27. července 2015

AKČNÍ LETÁK DM

Další dávka slev z letáku. Tentokrát DMko. Co se mě týče, jde o jeden z mých nejoblíbenějších obchodů. Chodím tam asi nejčastěji. Jejich Balea výrobky jsou levné a s téměř vším jsem byla vždy spokojena. Jakou máte zkušenost vy?

Platnost na červenec, jelikož se blíží konec měsíce, zbývá už jen pár dnů. Příště to zpracuji dříve, slibuji :)



Miluji přesnídávky. Mňam. Dokonalost. Tahle cena je tedy dost vysoká, dá se sehnat i levněji, ale zase asi nebude bio, jako tahle. Každopádně přesnídávka je něco co dětem závidím.

Tohle sem dávám jen pro vtip. Dětem nerozumím a nic o nich nevím, to přiznávám na rovinu. Můžete mi tedy někdo vysvětlit, jak může tohle chutnat? Mixovaný maso se zeleninou? Já vím, já vím, v žaludku se nám to stejně smíchá, ale tohle je hnus. Jednou jsem tím dítě krmila a už z toho, jak to bylo cítit, mi bylo blbě.

Antibakteriální gel by měl asi v kabelce / tašce nosit každý, v dnešní době už nezbytnost. Tento neznám, ale zaujal mě dávkovač, vypadá to na pumpičku, což je super. Ten co mám já má jen díru, takže "špricne" podle toho, jak moc to nakloním, tohle dávkování bych určitě raději.

O Radoxu jsem už psala. Není to můj nej, ale mám je ráda. Za tuhle cenu super.

Tohle jsem ještě nezkoušela, ale zaujalo mě to. Tělový sprej - super věc, pomeranč a meduňka? Jůůů.

Nejsem si jistá, kolik stojí třtinový cukr, co kupujeme v Tescu, ale určitě není bio, jako tento.

Sušené maso znám z autobusů Student Agency, jednou nebo dvakrát jsem si ho tam dala a byla to dobrota. Někomu to přijde nechutné, ale je to prostě maso, jen je sušené. Jako zdravější a chutnější brambůrky :) A všude, kde jsem je viděla prodávat, bylo o moc moc dražší, než je tahle cena. Jen si nejsem jistá hmotností, kolik to bylo tam a tady.

Co vy a sušené maso či tělové spreje?

7 komentářů:

  1. Po tom antibakteriálním gelu se kouknu. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju sušený maso. I když nejradši mám vepřový. A DM je taky moje nejoblíbenější drogerie. Hlavně proto, že tam mají skvělý čaje a čokoládu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě přijde DM strašně předražený... Třeba to jídlo nakoupím levněji v obchodech se zdravou výživou

    OdpovědětVymazat
  4. Ten aktibakteriální gel mám a je úžasnej, skvělá vůně, konzistence, cena. Super! Sušené maso miluji, je to dobrý, ale většinou to bývá hodně drahé okolo 50,- Kč, což je dost.. A přesnídávky? Miluju je. Jsou mými zachránci, jelikož já mám rovnátka na pevno a po utahování je přesnídávka to jediné, co si můžu do té pusy dát:D Každopádně skvělý článek i blog! Chica loca♡

    OdpovědětVymazat
  5. Na to maso půjdu mrknout a ten antibakteriální gel mě taky zaujal :) dávkovač vypadá dost prakticky.

    OdpovědětVymazat
  6. V akčních letácích se fakt dá čas od času přijít na skvělý kousky. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Díky moc, škoda, že jsem už nechytila ty slevy na to dm, to já ráda :) Ale nevěsím hlavu... Já si našla jeden web , kde mají spoustu různých slev a i letáků. Takže nejen, že je máš všechny pohromadě, ale nemusíš ani zaplácávat dům papírem :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...