30. dubna 2014

VELKÁ KNÍŽKO - PLACIČKOVÁ SOUTĚŽ

Tadam tadam tadaaaa (že já tohle musím psát na začátku každé soutěže). Nějakou úžasnou shodou událostí a náhod jsem se dostala k následující knížce, kterou já tedy už mám a tato byla plánována přímo vám do soutěže. K ní jsme dostali i překvapení, z kterého jsem obrovsky nadšená, no asi vám brzo dojde proč, jestli tu u mě nejste poprvé a trochu mě znáte :)

Nejdříve si ukážeme, o co budeme soutěžit.


O knížku Konec prokrastinace - Petr Ludwig. Četla jsem, byla jsem na přednášce a super. O tom si mimochodem můžete přečíst report zde.

Co je prokrastinace? Chorobné odkládání důležitých úkolů a povinností. A nebudeme si lhát nebo minimálně já to přiznám, čtení je občas docela solidní prokrastinování. Jasně, je to i koníček, záliba, životní styl, ale většinou toho nejvíc přečtu o zkouškovém (a pouklízím a povyřizuju a podobně :-D ). Takže věřím, že každému by přišlo vhod, naučit se co s tím (proti tomu).

A teď to překvapení. Kdo si pamatuje moji placičkovou historku, jistě pochopí, jakou radost jsem měla z tohoto. 



Placiček je hodně, různé druhy, typy, velikosti. Všechny pohromadě můžete vidět nahoře položené na knížce. A tak jsem hodná, že se s placičkama pomazlím (jako strýček Skrblík si v nich zaplavu) a pak je pošlu mezi vás. Je jich hodně, výherců bude hodně, tak neváhejte vyzkoušet své štestí. Ještě si nejsem úplně jistá, jestli budu nadělovat po jedné placičce, po dvou, po třech nebo jak. Dám vám to včas vědět, až se rozhodnu. 

A co všechno musíte udělat?
  • 1 Odpovědět do komentářů.
    • 1.1 Znáte knížku? Slyšeli jste o ní? 
    • 1.2 Prokrastinujete? Kdy, kde, jak, proč? Povězte mi o tom, prosím víc než ano/ne, rozepište se ;)
    • 1.3 Jaké je pořadí placiček, které byste v případě výhry preferovali?
    • 1.4 Přemýšlím, jestli se ptát na obvyklé "Co se vám líbí na mém blogu nejvíce, nejméně, článek, projekt, čeho chcete víc, míň a proč?" No, můžete odpovědět, dostanete velké plus, a nejobsáhlejší / nejinformativnější / nejpromyšlenější odpověď bude odměněna placičkou navíc :)
  • 2 Sledovat mě.
    • 2.1 Přes Pravidelné čtenáře, napište mi pod jakým jménem.
    • 2.2 Na facebooku blogu, napište pod jakým jménem.
  • 4 Uzavření soutěže bude na tříměsíční výročí mého blogu, tzn. 23.5. Doufám, že budete mít z této soutěže alespoň trochu radost. Ráda vám dělám radost. Máte radost? :-D
  • O knihu může soutěžit pouze ČR, o placičky i SK.

Poděkování patří celému týmu z www.konec-prokrastinace.cz, jste moc milí a vstřícní, vážím si toho, děkuju.

45 komentářů:

  1. 1) Znám. Mám. :)
    2) Má nejironičtější prokrastinace? Odkládání četby knížky Konec prokrastinace. :D No ale kromě toho také v učení. Především. Přes den se mi nechce, dostanu se k tomu večer, to jsem unavená - panikařím, že se to nenaučím a jak to dopadne? Nezvládnu to. Mimo jiné také o prázdninách. Mám tolik času, že mi z toho nic nedělání prostě žádný nezbývá na věci, které jsem si naplánovala.
    3) Úh... asi to rozhodování odložím na později... (:D) KOPR, slon, sysel a celý nápis. :D ;)
    4) Éhm... pozadí? :D teď mi tak došlo, že máme stejná. (Za to by byla možná na místě omluva o.O nechci vypadat jako kopírka o.O) No ale jinak jsem jen občasná čtenářka tvého blogu, takže nejvíc se mi líbí ty články, které mě zaujmou natolik, že si je přečtu. Ale za poslední dobu je to rozhodně poznávačka! Jak jsem psala u jednoho z článků v komentáři - ženiální nápad!!! :)

    1) All Infinity
    2) J. Arnoštová
    3) Také
    4 Mohla bych se připojit k našim Slovenským sousedům a soutěžit jen o placičky? Ona by to pak byla dvojitá prokrastinace, kdybych knížku vyhrála. Odkládala bych totiž přečtení hned dvou. :/ :D
    Jinak soutěž se mi moc moc moc líbí! :D
    A předem gratuluji tobě i tvému blogu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mě tak napadá, že to asi není sysel. o.O

      Vymazat
    2. sysel, křeček, taky bych váhala :-D

      Vymazat
    3. jojo, je to křeček :)

      Vymazat
  2. 1.1 Něco jsem zaslechla,ale hodně rychle mi vyprchala z hlavy.
    1.2 Pfůůů, jestli je někdo prokrastinátorů král, tak jsem to já. :D Odkládám všechno - vždy a všude. Cokoliv, na co jen trochu nemám chuť odkládám na poslední chvíli a pak se mi to někdy mstí. Vzhledem k tomu, jak často jsem nemocná, obzvlášť mi to vadí při učení. Když já nejsem schopna se učit průběžně a včas... Ale pak se nemůžu divit, že jančím jako magor. :D
    1.3 Na velikosti nezáleží, budu ráda za jakoukoliv, jinak nejprve s nápisem Konec prokrastinace, potom toho sloníka, pak by přišel křeček a na konci by byl nápis KOPR. :D :)
    1.4 Napadlo mě, že bys mohla do recenze (myslím si o...) vždycky dát ještě nějaký obrázek navíc, aby to nebylo tak suché. Mě osobně mnohem víc lákají recenze okořeněné trochou "obrazové fantazie". :) + Bych něčím ozvláštnila záhlaví blogu (třeba ornamentem nebo něčím podobným)
    2 Sledovat mě.

