7. března 2015

OPOŽDĚNÉ POSLEDNÍ KOLO VÁNOČNĚ - NOVOROČNÍ MEGA SOUTĚŽE

Před, už to bude nějakou, dobou jsme vám společně se Syki oznámily, že pro vás máme speciální soutěž, ve které po vás budeme chtít trochu té kreativity. Podařila se nám nasbírat pěkná knižní kupečka a je tedy jen na vás, jestli si některou z výher zasloužíte.

Oslovily jsme několik nakladatelství, už jsme vám o nich psaly minule a předminule a předpředminule :) Přiznáme se, že jsme nečekaly tolik cen, myslely jsme, že v tom hektičnu před svátky, kdy jsme soutěž organizovaly, sotva co seženeme, proto jsme napsaly vícero mailů a moc mile nás překvapilo, kolik lidí pozitivně zareagovalo. Ještě jednou děkujeme!

tohle plus
tohle plus další nevyfocené čeká jen na vás :)

Vašim úkolem bude zaregistrovat se do našeho formuláře, abychom měly přehled o všech soutěžících, a následně zaslat fotky na daná témata, čímž se zapojíte do soutěže. Každý týden vyhlásíme jedno téma a budeme čekat na vaše fotečky, které nám musíte vždy zaslat na OBA naše emaily, tedy: sykorova.p@gmail.com a roo.rachel.1987@gmail.com.

Každý týden vyhodnotíme několik fotek, co nás nějakým způsobem osloví (nejhezčí, nejveselejší, nejsmutnější, nejvtipnější, nejoriginálnější, nejkreativnější, apod…), tudíž se každý týden bude moci radovat několik lidí z výhry. Nebudeme vybírat samy, ale poprosíme i členy našich rodin, aby to bylo fér, protože oni vás neznají, kdežto my bychom mohly být nařčeny, že nadržujeme kamarádům. Ke konci celého soutěžního klání pak pravděpodobně ještě dovylosujeme další speciální výhry, abychom potěšily co možná největší počet soutěžících.

Chtěly bychom se moc omluvit, že čtvrté, poslední, kolo nám tak dlouho trvalo. Nějak se toho sešlo moc kolem a ani jedna z nás nebyla schopná vzít to sama do vlastních rukou, prostě se nestíhalo, takže teď se k tomu konečně dostáváme. A máme pro vás jednu specialitku na konec, zpočátku jsme to slibovali, tak tady to je.

TOHOTO KOLA SE MOHOU ZÚČASTNIT I SOUTĚŽÍCÍ ZE SLOVENSKA !!

A jaké je téma? Původně to mělo být celé zimní, Vánoce, Silvestr a podobně, ale protože toto období jsme už skoro celé prošvihly, vyhlašujeme fotky s tematikou:

KNÍŽKY A JARO

Nafoťte cokoliv, co ve vás toho evokuje a pošlete na výše uvedené adresy. Na fotky budeme čekat do 15. března 2015. Do předmětu emailu uveďte „Vánočně – novoroční MEGA soutěž – 4. týden“. Pak už nás čeká konečné zúčtování a konečně vybereme a odměníme všechny výherce.

12 komentářů:

  1. Tak to je bomba! Kéž bych jenom uměla fotit :D

    OdpovědětVymazat
  2. To téma je úžasné♥ Fotit neumím, ale určitě něco zkusím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budeme se tesit na fotku a jsme moc rady, ze se tema libi, vymyslely jsme dlouho :)

      Vymazat
  3. A tohle kolo je samostatné, můžu začít soutěžit až teď? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. muzes zacit az ted, kazde kolo je samostatne :)

      Vymazat
  4. Super! Zúčastním se. Jen si to musím někam zapsat..:D Abych nezapomněla:D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní10/3/15 10:27

    ja bych se chtěla zeptat jestli ta fotka musí obsahovat knížku nebo muže jen jaro

    OdpovědětVymazat
  6. Nejsem si jistá, jestli už jsem formulář vyplňovala :( Takže ho budete mít kdyžtak dvakrát :D

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Neboj letos to bude s organizaci lepsi a rychlejsi, slibuju! ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...