by řekl, že to bude tak složité! No a nebyla bych to já, kdybych vám jen "blejskla" oblečení a nic k tomu neřekla (nerozkecala se, nazývejte to dle libosti...), takže po outfitu následuje i nějaký ten komentář. Překvapivě :)


Máte rádi trička s nápisy? Já mám určitě ráda trička, co se týkají kafe :) Nejsem kafoholik! To už jsem probírala několikrát. Zájemcům dodám odkazy na články :-D Každopádně přineste kafe. Co musím říct, že mě u tohohle trika hodně překvapilo, je materiál. Když jsem ho na netu viděla, neosahám si ho, že jo. Neříkám, že jsem čekala takovou tu, jak to nazvat, vietnamskou kvalitu s nápisem, to ne, ale určitě jsem nečekala tričko, se kterým se budu chtít mazlit. Sestra to nazvala "funkční", takové to jak se z něj dělají sportovní trička, ale funkční není, je více do semišova, naprosto mazlící.

Tohle kafe momentálně piju, v mém novém úžasném (moment, dostala jsem ho k Vánocům, to už je docela doba!) kávovaru, fotky jsem vám určitě už někde nacpala, znám se, takže víte, jak nadšená z něj jsem. Dávám si do něj mléko a cukr, kdyby to někoho zajímalo. A ne, nemám žádný oblíbený hrneček.

Tričko Wayfarer
Kraťasy Terranova
Kafe Tchibo
Náramek ???

8 komentářů:

  1. I když nesnáším kafé, tento outfit se ti zase povedl:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju :) nechapu, jak nemuzes mit rada kafe. i kdyz treba cisty cerny takovy to horky automatovy nesnasim :-D a dneska sem si dokonce koupila kapsle bez kofeinu, nechapu :)

      Vymazat
  2. Super outfit :) Na trička s nápisy moc nejsem, těžko se mi hledá nějaký, se kterým se ztotožním. Ale přines kafe bych si dala líbit, jsem těžký kafíčkář :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý kafe.. :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Trička s nápisy mám hrozně ráda! A tohle je perfektní!^^

    OdpovědětVymazat
  5. Boží tričko! Kafe :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska mám v sobě už tři hrnky kávy. Z toho lze usoudit, jak moc se mi líbí tvůj outfit! :D Nehledě na to, že miluju Batmana, takže to je dvojnásobná láska! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...