    2.1 Ells
    2.2 Věrka Škodová
    3 Věrka Škodová
    4 Máme radost! :D

    OdpovědětVymazat
  3. 1.1 Knihu znám, bohužel jí nevlastním, ale strašně ráda jí udělám ve své knihovně místečko. :))
    1.2 Prokrastinuji. Snad každý den. :D Už se přistihávám při tom, že prokrastinuji i při věcech, které mě baví (třeba u psaní recenzí). Jinak mé prokrastinační činnosti jsou celkem běžné - když mám dělat něco "přemýšlivého", většinou uklidím, dojdu se psem, utřu prach, jdu dát prát prádlo,... no znáte to. :D Naopak mám-li dělat něco "fyzického" tak hraju Pokémony na GBC, čtu si, poslouchám hudbu, čučím do zdi, přerovnávám knihovnu, přemýšlím,...
    1.3 Vedou u mě zviřátka - obě stejně, neumím si vybrat. KOPR je taky dobrý. :)
    1.4 Velmi se mi líbilo vaše společné dílo s Basterkou - HPCH. To bylo super a já se neuvěřitelně bavila. Mám ráda Tvou nevysychající studnu nápadů. Třeba Poznávačka je úžasná! Jen tak dál. :)

    2.1 Daffodila "Nikola" Slavíčková
    2.2 Daffodila Nightingale a stránkou blogu Hnízdo zvrhlé Narcisky

    3. Hotovo! :)

    Tak, a teď budu sedět ve svém žluto-zeleném hnízdečku a modlit se ke všem jarním květinám, abych vyhrála. :))

    OdpovědětVymazat
  4. 1.1 Ano, o knížce jsem již slyšela a vypadá velmi zajímavě. :D
    1.2 No samozřejmě, že prokrastinuji. :D Hlavně, když mám dělat něco, co souvisí se školou. :D To jdu klidně i uklízet, jenom abych se tomu vyhnula. :D
    1.3 Je mi to úplně jedno, ale zvířátka jsou naprosto luxusní! :D
    1.4 V poslední době se mi velice líbí tvé rozhovory s knižními blogery. ;) Já v podstatě asi nedovedu říci, co je tak nejlepší, protože veškeré články od tebe jsou senzační!! ;) A fotky děláš také skvělé!! ;)
    2.1 + 2.2 Blanka Vlčková
    3. Splněno! :D ;) (jinak též pod Blanka Vlčková :D )
    4. Kdo z knihomolů by neměl radost, když se soutěží o knihu? :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. 1.1 Už jsem o ní někde četla, ale nějak více jí zatím neznám
    1.2 Myslím, že snad každý alespoň trochu prokrastinuje. Já měla dříve největší problém s učením - neustále jsem ho odkládala a radši jsem si 3x vysála pokoj, než abych se musela učit. Ale to už je naštěstí pryč. Ale ano, stále čas od času prokrastinuji.
    1.3 No rozhodně bych radši malé a pořadí: Slon, křeček, konec, kopr
    1.4 Hm... určitě mi tu chybí více obrázků u článků. Možná by bylo také hezké dát nějaký obrázek či něco do záhlaví, aby nebylo jen jednobarevné a bez nápisu. Ale jinak mi vcelku vyhovují ty barvy, že nejsou moc výrazné a ladí.

    2.1 Jackelin Mandragor
    2.2 Blog JM

    3. Blog JM

    4. Jistě ;) Placek ani knih není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  6. 1.1 O knížce skrz tebe slyším poprvé :-) Ale už jen podle samotného názvu bude určitě přelomová! :D :D
    1.2 Ano! Prokrastinuji a častěji než bych chtěla! :D Stává se mi to hlavně při učení-měla jsem přesně vymezený čas, kdy se mám jít učit, ale když na to přišlo vždycky jsem to si řekla, že ještě chvilka mě nezabije..no a chvilka se sečetla s další chvilkou a nakonec to dopadlo tak, že jsem se ráno o půl 6, když jsem doháněla včerejší prokrastinaci, proklínala za to, že jsem to ZASE odkládala! :D
    1.3 Na velikosti asi nezáleží-ale nejlepší by byl mix :D..a motivy-slon, sysel a celý název na placce :-)
    1.4 Rozhodně tvoje články, které hrozně ráda čtu, protože je vždy moc dobře napíšeš! :-) Nedovedu říct přesně, které tvé články jsou nejlepší :D..Celkově na mě tvůj blog působí moc příjemně a pohodově ;-)
    2.1+2.2 Táňa Brňáková
    3.Táňa Brňáková
    4. Velkou :-) :D Zaprvé jsem se dozvěděla o nové knížce-s velmi zajímavým a myslím, že VŠEM známým námětem :D, o kterou se navíc soutěží navíc se soutěží!!! A samozřejmě nesmím zapomenout na placky! Ty mám hrozně ráda, protože nemohou chybět na mém pouzdru, aktovce a letní kabelce :D :-)

    OdpovědětVymazat
  7. 1.1 O knížce jsem slyšela, ale nějak se mi ještě nedostala do rukou. Pořád odkládám její přečtení. :D
    1.2 Prokrastinuju. Pořád. Nejhorší je to učení, jelikož jsem pořád na střední a ještě tady chvilku budu, já už vážně chci na vysokou, tak je to učení můj největší problém. Neustálé zkoušení před tabulí, ale ono se to nějak přežije... A když mám psát články. Poslední dobou se mi do nich vůbec nechce. Asi nějaká divná etapa, doufám, že chvilková, mého života. :D
    1.3 Mně se líbí všechny stejně. :)
    1.4 Já bych se ráda dozvěděla, jak dopadl Harry Potter. Jsem napnutá jako kšandy. :D jinak já nemám žádnou výtku, to ne. A kašli na více obrázků, mně se to tak líbí. :D :)
    2.1+2.2
    GFC: Maruška
    FB: Maruška Friedlová
    3. Maruška Friedlová
    4. Ohromnou. Sbírám totiž placky na penál. Měla jsem už 4, ale zbyla mi tam pouze jedna. Takže, kdybych náhodou vyhrála, tak bych měla hned vedle placky ,,S Jelínkem to šlape" i ,,Konec prokrastinace." No, nevím. Vypadalo by to přinejmenším zajímavě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Harrym pracujeme, trvá nám to, my víme :(

