9. července 2015

AKČNÍ LETÁK ROSSMANN

Párkrát jsem postla nějakou slevičku z letáku a dostala jsem za to pochvalu, že letáky např. neodebíráte nebo do nich nekoukáte a ať to postuju dál. Tentokrát jsem si toho vybral víc, pro co si musím zajít, tak vám to ukážu do článku, třeba si i vy vyberete.

Rossmann leták 6.7. až 10.7.

Tohle je pro mě výhra. Nerada se mažu po mytí, jsem líná, nemám ráda, když jsem mastná a jdu do oblečení (sprchuji-li se ráno) či do postele (koupu-li se večer). A tohle je výborná možnost, jak to vyřešit. Použiji mléko ještě ve sprše a pak ho smyji. Mají dva druhy, výživný a hydratační, byla jsem spokojená s tím i tím. Jen pozor, ať pak neuklouznete, je potřeba vanu vypláchnout :)


Tohle neznám, ale vypadá to zajímavě, ráda bych vyzkoušela.


Také neznám a také bych chtěla vyzkoušet.



Rossmann leták 13.7. až 17.7.

Dove sprchové gely mi vždy vyhovovaly, nejraději mám, teď nevím přesně, ale je tam světle zelený obrázek. Tuším okurka nebo tak něco. Docela ráda bych vyzkoušela tyhle novinky, ten pomeranč mě láká.


Radox sprchové gely, další oblíbenec. Mají neuvěřitelné množství druhů s nádhernými vůněmi. Nějraději mám takové ty jakože krémové "příchutě".


Tak jo, je to trapné, ale další oblíbenec mezi sprcháči. Teď doma testujeme jahodu a rebarboru. Trochu mě mrzí, že vůně po použití nevydrží moc dlouho. Ale v koupelně je to lahoda, Belgické čokolády bych si s chutí líznula :) Nyní mám zálusk na meloun.


Od Pumy mám žlutou a voní moc hezky. Ale na druhou stranu moc dlouho nevydrží, bohužel.

7 komentářů:

  1. Meloun je nejlepsiii :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Meloun od Dermacolu je božský ;) Kupovala jsem ho mamce k vánocům, a líbil se jí. Má skvělou vůni. Podobnou si pamatuji od těch dětských sprcháčů :D

    OdpovědětVymazat
  3. Od Nivei mám přesně ten duhej (ten ve světlejším obalu) a je zuuzo...:) Doporucuju..
    A sprcháce od Radoxu me taky lákají, ale ted mám kopu od Avonum takže nove kupovat nebudu..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Radox miluju. Koupila jsem si ve slevách roční zásobu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ten olej vypadá strašně lákavě a já jsem s olejíčkama na vlasy úplně posedlá, asi si pro něj skočím, díky za tip, potože jsem ještě ani neměla čas prolistovat letákem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já spíš jen tak technicky, nevím jestli je to účelem, ale ty obrázky mi přijdou docela nepraktické, existuje spousta stránek s akčními letáky, tak proč neprohlížet tam?

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je už čtyři roky stary článek, dneska bych to určitě delala už jinak ��

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...