28. září 2015

INSTA FASHION

Zjistila jsem, že jsou stále mezi námi tací, co nemají různé sociální sítě (díky za vás! občas bych se ráda přidala...). A pak můžu vést rozhovory typu: "No ten klobouk, mám ho na instagramu." "Aha aha, tak ten jsem neviděla, instagram nemám, proč to nedáš i na blog?!" Takže tady je pár fashion obrázků, co jsem v průběhu časů přidávala na instagram. Pokud nezapomenu, přidám další, až se toho zase pár seskupí.
Není pravé :( Ale o tomto místě na tetování přemýšlím. Ano ano ano, přemýšlím o tom už dlouho, ale zatím to není ono. Až to dozraje, půjdu do toho.

Im absolutely not! And you? ;)

Že existují hodinky v prstýnku jsem zjistila díky kolegyni v práci, kteráý má moc hezké. Takže jsem hledala a našla tyto Eifelovkové a zaujaly mě, tak jsem si je musela koupit. Máte nějaké prskýnkové hodinky?

Moje asi nejvyšší podpatky.

Going to the ball.

5 komentářů:

  1. Krásné lodičky.. :-) a ten prstýnek je zajímavý.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/recenze-ruzove-kosmetiky.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám instagram! A jsem na sebe hrozně hrdá :D Pamatuju se, jak jsem před lety začala se svým deníčkoblogem a ve škole jsem pak vyprávěla nějakou historku a v polovině byla přerušená slovy "jo, to jsem četla na blogu". Podle mě by měl online svět a ten reálný zůstat oddělený, pak si lidé nemají co říct :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám instagram. Mamka mi ho furt doporučuje, ale nějak se mi do něj nechce.
    S kerkou držím palce, aby se našlo něco co sedne. :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...