      Vymazat
  8. 1.1 No tak o knížce jsem již slyšela, ale pořád nějak nevím jestli si ji přečíst, třeba časem se ke mně třeba dostane a nebo budu mít štěstí v soutěži :).
    1.2 No já určitě prokrastinuji. A řekla bych že poslední dobou čím dál častěji :). Zatím teda chodím na střední, ale i tak prostě si musím každý den alespoň na jeden předmět učit, a mě se tak nechce :D. Tohle každý zná určitě. :)) Místo toho si raději čtu a nebo procházím blogy a pak ty známky vypadají na konci roku :D.
    1.3 Tak mě je to na druhou stranu nějak jedno, ale tak asi Konec prokrastince, pak křeček, sloníka a nakonec slovo KOPR.
    1.4 Já ráda chodím na blogy hlavně díky recenzím, ráda najdu třeba nějakou novou neznámou knihu a nebo díky té recenzi si ji zničehonic budu chtít přečíst :). Ale poslední dobou mám na tvém blogu ráda články - rozhovory s blogery, myslím že to je úplně skvělý nápad a aspoň se třeba takhle víc poznáme a pak mám ráda hodně FOTOUNBOXING, ráda koukám na videa, ale i články nejsou vůbec špatné a přitom ty je hezky fotíš :)).

    2.1
    GFC: Kleria Amanda
    2.2
    FB: Kristýna Klér Kotašková

    3. Hotovo! - Kristýna Kér Kotašková

    4. Jo já mám radost, a tahle soutěž mi udělala ještě větší :D. Hrozně ráda sbírám placky, tak snad budu mít štěstí :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sice videa netočím, ale díky :)

      Vymazat
    2. Myslela jsem to tak že ráda koukám na Unboxingy :), asi jsem to blbě napsala promiň :).

      Vymazat
  9. Anonymní1/5/14 11:33

    1.1 Něco málo jsem o ní slyšela a zdá se mi moc zajímavá :O :) byla bych moc ráda, kdybych měla možnost si jí přečíst.
    1.2 Musím se přiznat, že prokrastinuji pořád :/ nejčastěji při učení, kdy dělám cokoliv jen se neučím:D ale taky občas prokrastinuji v tom, co mám ráda:/ například čtení, nebo koukání na filmy, které už dlouho plánuji:/
    1.3 1) Konec prokrastinace 2) Křeček (můj favorit...je cute :3) 3) Slon 4) KOPR
    1.4 Na tvůj blog jsem narazila přes Harry Potter Challenge s Basterou a moc se mi líbí...taky jako snad všichni zbožňuju soutěže, takže každou uvítám :) taky mám ráda zajímavé knižní recenze:) a líbí se mi Poznávačka:)
    2.1 + 2.2 + 2.3 Lucka Štěchová :)
    2.4 Mám velkou radost, protože knížka vypadá zajímavě a soutěžit o ní je ještě lepší! a také jsem nadšenec do placek ^_^

    OdpovědětVymazat
  10. 1.1. Znám a plánuji si ji koupit už od její vydání...ehm...:D
    1.2. Ano a dost často až za hranu, takže když mám něco dělat, tak někdy to prostě neudělám vůbec. A nejhorší je, že mi to většinou projde. Taky jsem si jednou dělala dotazník na prokrastinaci na internetu, ale byl moc dlouhý, tak jsem si ho po půlce jen dala do záložek. Ale myslím, že už jsem mezitím reinstalovala systém. :-( A nebo mám v prohlížeči otevřeno milion záložek, protože si to "přečtu později", kouknu se později,...Prokrastinace mi přináší hodně problémů, ale já věřím, že jednou to přeperu :-)
    1.3. Sysel, slon a pak už mi je to jedno. :-)
    1.4. Líbí se mi Poznávačky, Unboxingy a další ne tak knižní témata. Protože jsem zvědavá :-)

    2.1. Unicorns love books
    2.2. Radka Safínová
    2.3. hotovo.
    2.4. Radost mám převelikou, teď jenom tu knihu vyhrát (nebo si ji koupit), přečíst si ji a pak se tím řídit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si změnila jméno na blogu, takže teď tě sleduji jako Jednorožec Radynka ;-)

      Vymazat

  11. 1.1 Znám, hodně jsme o ní četla na facebooku a i hodně blogerů o ní mluvilo :) třeba ty..
    1.2 Až moc! :D Nejčastěji v období zkouškovém nebo prostě kdykoliv, kdy mám něco dělat. Ať se jedná o domácí ukoly, uklízení nebo psaní článku či točení videí ;) i když vlastně točení videí to je pro mě největší prokrastinační metoda. Proto ve zkouškovém jsem udělala tolik videí :D
    1.3 Tož mě se hrozně libí ti sloni, ale je mi to jinak úplně jedno :)
    1.4 Připadám si hrozně hloupě. Když si vzpomenu, jak jsem byla tvým 7 sledovatelem, měla si celý bílý blog a podobně.. hrozně moc ti gratuluji k tomu "úspěchu" který sis tady udělala. Ale ksakru já chci, abys točila videa :( Mě to prostě nejvíce baví videa od lidí a vím, že tobě by to šlo ksakru skvěle ;)

    2.1 Kralovna WinterNew
    2.2 Pavla Královna Zimanová
    3 Hotovo.

    OdpovědětVymazat
  12. 1.1 Bohužiaľ sa o knižke dozvedám prvýkrát, ale nedalo mi to a prečítala som si anotáciu a podľa môjho skromného úsudku by stála za to. :)
    1.2 Pravdu povediac nemala som potuchy čo to prokrastinace je, ale keďže google je super vec tak ti môžem s čistým svedomím povedať, že osobne všetko odkladám dokedy sa dá. Preto keby som nebola čistým flegmatikom tak by som v zimnom semestri skolabovala. Napríklad skúšky z filozofie som sa začala učiť deň pred tým ako mala byť a nie ráno, ale až večer. Potom som ráno ako som tam šla podskakovala ako zajačik Energizer. :) Ale už som si dala záväzok, že to robiť nebudem.
    1.3 Páčia sa mi tie veľké sloníky, ale aj škrečok (je to škrečok? to je otázka) :)
    1.4 Mne ako fanatičke na Harryho Pottera sa veľmi páčil Harry Potter Challenge, ale k tomu sa ani nemusím vyjadrovať. Páči sa mi, že si netradične dala ikonky. S Poznávačkou som sa napríklad zatiaľ nikde nestretla a nemáš len jednoducho napísané Recenzie, ale kreatívne Myslím si o... A to mi jednoducho učarovalo či už dostanem odznak naviac alebo nie. :D

