22. května 2015

PŘIZNÁM SE VÁM

S TÍM, ŽE SI JDU DNES KOUPIT SVÉ PRVNÍ NATÁČKY

Já vím, já vím, pro někoho z vás naprosto trapné sdělení, pro někoho denní chleba. Ale asi jste si už všimli, že co se týče beauty záležitostí, jsem panna v hodně ohledech. Prožili jste se mnou první řasenku, první pudr a první make-up, nemůžu vás tedy připravit ani o první natáčky.

Jediné, co s vlasy zvládám sama, je umýt je a zaplést do copu. Jak to pak vypadá krásně vlnitě! Ale když zjistíte, že to zaplétám jen proto, že jsem líná večer ty vlasy fénovat, už to tak sexy není co. A jak jsem se dostala ke kudrlinkám? Psala jsem tu o Bloges Marketu a úpravě vlasů, kterou tam bylo možno podstoupit a kterou jsem podstoupila. Když jsem pak kamarádkám posílala fotky, bylo to samé och a ach a jůů tak si to dělej častěji. No jo, dělej častěji. Ten přístrojek nemám a navíc, nemám ani čtvery ruce, abych si to sama namotala. Ono to tedy možná jde i s normálním počtem rukou, ale no, ne u mě.

A tak mě jako varianta napadly natáčka. Večer to myju a místo abych to spletla do copu si prostě zašmodrchám natáčky. Zní to jednoduše. To by mohlo vyjít vážení! Takže dneska jdu nakupovat a na všech akcích, co se teď potkáme, budu za vílu kudrlinku, to budete ještě koukat!

Sice prý existuje více druhů a typů, co jsem se tak poinformovala předem. A prý čím větší natáčka, tím větší vlna. No, já budu ráda, když to zvládnu namotat a vyspat se s tím. Nemůžu mít všechno hned, že jo, takže upgrady až časem.

Točíte si vlásky? Nebo naopak, rovnáte si je? Poučte mě.

9 komentářů:

  1. Mě je točí příroda a jsem za to ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní22/5/15 18:52

    Mně se kroutí od přírody, ale nehezky :D Všude jinak, všude to trčí... Ale ty boje s tím už jsem vzdala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní22/5/15 21:25

    Ja mám vlasy od prírody viac-menej rovné, ale raz za čas s ich aj ja rada natočím :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by se s tím dělat nechtělo, takže máš můj obdiv. :D Dej někam pak fotku. :)

    OdpovědětVymazat
  5. kdyz uz vyjmecne chci mit natocene vlasy, pouziju kulmu, z natacek bych se zblaznila :D

    OdpovědětVymazat
  6. ja mám také mierne, naozaj mierne vlny a s vlasmi nič extra nerobím, priznám sa, že som na to lenivá :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. natáčky mi nikdy nefungovaly :D já natáčím hlavně kulmou nebo i žehličkou, ale spíše žehlím :) mám ráda rovné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  8. já mám vlasy rovné a zvládnu je tak maximálně zaplést do copu :oD dřív jsem si občas natáčela na takovéty podlouhlé molitanové mrchy s drátem uprostřed, ale špatně se s tím spalo..

    OdpovědětVymazat
  9. Natáčky nemám dodnes, ale také se mi líbí, když jsou vlasy nakudrnacené. No jo, ale zvládnout to na mých vlastních vlasech je také úkol pro chobotnici :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...