18. května 2015

OOTD: HODINKY

Vyhrožovala jsem vám, že vyzkouším outfit články, takže bacha na mě, tady to je. Nefotím sama sebe, protože to za A nemám ráda, za B nemám fotografa, na samospoušť moc nejsem a když jsem přemlouvala sestru, když mě nechce fotit, jestli mi neudělá modelku - neudělá :(

Tak jsem přemýšlela, jak to vyřešit, poradila se a objevila na internetu tyhle fashion koláže, dost se mi to líbilo, už mám vymyšlené nějaké další, tak uvidíme. A jak jsem neuvěřitelný puntičkář, trvá mi to vyrovnání věcí pěkně dlouho! Chápete, na kterém milimetru zalomit kalhoty, kam přesně položit sukni ... Kdo by řekl, že to bude tak složité! No a nebyla bych to já, kdybych vám jen "blejskla" oblečení a nic k tomu neřekla (nerozkecala se, nazývejte to dle libosti...), takže po outfitu následuje i nějaký ten komentář. Překvapivě :)

když si fotku zvětšíte, to divné vzorování zmizí :)

Sukně do A a košile mi koukám na fotce hází nějaké divné vzorování, ve skutečnosti to vypadá líp, vážně, ale prostě se mi to nepodařilo nijak inteligentněji vyfotit :(

Moje snad první normální hodinky. Dokonce jsou na takové to kovové (jak mají na hodinkách chlapi) zavírání, to nosili vždycky jenom mazáci :) Sice když přišli, velikostí bych se do nich vešla oběma rukama. Zkoušela jsem je i taťkovi, však co je větší než ruka dospělého chlapa a byly mu velké. Tak nevím, asi návrh pro obříka. Nechala jsem si je zkrátit a jsem spokojená.


Mám hrozný problém najít nějaké boty bez pásku, které by mi na patě držely. Kolikrát najdu nějaké naprosto úžasné, ale padají mi. Přitom mám nohu vcelku normální, fakt. Máte to taky tak někdo, že jo? Sednou mi tak jedny z dvaceti :(

Košile F&F
Sukně ???
Hodinky Wayfarer
Botky CCC

13 komentářů:

  1. Hezký outfit a ty hodinky, ty jsou nádherné :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  2. ty hodinky jsou fakt parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj pekný outfit a sukňa je tiež veľmi pekná. Košielka sa mi až tak nepáči, neholdujem tejto farbe a ani tomu strihu :) A hodinky sú nádherné!

    www.readingbookswithlobe467.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Kdo jsi a co jsi udělala s Radkou?! (Hermionou) :D Ne super, určitě ti to moc slušelo a ty hodinky bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj moc pekné :o a tie hodinky ^^

    Nový článok >>> http://simik3.blogspot.sk/2015/05/nakupy-dm-drogeria.html

    OdpovědětVymazat
  6. mně taky padají všechny boty bez pásku!! už jsem si myslela, že nejsem normální, to se mi ulevilo :o))) každopádně krásná sukně i košile i boty i hodinky a hezky to k sobě pasuje :o)

    OdpovědětVymazat
  7. krásný outfit :3 ta sukně je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty hodinky jsou skvělý :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/muj-prvni-bronzer.html

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkně napsané! :)

    http://www.madegirlblogs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní21/6/15 22:12

    Ahoij holky, já teď taky uvažuju o koupi hodinek jen nevím jestli nejsou moc nápadné http://www.brawat.cz/damske-hodinky/dkny-ny-8802/ , co myslítE?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me se libi :) mam rada bily hodiny jsou elegantni :)

      Vymazat
  11. značku hodiniek nepoznám ale samotné hodinky sú nadherné :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...