    2.1 Janka Pasierbová
    2.2 Na fb: Janka Pasierbová

    3 Hotovo. :)

    4 Samozrejme.

    PS: No, a vec sa má tak, že som zo Slovenska, ale kamarátka študuje v Česku takže by mi mohla cenu prebrať aj ona. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní2/5/14 11:38

    1.1. Knížku neznám a ani jsem o ní nikdy neslyšela, neviděla.
    1.2. Tak můžu říct že určitě téměř denně, vždy se najde něco u čeho si řeknu že se to určitě dá odložit na jiný den. Jsem mistr v tom sama sebe přesvědčovat proč to neudělat a nebo vymslet důvod proč to odložit. Na tohle si najdu spousty času, možná kdybych tu odloženou věc rovnou udělala, nestálo by mě to tolik času jako vymýšlení odkladu.
    1.3.Tak asi bych preferovala nejdřív zvířátka a pak text.
    1.4.Jejku tohle je velmi moje neoblíbená otázka. Tak líbí se mi že máš jako pozadí knihy ale nelíbí se mě ty knihy, zvolila bych si tituly s popisky autorů a děl a ne tyto naprosto nic neříkající knihy.
    No ale nechci být moc kritická, velkou pochvalu máš za články s blogery ty jsou super, moc pěkně píšeš články vůbec celkově :)

    2.1.Melissa
    2.2.Sobíkova knihovna

    3. Sobíkova knihovna dala like

    4.Moc děkujeme za soutěž, máme radost a hlavně jsem objevila knihu o které jsem neměla ani tušení

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní2/5/14 13:33

    1.1 Ano, znám a slyšela, chtěla bych si jí moc přečíst, ale bohužel jsem se k ní zatím nedostala.
    1.2 V tomhle jsem hrozná! Vždycky, když mám něco udělat, nakonec... emch, no, zítra!... a jdu koukat na Doctora Who nebo tak něco. Hlavně když jde o školu nebo uklízení, to jsem schopna odkládat až to bolí.
    1.3 Chmmm... Líbí se mi všechny, nejvíc asi ty se sloníčkem nebo s nápisem Konec prokrastinace. :) I když kopr je taky super a ta myšička... ach, to po mě nechtěj, všechny jsou boží!! :)
    1.4 Já nevím, tvůj blog na mě působí jistým způsobem trochu originálně a nezaměnitelně. Je takový... jak bych to řekla... lidský, no to ne, osobitý, narozdíl od mnoha blogů, které znám, z toho tvého úplně chrčí tvá osobnost, kterou do něj dáváš, je to tu takové útulné, takové hezké. Moc se mi líbí tvoje články Mýty a fakta o mně a taky tvoje Poznávačka, hrozně ráda si čtu o ostatních blogerkách, vždy se dozvím něco moc zajímavého. :) Celkově ty sama jsi mi hrozně sympatická a to je potřeba. :) Znám tvůj blog krátce, ale stejně se stal jedním z mých velkých oblíbenců! :)

    2.1 Nika Roovy
    2.2 Veru Burgerová
    3 Veru Burgerová

    OdpovědětVymazat
  15. 1.1 Ano knížku znám, dokonce jsem viděla i přednášku o prokrastinaci.
    1.2 Nedávno jsme měli hodinu psychologie, kde jsme se zabývali prokrastinací, o které jsem věděla, že jí trpím, tak jsem si doma udělala ze zvědavosti test a víš co mi vyšlo? Že jsem nejtěžší forma prokrastinátora. :D A v čem prokrastinuji? Asi ve všem, hlavně teda ve škole, ale občas i na blogu…
    1.3 Tak to mi je jedno, všechny jsou moc pěkné. :)
    1.4 Abych se přiznala jsem tady poprvé, právě díky téhle soutěži, ale můžu říct, že tady nejsem naposledy a jen co dopíšu tyhle odpovědi, tak to tady pěkně prošmejdím. :)

    2.1 Terisekk
    2.2. Terisekk – Knižní zašívárna
    3 Terisekk – Knižní zašívárna

    Děkuji moc za pěknou soutěž a měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Samozřejmě, byla jsem na autorově přednášce a byla úžasná, takže když pak vyšla kniha říkala jsem si, že jí určitě budu chtít přečíst :)
    A jéjé já prokrastinuji skoro pořád, třeba teď místo toho, co mám dělat, radši píšu tuhle soutěž, ale hlavně prokrastinuji ohledně školy to děsně, každý na vysoké to zná, že dělá vše jiné, než to co má :D
    1.3 Jaké je pořadí placiček, které byste v případě výhry preferovali?
    1.4 Přemýšlím, jestli se ptát na obvyklé "Co se vám líbí na mém blogu nejvíce, nejméně, článek, projekt, čeho chcete víc, míň a proč?" No, můžete odpovědět, dostanete velké plus, a nejobsáhlejší / nejinformativnější / nejpromyšlenější odpověď bude odměněna placičkou navíc :)
    Mně je to jedno, každá je pěkná, ale nejvíc asi zvířátka a pak zbytek :)
    Musím to psát taky?! :D Dobře líbí se mi Fotounboxing, Poznávačka a Mýty a fakta. Na vzhledu bychom mohli zapracovat aspoň na tom záhlavní nějak, jinak skvělé soutěže :)
    Sleduji Tě :D
    Bastera
    Barbora Obstová
    Likuji
    Já mám radost, já mám radost, že mi prsa rooostou, ale neee, že je soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  17. 1.1. Už jsem o ní slyšela.
    1.2. No třeba s touto soutěží, pořád jsem to odkládala a kdybych Ti účast neslíbila, nesoutěžila bych :-D
    1.3.Celý nápis, slon, křeček KOPR
    1:4 Líbí se mi vše, ale nejvíc poznávačka :-)

