22. června 2015

LETNÍ PROJEKT - LETNÍ BLESKOVKY

A zase tu máme léto. Sluníčko svítí a tak. Začaly se rojit letní projekty a abych přispěla se svojí troškou, přemýšlela jsem, co podniknout. Na nic jsem nemohla přijít a nakonec jste mě, jako už několikrát, inspirovali vy. Čím, jak a co chystám?

zdroj

Včera jsem dělala na facebooku blogu bleskovou soutěž a zúčastnilo se vás vážně hodně, až jsem si říkala "Vida, tak oni moji čtenáři nejsou mrtví, jen nekomentují!" :-D No a protože jsem losovala jen jednoho výherce a vždycky mě to moc mrzí vůči těm ostatním, co se přihlásí, doufají ve výhru, přemýšlí nad odpovědí (a že tentokrát jste se hodně rozepsali!, někteří přidali i obrázky a celkově jsem z vašich odpovědí měla moc dobrý pocit), tak mě napadlo ...

Že můj letní projekt bude léto plné bleskovek, abych mohla podarovat a potěšit co nejvíc z vás. Mám tu knížky co jsem nakoupila do soutěží, sešly se mi dvakrát, vyřadila jsem apod. Nakoupila jsem i nějakou tu kosmetiku, když už jakože fušuju do beauty, aby si každý přišel na své. Mám nápady i na nějaké drobné home decor drobnosti apod. Upozorňuji, že nejde o žádné megadary, kolikrát je to vážně maličkost, ale i tak doufám, že by mohla někomu udělat radost.

Chtěla bych vyhlásit vždy alespoň dvě bleskovky týdně - po celé léto. Podle toho, jak na tom budu finančně i víc, ale víte jak, to poštovné je hrůza hrůz. Většinou to bude probíhat na facebooku blogu, chtěla bych zkusit i nějakou instagramovou soutěž, přidám nějakou otázku, co mě zajímá, co bych se ráda dozvěděla a tak. 

Co vy na to, pokladi moji? :)

10 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...