9. května 2015

OOTD: HALENKA

Vyhrožovala jsem vám, že vyzkouším outfit články, takže bacha na mě, tady to je. Nefotím sama sebe, protože to za A nemám ráda, za B nemám fotografa, na samospoušť moc nejsem a když jsem přemlouvala sestru, když mě nechce fotit, jestli mi neudělá modelku - neudělá :(

Tak jsem přemýšlela, jak to vyřešit, poradila se a objevila na internetu tyhle fashion koláže, dost se mi to líbilo, už mám vymyšlené nějaké další, tak uvidíme. A jak jsem neuvěřitelný puntičkář, trvá mi to vyrovnání věcí pěkně dlouho! Chápete, na kterém milimetru zalomit kalhoty, kam přesně položit sukni ... Kdo by řekl, že to bude tak složité! No a nebyla bych to já, kdybych vám jen "blejskla" oblečení a nic k tomu neřekla (nerozkecala se, nazývejte to dle libosti...), takže po outfitu následuje i nějaký ten komentář. Překvapivě :)


Jak moc budu trapná, když přiznám, že halenku mi koupila mamka? Protože koupila. Nevím, jak to ty maminky dělají, ale třeba ta moje vždycky ví, co mi padne a co se mi bude líbit. Když jdeme nakupovat spolu, já si vezmu dvacet věcí a nic mi nepadne a ona mi vybere jednu a to je většinou ta, co si nakonec odnesu. Tahle je dost over-size, s větším výstřihem, vzadu delší než vpředu a je barevně hodně výrazná, takže jsem k ní zvolila zbytek věcí do černa.

Legíny mám doma troje, černé legíny se podle mě neztratí. Nejhorší je, že se všechny začaly trhat, samozřejmě najednou. Jedny mezi nohama, druhý ve švu a třetí na koleně. Na koleně, chápete? Jak kdybych se v nich někde válela, klečela, nevím co, na koleně!

Halenka F&F
Sukně H&M
Legíny NewYorker
Náhrdelník ???

9 komentářů:

  1. ta halenka je super i celý outfit! :) Už se těším na další :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, proč by mělo být trapné, že ti tu halenku koupila mamka :D Bys měla být snad ráda ne? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc pěkně! :) Jen mám opravdu raději outfity focené přímo na postavě..

    OdpovědětVymazat
  4. Maminky jsou hrozně kouzelné! Ta moje vždycky vleze třeba do C&Ačka, které někdy připomíná hrabárku, zaloví ve stojanu, který mě odpuzuje už z dálky, a vytáhne nejkrásnější věc na světě, která vypadá jak z přehlídkového mola a ještě je to za třetinu původní ceny :D Krásná halenka, chválím maminčin vkus!

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi, že budeš postovat i outfitové články, sama mám k módě kladný vztah. :) A tenhle outfit se mi moc líbí, i když já bych si k černé sukni asi spíše vzala černé silonky, ale to je už fakt detail. :D Ta halenka se mi moc líbí a taktéž se mi líbí, že ses tak rozkecala (sympatizuji s tebou co se trhání legín týče, mám podobné zkušenosti).

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá halenka, poslední dobou se mi začínají líbit květované šatičky.. :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  7. Moje mamka sice ví, jakou velikost její dcera potřebuje, ale že by se trefila do vkusu? To ne. Proto ji raději na nákupech doprovázím nebo jdu s někým úplně jiným, věkově mi bližším. Ale s mamkou je to přeci jenom mnohem pohodlnější. Kdo by pohrdl přímo zdrojem peněz, které dostávám? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkná kombinace. :)
    PS: Legíny se mi taky trhají na divných místech, fakt nevím, jak to dělám. :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...