    2:1. Freya
    2.2. Katka Freya

    3. Katka Freya

    4. ano, mám radost, hlavně z toho, že mi zase odpadl jeden rest :-D, moc děkuji za možnost si zasoutěžit :-)

    OdpovědětVymazat
  18. 1.
    1.1 Znám, ale nečetla jsem.
    1.2 Pořád a pořád a pořád. Jsem hrozná prostě. Radši koukám na seriály, čtu si, lítám po venku, než abych dělala své povinnosti. Ale v posledním měsící se musím pochválit, pracuju pravidelně na bakalářce. Ale jak bude hotovo, tak to zase začne.
    1.3 Sloneček, křeček, konec prokrastinace, kopr
    1.4 Tvůj blog je pro mě novinkou, ale líbí se mi. Jednoduchý, přehledný a zajímavé články. Hlavně ty poznávačky se mi líbí.

    2
    2.1 Terra
    2.2 Tereza Vrskova

    3 Tereza Vrskova

    4 No jasně že mám, miluju soutěže.

    OdpovědětVymazat
  19. 1) 1.1 Knížku znám a už dlouho si ji chci přečíst. Ségra pořád slibuje, že si ji koupí a půjčí mi ji a pořád nic :-D
    1.2 Nejvíc prokrastinuju vždycky ve zkouškovém - důkazem toho je, že místo abych se učila, založila jsem blog a sepisuju články :-D
    1.3 Placičky se mi líbí všechny, ale úplně nejvíc asi křeček a nápis KOPR, ale jinak bych si připla kteroukoliv z nich :)
    1.4 Harry Potter Challenge je skvělý nápad! Mrzí mě, že jsem se nezúčastnila, protože jsem tvůj blog ještě neznala, ale hrozně mě bavilo i jen si pročítat jednotlivé články a úkoly :-) Bylo to geniálně promyšlené a krásně sepsané a prostě skvělé.
    2) V pravidelných čtenářích jsem jako Monika J., na facebooku Monika Jarcovjáková.
    3) Splněno.
    4) Z každé soutěže, které se účastním, mám radost :-D

    OdpovědětVymazat
  20. 1) 1.1. O knížce jsem slyšela, máme v práci, nečetla jsem. Chtěla jsem si ji přečíst, ale je půjčená. Má ji jeden čtenář a už hroooozně dlouho, tak nevím.... asi ta knížka na něj nemá ten patřičný oučinek bo co :-)
    1.2. Prokrastinuju, přiznávám. Nejčastěji úkoly které mě nebaví, nemotivují, nenadchnou, ale termíny dodržuju. Mimochodem jaký je správný tvar toho kdo prokratinuje? Prokrastinátor? Prokrastinant?
    1.3. Já jsem na ty zvířátka, takže u mě vede slon, pak ten hlodavec a KOPR je taky hodně originální.
    1.4. asi nejvíc mě pobavil HP. Škoda že jsem začala chodit na bologgery až tak nějak v průběhu, tak jsem se už nezapojila.

    2. No znát mě můžeš jako Jitku Kadlecovou nebo holkumodrookatou. Takovou tu divnou knihovnici co řeže do knížek a tak....... ;-)

    3) likla sem to......

    4) Jasně Vincente, máme radost ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. 1.1 O knižke som už počula, v knižnici ju nemáme :D
    1.2 Tak určiteee :) Hlavne čo sa týka školy. Vždy sa k učeniu dokopem neskoro a potom mám nervy, že nestíham. Už pár rokov. Nemôžem si pomôcť, vždy nájdem niečo zaujímavejšie ako učenie :D
    1.3 Trochu mi trvalo, kým som pochopila otázke :D
    Škrečok, slon, konec prokr., a KOPR
    1.4. Som na tvojom blogu prvý krát, takže moc neviem posúdiť, ale keď som si tak prešla tento blog, tak by som pridala zopár obrázkov. No a páči sa mi táto súťaž a knižné pozadie :)
    2.1 Hotovo, ako Mona Bailey
    2.2 K. Florková
    2.3 Už to bude :)
    2.4 Jasně, že mám radost! ;)

    OdpovědětVymazat
  22. :) Aj by som sa hádam zapojila, ale moja odluka od FB mi to značne komplikuje. Inak pekná súťaž.

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělá soutěž. Odpovím později. Děkuji za pochopení. :)
    VirtualKrot (zde) alias facebookový Jiří Mlejnek

    OdpovědětVymazat
  24. 1. Ano knížku znám :) rozhodně se chystám si ji přečíst
    1.2 Ano, co si budeme nalhávat :D Většinou o víkendu, když mám něco dělat, hlavně jde o úklid nebo třeba si udělat jídlo :D ... je mnoho věcí, které budu raději dělat nebo upřednostním :D
    1.3 Slon, celý popis Konec prokrastinace, KOPR :)
    1.4 Vždycky jsem tento blog našla náhodou, jelikož jsem milovnice knih, tak že určitě preferuji sekci - myslím si o ... vždycky si inspiruji knihami, které mě obsahem zaujmou :) ... a líbil se mi článek - jak si popisovala, že si zajdeš jen tak někde sednout s knížkou :) v jednoduchosti je krása a takových lidí už je opravdu málo :)

    2.1 Malý Muffin :))*
    2.2 Denisa Bartoňová

    3. Denisa Bartoňová - už dávno dala like :)
    4.Tak moc radosti :)

    OdpovědětVymazat
  25. 1.1 Ano, znam, uz delsi dobu se chystam ji koupit :D
    1.2 Vic nez je zdravo :D Studuju, takze prokrastinuju v jednom kuse... a pak se divim ze nestiham, se vubec divim, ze se jeste divim :D Jsme tezky perfekcionista, takze nez abych neco odfklakla, raci nedelam nic, az klepou deadliny na dvere, nejim, nespim :D Tezky to zivot prokrastinatora :D
    1.3 Konec prokrastinace, kopr, slon
    1.4 Abych tak rekla, dneska jsem tu poprve, zrovna me zaujala tahle soutez... nebo spis to ze se tu pise o prokrastinaci... Zkouskove prave zacina, takze delam cokoliv, jenom ne se ucit :D Co me zatim asi nejvic zaujalo, tak clanek "UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE" :)

