25. března 2015

NOVÁ HARRY POTTER CHALLENGE - PROJEKT

Pamatujete, jak tu před nějakou dobou (ehm, 3/4 roku :-D) probíhala Harry Potter Challenge? A jak jste byli všichni nadšení? Rozhodla jsem se, že se k tomuto projektu, i když v jiné formě, vrátím. Všichni už asi víte, že HP je moje naprostá srdcovka <3 a chtěla jsem s ním tady na blogu něco vytvořit, takže tak.
O co půjde. Tehdy byl každý týden jiný úkol, ale protože byly vyčerpány téměř všechny možnosti (kouzla, patroni, přesmyčky, doplňovačky ...), vyberu to, co bavilo mě. A to ukázky. Takže následovně. Pravděpodobně s určitou nepravidelností vždy hodím článek a v něm cca tři ukázky z nějaké HP knížky. Na vás bude poznat z jaké a povědět mi proč.

Samozřejmě se pokusím, aby to bylo poznatelné. Nemám v plánu ukázku typu "Harry se zamyslel a povídá ...", protože to byste asi moc nepoznali. Nebo schválně, tipněte si :-D

Minule to bylo o ceny, nevím, zda-li vám něco nadělím i tentokrát. Samozřejmě bych ráda, ale asi to nebude nic organizovaného. Spíš když mě někdo odpovědí překvapí, nadchne nebo prostě něco, napíšu mu (proto vás prosím o emaily) a pošlu alespoň třeba nějakou drobnost, to mám v plánu určitě. Ale i bez extrasuper cen doufám, že se Potteromilové zapojí a zabaví se.

Nebudu to zbytečně protahovat a rovnou začnu, co vy na to? Odpovědi vyplňujte prosím do přiloženého formuláře pod ukázkami, abychom neprozrazovali odpovědi těm, kdo si chtějí zahádat sami.

UKÁZKA 1 - Edit: Harry Potter a Vězeň z Azkabanu
„To jistě, ale - ale -“ Hermiona jako by se všemožně snažila najít další problém. „Koukni, Harry by tak jako tak neměl do Prasinek chodit, nemá podepsané povole­ní! Jestli na to někdo přijde, bude v hrozném maléru! A navíc ještě není západ slunce - co když se tu Sirius Black objeví dnes - třeba právě teď?“

UKÁZKA 2 - Edit: Harry Potter a Fénixův řád
Vážený pane Pottere, toto je dodatek k našemu dopisu, odeslanému před přibližně dvaceti minutami. Ministerstvo kouzel přehodnotilo své rozhodnutí zničit vaši hůlku. Můžete si ji ponechat až do disciplinárního řízení, které se uskuteční dvacátého srpna a na kterém bude učiněno oficiální rozhodnutí. Vzhledem k proběhnutému jednání s ředitelem Bradavické školy čar a kouzel se věc s Vaším vyloučením ze školy odkládá na totéž datum. Do té doby pokládejte své vyloučení za podmínečné. 

Odpovídat můžete do FORMULÁŘE ZDE
UKONČENO, FORMULÁŘ JIŽ NENÍ AKTIVNÍ

Dnes je to lehké, že? Jen počkejte příště ... Muhahaha ;)

8 komentářů:

  1. Anonymní25/3/15 18:25

    Jsem trochu zmatená, jsou tu 2 ukázky, ale ve formuláři je prostor pro 4..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vysvetleno v tom formulari pod nazvem v popisu tak prosim juknout tam :)

      Vymazat
    2. Anonymní25/3/15 19:22

      Děkuju :)

      Vymazat
  2. Konečně nějaká pořádná challenge! :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je parádní! Ráda se zapojím :) Díky!

    OdpovědětVymazat
  4. Zodpovězeno. Parádní nápad, hned mám chuť si znova sérii přečíst. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní26/3/15 21:57

    Výborný nápad :) určite sa zapojím :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...