1. ledna 2015

VÁNOČNĚ-NOVOROČNÍ MEGA SOUTĚŽ 2. TÝDEN

Před nedávnem jsme vám společně se Syki oznámily, že pro vás máme speciální soutěž, ve které po vás budeme chtít trochu té kreativity. Podařila se nám nasbírat pěkná knižní kupečka a je tedy jen na vás, jestli si některou z výher zasloužíte.


Pozor pozor pozor, toto vůbec není fotka všech výher, pouze část, nestihlo dorazit všechno. Zbytku poděkujeme dodatečně, teď moc moc díky za knihy do soutěže nakladatelstvím Host, Baronet, Galatea a Fortuna Libri. Přiznáme se, že jsme nečekaly tolik cen, myslely jsme, že v tom hektičnu před svátky sotva co seženeme, proto jsme napsaly vícero mailů a moc mile nás překvapilo, kolik lidí pozitivně zareagovalo. Ještě jednou děkujeme!

Vašim úkolem bude zaregistrovat se do našeho formuláře, abychom měly přehled o všech soutěžících, a následně zaslat fotky na daná témata, čímž se zapojíte do soutěže. Každý týden vyhlásíme jedno téma a budeme čekat na vaše fotečky, které nám musíte vždy zaslat na oba naše emaily, tedy: sykorova.p@gmail.com a roo.rachel.1987@gmail.com.

 Každý týden vyhodnotíme cca tři až pět fotek, co nás nějakým způsobem osloví (nejhezčí, nejveselejší, nejsmutnější, nejvtipnější, nejoriginálnější, nejkreativnější, apod…), tudíž se každý týden bude moci radovat několik lidí z výhry. Nebudeme vybírat samy, ale poprosíme i členy našich rodin, aby to bylo fér, protože oni vás neznají, kdežto my bychom mohly být nařčeny, že nadržujeme kamarádům. Ke konci celého soutěžního klání pak pravděpodobně ještě dovylosujeme další speciální výhry, abychom potěšily co možná největší počet soutěžících.

Naše MEGA soutěž probíhá do 20. ledna 2015. Každý z vás se může zúčastnit pouze jednou fotkou na jedno téma. Soutěž je určená všem v České republice, protože bychom se jinak s poštovným asi nedoplatily. A jaké že to je téma na druhý týden?

SNĚHOVÉ OBDOBÍ

Vašim úkolem bude zachytit na fotce sníh v jakékoliv podobě společně s nějakou knihou vám blízkou, případně s nějakým knižním tématem. Žádné bližší podmínky nejsou, buďte kreativní!

Na vaše fotky budeme čekat do 6. ledna 2015. Do předmětu emailu uveďte „Vánočně – novoroční MEGA soutěž – 2. týden“ a nezapomeňte fotku poslat na oba dva naše emaily zároveň. Vítěze všech kol jsme se rozhodly vyhlásit až na závěr soutěže, protože ještě nedorazily všechny výhry, takže byste měli omezený výběr z cen a třeba by vám uniklo zrovna to, co byste rádi.

10 komentářů:

  1. Pěkné téma, na které se těším. Nechám si ještě nějakou chvíli na rozmyšlenou, ale myslím, že už bych nápad měla... :3

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, super soutěž, určitě se zapojím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné téma, ale absolutně netuším, jak seženu sníh. Ještě přede dvěma dny ho tu bylo spousta, ale teď po něm není ani památky... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Téma pěkné, ale taky mám trochu potíž s nedostatkem sněhu =D

    OdpovědětVymazat
  5. Jsme dvě - sestra a já. Nemůžeme se vůbec domluvit a zúčastnit se může asi jen jedna, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevidim duvod, proc byste se nemohly zucastnit se svymi fotkami obe :)

      Vymazat
  6. Já zapomněla poslat fotku na minulé téma!!! Hlava děravá, hlavně, že ji tu mám připravenou... A nevim, jak se sněhem, protože zrovna všechen roztál. :D

    OdpovědětVymazat
  7. skoda, ja moc kreativni nejsem :-P

    OdpovědětVymazat
  8. Stala se mi taková nepříjemnost... Včera jsem odesílala fotku do soutěže, avšak špatně jsem si zkopírovala tvoji e-mailovou adresu, takže mail, pravděpodobně dostala jen Syki :( Dá se s tím teď ještě něco dělat?

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...