    2.1 Hana Gábová, stý pravidelny ctenar :)
    2.2 Hana Gábová

    3 ten sem "likeovala" uz naky ten patek zpatky :)

    4 jasnacka :) takovou placku by mel mit kazdy spravny student :D

    OdpovědětVymazat

  26. ◦1.1 Znám, zajímala jsem se o přednášky prokrastinace a také třeba v budoucnu by mi mohla vyjít spolupráce s GROWJOB? Kdo ví? :D Každopádně je to má vysněná práce..motivovat lidi a uvádět je do nápaditosti a poznání sebe sama i v jiných světlech, je to kreativní a vidět úžas nového světla v jiných očí je prostě boží :)

    ◦1.2 Samozřejmě, že neprokrastinuji.....Ne, dobře.. Prokrastinuju právě teď, mám se učit latinu a politologii, místo toho brouzdám po různých stránkách, až jsem se dostala právě sem..A nejsem líná napsat ani tento článek, protože mi to oddaluje čas na učení :D to je ironie sama o sobě... :D
    ◦1.3 Preferuji křečka! Je prostě boží! :D Pak už je mi to celkem jedno......ale křeček!
    ◦1.4 Tak abych řekla pravdu, tento blog vidím poprvé, a jestli ne, tak má paměť.. Líbí se mi Tvoje vyjadřování, nepůsobí arogantně, povýšeně nýbrž pohodově a vtipně, málokdy mě článek donutí opravdu reagovat...Právě, že prokrastinace u mě bývá někdy až tak silná, že to prostě nenapíšu, i když mm chuť říct svůj názor :D Asi máš talent :)
    •2 Sledovat mě.
    ◦2.1 Pinca123
    ◦2.2 Christine Parker
    3 Tam už mě dávno máte :3
    4 Jelikož mě to donutilo sem napsat a vtáhlo mě to sem... tak se kurva těším! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Rachel ;)

    1.1 - Ano znám, na společenkách ve škole mě zaujala tato problematika. Koupil jsem si knížku a teď prokrastinaci hodně studuji, knížku jsem četl a dokonce jsem měl o ní referát. Hodně spolužáků si pak knihu ode mě půjčili a buzer-lístek má opravdu úspěch ;) když jsem narazil na tuhle soutěž, věděl jsem, že placku s Prokrastinací prostě musim mít :D

    1.2 - To je velmi dobrá otázka, samozřejmě že prokrastinuji jako každý, ale snažím se bránit (moc mi to nejde). Třeba právě teď prokrastinuji fyziku a jsem na sebe čím dál tím víc naštvaný :) prokrastinuji ale hlavně, když rodiče a sourozenci nejsou doma a já si jen tak ležím v posteli se smartphonem a nic nedělám, poslouchám písničky a jsem rád, že nemusím nic řešit. Nevím, jestli tohle nazývat prokrastinací, prostě mám jen vypnuto, ale když pak zase "zapnu" zlobím se na sebe a nestíhám... můj nejoblíbenější citát o prokrastinaci zní: Prokrastinátor má tváří v tvář úkolům, jež si vytyčil a teď na něj čekají, strach: že bude práce sama o sobě nepříjemná a z toho, že v ní selže. - Michal Kašpárek

    1.3 - já bych preferoval placky s nápisy ;) buďto KOPR, nebo Konec prokrastinace..díky

    1.4 - Mě se na tvém blogu nejvíce líbí recenze knížek a Harry Potter Challenge, tvoje názory mě něčím zaujímají a mám je rád, každý týden se těším na tvůj blog a jsem rád, když přibudou nějaké další zajímavé články. Jsem rád, že spolupracuješ se stránkou konec-prokrastinace.cz dělá tam totiž můj strejda ;) abych řekl pravdu, jsem rád, že tento blog existuje a budu se snažit ho doporučovat dalším lidem :)

    2.1 - zatím nejsem pravidelný uživatel, ale hned jak dopíši tento článek, budu pravidelným bloggerem :)

    2.2 - Štěpa Matyska

    3 - myslím, že jsem byl jeden z prvních liků, když byla ta stránka založena.

    4 - mám radost, že ty máš radost z placek, tudíž doufám, že i já budu mít radost z té tvojí radosti, když dostanu placku ;)

