1. září 2015

BRANDNOOZ BOX SRPEN 2015

Vcelku nedávno byly hrozně v kurzu různé beauty boxy, kde přišly novinky z kosmetiky a člověk to ozkoušel. To není moc co pro mě, raději si sama vyberu. Když se ke mě ale dostal Brandnooz box, neváhala jsem. No řekněte, ochutnávky a novinky v jídle? Do toho musím jít. Dívala jsem se, co chodilo v minulých boxech a občas se to sejde, občas to stojí za houby, ale o tom to přece je :) Hodně se těším na ochutnávky nových věcí, co bych si třeba v obchodě ani nevšimla a domů se nám tak dostanou dobroty na otestování. A tady je můj první brandnooz box na srpen. Ještě bych vysvětlila o co jde, oficiální cena balíčku je tuším nějakých 279 korun (jsou tam i možnosti předplatného, kdy to pak vyjde levněji) a každý měsíc vám přijde domu balíček s překvapením. Na stránkách mají garantovanou hodnotu potravin uvnitř a to 330 Kč. Také občas bývají i různé akce na slevových portálech, kdy můžete objednat levněji, co jsem si všimla. A pak už jen ochutnáváte a testujete :) Dobrou chuť!


Líbí se mi, že mají i svoji krabičku, že to neposílají v obyčejném kartonu. Rozeberu kousky po jednom a pokusím se vám k tomu vždy něco málo napsat. K boxu chodí i informační leták, kde je popis produktů a jejich cena, kdyby vás něco z toho zajímalo, napište mi, ale věřím, že google máte asi každý :)


Boxík vybalený a vyprázdněný. Tohle se dává u nás v zoo šimpanzům do pelíšků (říká se tomu dřevitá vata - dřevitka :-D ). Zajímavé, co mě první napadne, když to vidím co :-D

Vše v boxíku, jdeme vybalovat.

Čaje mám ráda, takže tohle se u mě určitě spotřebuje. K použití s teplou i studenou vodou, pokud přijde babí léto, ještě ráda budu zalévat studenou :) Kombinace malina a citron zní zajímavě, malinu mám ráda, tak snad to bude chutnat malinově. Za cenu 54 korun by mohlo.

Poslední dobou slané věci moc nejím, ale co si pamatuji, jako malá jsem podobné výrobky měla ráda. Navíc se sezamem, to mám určitě raději než mák nebo sůl.

Kyselé pásky jsem jednu dobu jedla horem dolem. Když jsme jezdily k babičce na léto, dostaly jsme se sestrou vždycky 5 korun a šly jsme do místní cukrárny koupit si kyselého hada. Tak jsem si na to hned vzpomněla, když jsem tohle viděla. A už jsem ochutnávala a ty tutti frutti chutnají skoro stejně jako ty Pedro žvýkačky (co už asi moji mladší čtenáři nepamatují, schválně, kdo z vás je chodil za korunu kupovat a vylepoval obrázky z nich všude možně? :)

Další pedro mňamka. Na pohled to vypadá jako Vexta teď nevím od jakého výrobce, ale to miluje můj taťka, tak se s ním asi podělím.

Pudinky mám ráda, ale už jsem ho nedělala ani nepamatuji :) Retro obal vypadá fakt zajímavě, každopádně to dítě tam mě trochu děsí... Znáte mě :-D Příchuť čokoláda višeň v jednom by mohla být dobrá.

Pivec. Na to já moc nejsem, ale doma mi ho tu už okukovali, tak ho asi věnuji. Každopádně měl by to být prémiový ležák a za cenu 37 korun za plechovku by na něm něco prémiového určitě být mělo :)

Čistá ananasová nefiltrovaná šťáva, to rozhodně můžu. Navíc se mi líbí lahvička, budu ji pak asi nosit na cvičení na vodu.

Tak na tohle jsem zvědavá. Většina lidí věci v "pytlíku" odsuzuje, bývá to cítit chemií a určitě to není zdravé. Každopádně když už to přišlo, vyzkouším to. Jsem zvědavá, za babičky svíčkovou bych zabíjela, tak se ukaž, krabičkovko.

Tohle mě potěšilo, zrovna mi snídaňové lupínky došly, takže jako na zavolanou. Fitness jsem kdysi měla a nebylo to špatné, tak vyzkoušíme variantu bez cukru, a to se vyplatí! :)

A to je koukám vše. Chutnali jste něco z toho?

9 komentářů:

  1. Ten čaj vypadá dobře :) Ananasovou šťávu bych si taky dala a připomněla jsi mi, že jsem si už dlouho neudělala pudink. Box je asi fajn nápad, ale já bych do toho nešla. většina těch sladkostí je na mě moc sladká (ale taky jsem jako malá chodila na pendreky a nejlépe ty kyselé)

    Já si Pedro žvýkačky pamatuju. Milovala jsem je a nálepky jsem lepila na vnitřek skříní, až byly polepené úplně všechny v pokoji (se až divím, že to bylo rodičům jedno. Dokonce jsem kupovala jedny žvýkačky s tetováním, a ty jsem zase lepila na dveře ve svém pokoji až po jejich okraj :D Dokonce mám i fotku, jak je mám nalepené na rukou i nohou :D

    A pamatuješ si boom Tutti frutti příchutě? Protože já teď zjistila, že ji nikdo v mém okolí vůbec nezná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sme to ale stary co! :-D schvalne kolik dalsich lidi bude znat pedro a mit historky s lepenim vsude jako my :-D a jasne ze tutti frutti si pamatuju <3

      Vymazat
    2. To jsem taky zvědavá :D

      Ještě se mi vybavují Antiperle, neonové Hubba Bubba žvýkačky, lízátko ve tvaru nohy, které namočíš do kyselého prášku :3

      Tak si uvědomuji, že jak nemám děti a sama jsem teď spíš na hořké, nemám přehled, co se vlastně ještě prodává. :D

      Vymazat
    3. hele nevim, ale praskaci nohu jsem milovala! ale ta byla jen za odmenu, stala sedm korun !! :-D nebo jeste ruzovej vitacit ...

      Vymazat
    4. Obyčejně tam tolik sladkostí nebývá, zrovna se náhodou sešlo moc novinek od Pedra.

      Vymazat
  2. To lízátko "noha" máme pořád v Kauflandu, jahodové a colové. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento boxík je moc dobrý, opravdu se jim povedl. Ráda bych vyzkoušela tu ananasovou štávu a ten pudink :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to docela zajímavě. Snědla bych rybky a do ostatního ďobla :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mě by tento box třeba vůbec nelákal. Já jsem více na zdravou stravu... Jediné co mne zaujalo, je ten ananasový džus

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...