11. července 2014

NA SLOVÍČKO S KNÍŽKOU - SRAZ 5.7.2014

Můj první sraz, kvůli kterému jsem se vydala do Brna. Říkala jsem si, že když můžou jezdit oni k nám bude jedině fair, když dorazím i já k nim. Navíc jsem chtěla poznat i nějaké nové lidičky, které bych neměla šanci jinak poznat, protože ne každý může, z různých důvodů, jezdit po ČR srazovat. 

Sraz byl před Dobrovským, který byl, nečekaně :-D, zavřený, protože byla sobota, což o to, ale i státní svátek. Takže se hledalo a usadili jsme se v kavárně Kosmopolis pod Zelňákem (= Zelný trh, už jsem jako rodilá, všímáte si, Zelňák jo..).

Dali jsme si klasicky různé dobrůtky, kafíčka, koktejly, dortíky, poháry a tak. Občas se musí člověk odměnit a udělat si hezký den, že. Já si je dělám poslední dny docela často a chválím se za to, protože jsem to dřív neuměla.


Rodaw přichystala soutěž o dvě knížky. Tipovali se počty stránek různých knížek a kdo se v průměru trefil nejblíže, vyhrál. A víte, kdo vyhrál? Jááá. Teda na prvním místě jsme byly dvě, ale knížky byly dvě, stejné, tak nebyl žádný boj. A k tomu jsme všichni dostali ještě záložky.


Co bych ještě podotkla, bude to už jen v bodech, takové jednohubky.
  • Rodaw jí šlupky od pomeranče, prý měla hlad a tak vypila koktejl a snědla pomeranč včetně no prostě všeho... Promiň Irenko, ale je nás jasný, že zveřejníš to ! hrozný ! video, takže tohle je náš trest pro tebe :-D
  • Když už zůstalo jenom naše klasické pevné jádro, dohodli jsme se, že čím více se známe, tím divnější ty srazy začínají být. V dobrém samozřejmě. Víte jak, když jsme se scházeli "pouze" jako blogeři, bylo to takové umírněné, povídalo se především o knížkách, jen lehké vtipkování a pod. Teď už se scházíme spíš jako přátelé, řeší se i osobnější věci, více si věříme, takže věci kolem knih a spoluprácí apod jdou do hloubky, blbne se na hlubší úrovni, vtipkuje se osobněji... Myslím ale, že se nám to všem líbí, je to skvělé, mít kolem sebe takové lidi. Mám vás ráda!
  • Poznala jsem nové lidičky a jsem za to moc ráda. Musím někde najít papír s jejich blogy, neznala jsem všechny, a dooznačit to, ale děkuju Verče D., Pátě, Ilče, Verče F., super sraz. No a samozřejmě moji milí Verunka, Anette, Vojta, Irenka <3
  • Poslední z nás končili v tuším půl desáté a uteklo to jako voda. Od tří hodin, docela solidní, co :)

Lidi choďte na ty srazy, stojí to za to! Zvu vás všechny. Dokonce chystám i jeden v Liberci pravděpodobně na konci srpna, tak se ukažte.

21 komentářů:

  1. To je pekne, jak knihy lidi spojují :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo taky se mi to moc libi, jak je porad o cem povidat a jak si mezi sebou pekne rozumime :)

      Vymazat
  2. Taky bych se ráda nějakého srazu zúčastnila, ale hrozně se stydím nakráčet někam mezi lidi, které neznám :D Ale zní to suprově, budu se muset na další brněnský sraz otrkat a dorazit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně. :-)

      Rachel tedy frčí, to už čtu dneska tvůj druhej článek!!!
      Moc se mi líbí ten seznam úspěchů vpravo!

      Vymazat
    2. Laura: no taaaak, zadny stydeni se! i ja jsem byla jednou na svem prvnim srazu a prezila jsem. a to jsem hodne velky introvert tak v klidu! priste cekame spoustu novacku jasny :)

      Jana: jsem rada, ze se seznam uspechu libi, me se taky libi, zvlast ty uspechy jako takove, nez ten seznam :-D

      Vymazat
  3. Hmm, zajímavé, že jsem o tom srazu ani nevěděla :D. Nějak nestíhám oblítávat všechny blogy nebo co. :) Pokud bude nějaký další v Brně nebo Ově, tak se určitě přidám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevedela? jaktooo a my to vzdycky tak propagujeme, to me stveee, mohli jsme poznat novyho clovicka :(

      Vymazat
  4. Já Rodaw chápu. Šlupky od pomeranče jsou lepší než sám pomeranč! :D
    Třeba se někdy přemluvím a taky na nějaký sraz dorazím. Zní to vážně super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam rada vuni slupek od pomerance, takovy to jak se delalo ve skolce, kdy se do toho napichalo to koreni, to byla vuuuune :)

      Vymazat
    2. Pro mě je to vůně vánoc. :3 Ale jinak... sice z toho pálí pusa, ale ta chuť!

      Vymazat
  5. A já nejsem tvá milá? No teda pffffr :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me ten pocet lidi nejak nevychazel sem si rikala !!! :-D ale muzes si za to sama, kdyz sem si delala fotky, tak uz jsi tam nebyla, protoze jsi od nas hrozne brzo utekla :( :-P

      Vymazat
  6. Bylo to fakt super! Hrozně jsem si to užila a to byl můj takový první sraz. To mě nadchlo, takže jsem si řekla, že budu chodit na všechny srazy, kam dostanu pozvánku. :D A taky jsem tě hrozně ráda poznala. Je super si k blogu přiřadit i tvář.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem rada, ze jsem mohla byt na tvem prvni srazu :) moc rada jsem te poznala, jak rikas, je super vedet kdo je za blogem, co clovek cte :) tak zase priste, kdyz ted budes chodit vsude! ;)

      Vymazat
  7. si myslím, že mě by radši asi lidi měli potkat jen jednou :D protože jestli to v tom poznávání jde do hloubky, tak to potěš :DD já jsem taková, jako vy teď, už na začátku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zadny vymluvy a koukej na nejaky sraz dorazit, my posoudime sami, kdyz dovolis :-P

      Vymazat
  8. Škoda že jsem tam nemohla :(. Snad příště. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ale zase dovolena taky dobra ne ;) priste to urcite vyjde uvidis :)

      Vymazat
  9. JEŽIŠI!!! ten pomeranč mě už začíná fakt zabíjet :DD
    Jinak Ti ale moc děkuji, za všechno!! To, že jsi kvůli nám přijela je naprosto báječné, mám Tě ráda ♥

    OdpovědětVymazat
  10. To musel byt fajn den :) libi se mi, jak se takhle schazite :) clovek si ocividne diky blogu muze najit pratele :))

    OdpovědětVymazat
  11. Taky bych někdy chtěla jít na knižní sraz. Bohužel bydlím celkem daleko od všeho dění. Takže bohužel :( :)
    Skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...