    -> jsi největší borka na světě :*

    OdpovědětVymazat
  28. 1.1 Ne, neslyšela. A jelikož se zdá, že název je zároveň i mý druhý jméno, které přede mnou máma od narození tají, nejsem si jistá, zda je mi sympatická :D Ale jo, kdyby se mi dostala do rukou, proč bych ji nepřečetla, že.
    1.2. Zrovna teď jsem si o tomhle vykládala s kamarádkou. Ptala se mě na stažení některých knih a já se okamžitě dala do vyhledávání. Poděkovala mi, že jsem jí to tak rychle našla. Tak jsem ji ujistila v tom, že to není žádnej problém. Kdyby to byl úkol do práce, tak se do toho pustím nejdřív v pondělí. Ale až to příští. To druhý příští. Já prostě musím všechno důležitý odkládat, jakoby to potom mělo samo zmizet. Doteď nemám podané inzeráty, které mi dal šéf za úkol před měsícem. Raději jsem ten papír schovala, aby mu na to nepadlo očko a nezačal se vyptávat. Nebo důležitý schůzky, pochůzky. Změna bydliště, odkládání měsíc. Z toho vyplývá vyřízení nové občanky. Pfff, já jim dám deset dnů od podání žádosti o změně bydliště. Času dost. Půjdu tam ve středu. Když se mi bude chtít. A budu mít pěkný vlasy. Jinak ne. Kdo si počká...
    Dělám to prostě pořád a při všem. Jsem strašná. Ale pak mám strašnou radost, když něco odkládaného splním. Větší, než kdybych to udělala hned....
    1.3. Rozhodně KOPR - aby se mě každej ptal co to je! A já si připadala strašně důležitě a chytře, že vím něco víc než oni. A třebas ten slon... nemám ráda slony. Ale tenhle nemá chobot nahoru. Což z něho dělá roztomilýho slona. Ale kruciš, všechny jsou úžasný. Nechápu, jak se jich můžeš vzdát! :D
    1.4. Víš, já když narazím na blog, který se mi líbí, tak je mi jedno, čeho je na něm víc a míň. Já si přečtu všechno. Hlavně pokud je to čtivě psaný. A když je, tak je mi jedno, jestli píšeš o světovým míru nebo mrtvým mravenci na čistým papíře. Čtu. Baví mě to. Mám ráda lidi a jejich názory mě zajímají. Takže já bych prostě řekla, ať sem přidáváš přesně to, co chceš, protože pak to vypovídá o tobě jako osobě. A já si to stejně přečtu ;)
    2.1. Až teď jsem si uvědomila, že i když už jsem tu byla několikrát, tak jsem se nepřidala. A jako to jsem sem dnes šla s tím, že už dávno přihlášená jsem. No, nebyla jsem. A stydím se. Promiň. Lux Mercer
    2.2. No, toto se mi moc nelíbí, ale než abych vzpomínala na heslo k FB svýho blogu, tak to risknu ;) D. Kučová, stačí to tak? Kdyby ne, napíšu do zpráv na FB ;)
    3. Lajknuto. Tak a teď to o mně všichni ví. I šéf, nejspíše. Kruci ;)
    4. Já mám radost už jen z tohohle vyplňování, když na to přijde, děsně mě to baví. A zabila jsem půl hodiny v práci, což je super! :D Takže děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  29. 1.1 Poznám, ale nečítala som. Som trošku skeptická, no v mojom okolí o nej hovorilo už toľko ľudí, že si ju asi skôr či neskôr prečítam.
    1.2 Už moc nie. Snažím sa vyplniť čas produktívne. A duševný oddych za prokrastináciu nepovažujem. Naviac nemám rada nedokončené, takže najprv sa snažím ukončiť rozrobené úlohy, mať "inbox zero" a pod.
    1.3 Slon, hlodavec, Konec prokrastinace, KOPR
    1.4 Ja na tieto otázky vždy nerada odpovedám :). Myslím, že každý bloger by mal písať a viesť svoj blog podľa seba a tak ako chce on sám a postupne sa niekam dostávať a nie pýtať sa druhých, čo by chceli a podľa toho sa meniť. Tak ale keď už tu tá otázka je, tak sa mi páči napríklad Poznávačka, rada spoznávam ďalších blogerov :).
    2.1 Orvokki
    2.2 Barbora Miklášová
    3 Check :)
    4 Ja mám radosť stále, som veselé dievča :)

    OdpovědětVymazat
  30. 1.1 Knížku znám z facebooku, ale vlastní nemám, bohužel.
    1.2 Prokrastinuji bohužel více než je zdrávo. Cokoli je čas od času zábavnější než studium. Pro mne je to ať už úklid, návštěvy či přátelé, tak i kniha, malování nebo internet. Měla bych se sebou něco dělat. Dělám na tom. Fakt!
    1.3 Každopádně Křeček! je super. :) slon , kopr a t d.
    1.4 Já si zastávám názor že Tvůj blog je vyloženě Tvá tvorba a Tvá práce, takže by měl být podle Tebe, a jistě že chápu otázky ve smyslu: co zlepšit? aby se tu návštěvníkům více líbilo. Jenže jelikož já sama nejsem zrovna tvůrčí, nevím a ani nemám nápady na vylepšení. Líbí se mi soutěže. A já, o mně a jiná povídání. :) O tomto blogu mi řekla kamarádka.

    2.1 jop :) Štěpánka Kunešová
    2.2 na fb taky Š.Kunešová
    3. ok
    Jinak soutěž je to skvělá, jen v té upsanosti trochu pokulhávám :D Jen tak dál, určitě nejsem jediný nadšenec ;)

    OdpovědětVymazat
  31. 1.
    Už jsem o ní slyšela, ale ještě neměla tu čest ji naživo opravdu vidět :(
    Snažím se neprokrastinovat. I když, pokud se počítá upřednostnění jiné věci, ale vzápětí vrhnutí se na tu první, směle do mě! :D
    To není podstatné-třeba křečík, kopr, sloník, konec prokrastinace
    Tuto otázku upřímně nesnáším, ale z tvého pohledu, pro uspokojení čtenářských tužeb, to chápu. Tak já mám ráda různé krátkodobé i dlouhodobé tématické projekty. Nemusím, dle mého názoru, bezvýznamné druhy meme. Vzhled je originální, líbí se mi, že není abstraktní.
    2.
    DominikaCouf
    Dominika Coufalová
    3.
    Dominika Coufalová
    4.
    A já děkuji za milou soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  32. 1) Knížku jsem dostala k Vánocům - jako narážku od taťky, že pořád říkám, že nemám čas, tudíž to udělám později :D
    2) Čímž se rovnou dostávám k dvojce. Prokrastinuju. Páni, a jak! Třeba zrovna teďka - za 3 hodiny mě čeká zkouška, na kterou jsem se připravovala od září, a já... čtu tvůj blog. No není to na zabití? Jinak to mám často tak, že když se mi nechce něco dělat (občas si tím dávám pauzu i od čtení), zalezu ke klávesám a hraju pořád dokola Hallelujah, protože zaprvé je to asi jedna ze tří věcí, které umím zahrát, a zadruhé pořád tvrdím, že to potřebuju trénovat. A taky že jo. Hlavně, když mám uklízet. To trénuju, až mi od uší jde pára :D)
    3) slon, křeček, KOPR, nápis :)
    4) Co se tvého blogu týče... bohužel musím přiznat, že jsem tu nově - ale snad tě alespoň potěší to, že jsem jméno tvého blogu slyšela už milionkrát :D ať vlezeš, kam vlezeš, je o něm slyšet :) Nebo jsem zkrátka jen měla štěstí, že jsem usedla k počítači vždycky ve chvíli, kdy se někde objevil tvůj článek :D

