2. září 2015

BLOGTOUR DOMINIKA DÁNA - SOUTĚŽ

Tým Dominika Dána, nejúspěšnějšího spisovatele Slovenska, mě kontaktoval, zda-li bych se chtěla účastnit, spolu s pár dalšími vybranými, jejich blogtour ke knize Rudý kapitán. Protože jsem od DD již dvě knihy knihy četla a líbily se mi, na nabídku jsem kývla. A tak jsme tady. Akce trvá od 1.9. do 15.9., kdy u mě (a ostatních) najdete 6 článků na různá témata. Nebude chybět ani soutěž o dva výtisky Rudého kapitána, tak zůstaňte naladěni! :)


Blogtour u mě začne (neobvykle, protože to bývá většinou na konci) soutěží. Proč? Protože bych tu ráda rozvířila debatu, chtěla bych, aby výherce byl někdo, kdo se o autorovy knihy vážně zajímá a ne jen někdo, kdo vyplní pár údajů protože soutěž, tak proč ne, email, sledování a knížka je doma, založím si ji a šlus.

Moje podmínky jsou následující:
  • Zapojte se do blogtour. Sdílejte články, čtěte a především KOMENTUJTE
  • Výherce vyberu z komentářů, jak se bude zapojovat a debatovat a vyjadřovat k tématu. Předem upozorňuji, že lépe budou hodnoceni ti, kdo se budou věnovat celou dobu a uvidím zájem a ne poslední den soutěže napíšou ke všemu dva příspěvky typu "pěkný článek" a "to bych si rád/a přečetl/a" ;)
  • Na konec nějakého komentáře, stačí k jednomu, prosím připište email, abych vás mohla kontaktovat.
  • Výherci budou dva, vyberu je po ukončení blogtour 15.9.  vyhrají Rudého kapitána. 


Kdo jde do toho se mnou? A nehlaste se všichni, knížky budu mít k dispozici jenom dvě pro vás :)

9 komentářů:

  1. Od Dominika Dána jsem četla pouze Bestii. Ze začátku jsem nevěděla, do čeho jdu, ale nakonec mě příjemně překvapila. Proto mám v plánu i další jeho knihy a Rudý kapitán zní vážně skvěle. :)
    lenisek01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem četla Bestii, Básníka, Mouchu a Uzel. A fakt dobrý. Jsem pamětník, takže mě to nadchlo. Hoši jsou vtipní, alkohol teče proudem, inu, ze života:-) Na Kapitána se chystám buď jak buď:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma zatím jen Bestii, která byla hodně zvláštní a tak bych si ráda přečetla nějaké další dílo, abych zjistila jestli mi nakonec styl autora sedí nebo ne. :)
    zastiavknihach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak Dominik Dán je jeden z mojich najobľúbenejších autorov detektívok. Mám ho dokonca radšej ako severských autorov, ale to bude asi tým, že prostredie, v ktorom sa odohorávajú jeho detektívky mi je bližšie. Proste slovenské reálie, domáca politická scéna a kauzy, ktoré poznám, občas nejaká ta konšpiračná teória, sympatické postavy a skvelé hlášky. Pričom si veľmi dobre dokážem predstaviť, že sa to veľmi blíži skutočnosti. Navyše aura tajomna, ktorá je okolo neho. Za mňa skvelá kombinácia. Prečítala som od neho už sedem kníh a patrí medzi ne i Rudý kapitán (Červený kapitán) a podľa môjho názoru sa táto kniha vymyká jeho tvorbe. Pri vymýšľaní zápletky sa podľa mňa DD nechal trochu uniesť. Tak som zvedavá na ostatné názory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take jsem lovila, co v ktere knize popisuje. Ackoliv nejsem Slovenka, byla jsem docela uspoesna.
      Ve slovenstine se mi libi vic. Neni spatne prelozen, ale... Original je original.

      Vymazat
  5. Dominika Dána velmi chválí můj přítel, strašně rád ho čte :). Těším se na další články, třeba mě přesvědčíš, abych se i já do něj pustila :P.

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že teď je kolem něj docela šrumec :D :) Tak si asi něco taky pořídím. Bez tebe bych neměla nápady na nákupy nových knížek! :D

    http://staymind.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Cerveny kapitan byla ma prva Danovka. Precetla jsem ji v originale a byla jsem ztracena. Nyni mi v knihovnicce truni vsechny jeho knihy. Ve slovenstine. Kapitana mam i v cestine. Prvni vydani. Tesim se na film.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...