    2) GFC: Wayll W. a FB: Wayll Aelin :)
    3) ja ja :D
    4) Máme obrovskou radost! A obzvlášť já, protože poslední dobou také nějak podezřele začínám sbírat odznáčky :D

    OdpovědětVymazat
  33. 1) Slyšela jsem o ní :)
    2) Popravdě jsem to slovo donedávna ani neznala, ale jelikož trpím nedostatkem času, rozhodla jsem se s tím skoncovat. Udělala jsem si myšlenkovou mapu s věcmi, které bych měla dělat víc a s věcmi, které bych měla omezit. Také jsem začala s To do seznamem - vždycky mám jeden na celý den. Omezit chci hlavně počítač -_- Něříkám, že u něj sedím pořád, ale štve mě, že je to strašnej zabiják času, takže musím omezit seriály, mangy atd. Zatím to vypadá slibně :D
    3. To je jedno.. všechny jsou úžasné!
    4. Na tvém blogu nejsem zase tak často, ale mám ráda recenze, které čtu nejvíc. Někdy i nějaký ten projekt, ale za tak krátkou dobu, co bloguješ si to stihla víc než leckterý starší blogger. Můžeš zlepšit ještě spousty věcí, ale chce to čas a hlavně si veď blog po svém a snaž se být něčím jedinečná a originální, to se v téhle době moc nevidí. Takže nazávěr: Jen tak dál!

    2. GFC: Táňa
    Fb: Táňa Moučková
    3. Táňa Moučková
    4. Moc děkuji za soutěž! :))

    OdpovědětVymazat
  34. 1.1 O knížce jsem se dozvěděla díky tobě, takže o ni slyším poprvé, ale rozhodně to vypadá na zajímavé čtení. :D
    1.2 Ano, prokrastinace patří do mého života, ikdyž v současné době asi ne tolik jako dříve. Stejně jako ty jsem měla vždycky uklizeno nejvíce v období zkouškového a pak státnic. Do dneška však nechápu, jak jsem mohla odmaturovat nebo získat titul, když jsem více uklízela a četla, než se učila… :D V současné době mě však takovédůležité věci jako učení, takže zatím nic podstatného neodkládám, ikdyž časem se to určitě změní…
    1.3 KOPR, křeček/sysel, slon a celý název
    1.4 Abych se přiznala, tak se na tvoje stránky v poslední době moc nedostanu a povětšinou ani nekomentuji, jsem spíše na FB než zde, za což se opravdu moc stydím , ale rozhodně to tedka napravím, abych ti „poradila“ co vylepšit apod. Tááák už jsem to prozkoumala a za co máš 100% bodů jsou samozřejmě soutěže a také informace o tobě, hlavně ty tvé fotomomentky mě baví …ale myslím si, že je zajímavé, že získáváš informace o ostatních blogerech a prezentuješ je na svých stránkách…co si myslím, že bys mohla přidat je takové předčtenářské vyjádření, tedy abych to vysvětlila….Než začneš číst nějakou knížku, tak bys mohla napsat, jak ses o ní dozvěděla a co tě nejvíce na ní zaujalo – obálka, anotace apod. a třeba jak k ní přistupuješ /např. viz tvá recenze K. Petrusové – česká spisovatelka a tvá očekávání od daného autora/….dále můžeš přidávat fotky tvých knižních příspěvků – kolik jsi dostala, koupila knih za měsíc a udělat jejich foto nebo napsat na jakou knížku, která v následujícím měsící se těšíš nejvíce apod.

    2.1 Kateřina Svobodová/FreedoomKate
    2.2 Katka Svobodová

    3. Splněno :D
    4. Samozřejmě, že mám radost…knížky miluju všechny a když přibude nějaká další, tak bude jedině ráda :D

    OdpovědětVymazat
  35. Odpovědět do komentářů.
    1.1 Slyšela jsem o ní, ale to je vše.
    1.2 Tojo, hlavně blogem. Když se mi něco "nechce", tak se věnuji svému blogu a ono to ostatní počká, až mi najednou začne docházet čas :x
    1.3 Já raději ty obrázkové :)
    1.4 Áááá, co odpovědět. Já vážně nevím :D Nejvíce mne baví ty rozbalovačky :) Na druhou stranu mne moc nechytily rozhovory s blogery.
    2 Sleduju tě na fb, bububu :D
    3 Jdu jim to tam šupnout :)

    OdpovědětVymazat
  36. 1.1 Nemám, neslyšela, chci. :-D
    1.2Souhlasím, že čtení je velikou prokrastinací. Mám se učit. Když ono je to teď tolik zajímavé! Měla bych si uklidit? Myslím že té knížce můj bordel nevadí. :-D Nádobí? To udělám později. Myslím že každý čtenář prokrastinuje. I když možná nevědomky. :)
    1.3 KOPR, celý název, slon, křeček. :)
    1.4 Miluju tvůj styl psaní! Je to mooooc vtipné! :) Celkově ke to tu (jsi) super! ;)
    2.1 Zuzka Frecerová
    2.2 Zuzka Frecerová :-D
    3. Hotovo :)
    4. Mám radost. Jistěže mám radost. :-D :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  37. 1.1 Slyšela, dokonce i četla a doma ji mám taky :))
    1.2 Jasný! U učení nejvíc, to je jeden díl seriálu sem, druhý tam... pak procházka se psem a najednou je večer a člověk se učí do ranních hodin :D
    1.3 Křeček, kopr, konec, slon
    1.4 Spíš mě trochu deptá ta tvoje velká aktivnost, ale přeju ti to! To jo... jen bych chtěla taky takovej zápal, i přes ty mraky povinností, co člověka dundaj :D
    2.1 Abyss
    2.2 Aneta Horáková
    3 Jasan ;)

    OdpovědětVymazat
  38. Knížku jsem nečetla, protože mě čtení moc nebaví, ale za to jsem si už dva krát poslechla audioknihu Stop prokrastinaci! . Jednou za čas si ji znova pustím a připomenu si, co mám dělat. Vždycky mě to tak nakopne a dodá energii a hlavně chuť do práce :-) .

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...