9. října 2014

JAK SI ŽIJU 9.10.2014 - FIALOVÁ PEDIKÚRA

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


00.30 Dočítám Květy z půdy. Pane jo, jsem beze slov. Tohle je jedna z nejlepších, nejdrsnějších a nejsilnějších knížek za hodně dlouhou dobu. Psychologie postav, vývoj, příběh, atmosféra, prostě beze slov, fakt. 

00.45 Vrhám se na Lístky ve větru, musím okamžitě vědět, jak to pokračuje :) Ale dám jen tři kapitolky a jdu spát. Musím si zase zvyknout na jiný režim, když budu vstávat do práce. Mám teď rozečteno docela dost knížek mě napadá. Lístky ve větru, Paniku, Šest let, Dech smrti, S hlavou v oblacích. Budu to muset nějak probrat a podočítat.

07.30 Budí mě sestra, když jde venčit.

08.00 Usnula jsem, ale hafina se vrací domů a zase mě budí.

08.30 Vstávám. Snídaně dneska bez ovoce. Ale dala jsem si naprosto skvělý muffin, co na mě čekal na lince. Mňamka. Byly tam dva a hoooodně dlouho jsem se přemlouvala, že ten druhý tam nechám někomu jinému :-D

10.00 Odjíždím z domu. Ve městě zjišťuji, že sebou nemám peněženku, zapomněla jsem ji v tašce se kterou chodím cvičit. Naštěstí revizory jsem nepotkala. Uff. Kupuji si jízdenku na cestu domů, naštěstí jsem našla v tašce pár drobných, takže mi to vystačilo.

10.30 Jsem objednaná na pedikúru. Naučila jsem se tam chodit v minulé práci. Většina z vás ví, že jsem dělala docela tvrdou fyzickou práci, celý den na nohou a proto jsem potřebovala být ready. A celodenní práce venku ve zpevněných pracovních botách docela ničí nohy. A když sem se snažila o úpravu jednou doma sama, protože v botách to už bolelo, rozedřela jsem si tu nohu až na krev. Tak sem se objednala na pedikúru, abych viděla, jak to dělají. No a paní prý že mám ještě kuří oko. Tak se ptám jak to mám doma ošetřovat a to co mi popsala bych tedy rozhodně schopná nebyla :-D Takže tam jednou za čas zajdu. Beru to jako čas pro sebe, kdy se o mě někdo postará a já si zarelaxuju. Do takových věcí se docela nutím, neumím dělat něco pro sebe a odpočívat. Takže si to ordinuji pravidelně a povinně. A nechám si vždy nalakovat nějakou pěknou barvičku, i když přes zimu se moc v sandálkách nechodí, alespoň na józe to bude vidět :-D


12.00 Jsem doma, jdu venčit. Vracím se a pouštím si Óčko. Obědvám a jdu si číst.

15.00 Odjíždím, jdu na cvičení.

15.30 Dneska je to bosu. Minule nebyla moje cvičitelka a bylo to úplně jiné, než jsem zvyklá. Dnes tu ale je, tak jsem ráda. To bych nebyla já. Ehm. Malinký malinkatý trapásek. Víte, jak jsem říkala, že mám problémy s koleny? Tak občas je to lepší, občas horší. No a dneska to bylo horší. V jednu chvíli se mi podlomily a chvíli prostě nefungovaly, takže sem sebou sekla a musela chvíli sedět a rozhejbávat je, než zas začaly reagovat. Vzala jsem to se smíchem, chudák cvičitelka byla víc vystreslá než já. Jinak se pěkně zapotím, dám spršku s krásně voňavým gelem a domů.

18.30 Večeře. Dnes jsem narazila na nějaký nový salátový bar. Možná není nový, ale já ho našla prvně. A protože ze mě bude brzo opět pracující žena, napadlo mě, že si tam něco koupím a vyzkouším, abych pořešila obědy v práci. Co jsem si koupila vidíte na fotkách. Zajímal mě kuskus, protože v kolejní jídelně byl super, ségra ho umí a já ho absolutně neumím, ten co si dělám já, odporné. Takže mě zajímal jejich. A bylo to dobré. Tu kukuřici jsem si tam dosypala, mám ji ráda. Abyste si ale nemysleli, že žiji nějak zdravě, k obědu jsem měla maminky gulášek :-D

bylo to váhově to největší, co tam měli, jen tak mimochodem :-D
složení, sušená rajčata teda dost zvláštní chuť
19.00 Zopakuji si polštinu z úterý, pak si dám možná chvíli němčiny a pak budu číst něco z rozečtených. Chtěla bych dočíst Šest let nebo Dech smrti, ale určitě zase skončím u Lístků ve větru :-D Uvidíme. Jinak se dnes už nic podnikat nebude, takže vám popřeji krásný a klidný večer. Jo a abych nezapomněla, v televizi nám běží, jako hádejte, to nikdo nedá. Tak já vám to prozradím, je to ČT 24.

Zůstaňte se mnou <3

10 komentářů:

  1. Tyhle články mě naprosto baví!!
    Já se dneska snad dokopu k tomu,hodit tam první článek z tohohle projektu ! :)

    http://gilraen-camellie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem vazne moc rada, ze te to bavi :) az se pripojis, urcite posli odkaz :)

      Vymazat
  2. Já mám taky rozečteno spoustu knih. Přítel mi četl přes rameno a shodli jsme se, že bychom taky měli zajít na pedikúru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele nesmej se, chlapi tam pry taky chodi, maji o dost horsi nohy nez zensky, tak jim to pak pedikerka musi davat do kupy, rikala :)

      Vymazat
  3. Anonymní9/10/14 19:49

    Parádní článek! O pedikúře jsem taky uvažovala - protože přesně jak píšeš, poslední měsíc a půl jsem v práci strávila na nohou, od rána do večera a na nohách je to hrozně znát... jenže já se tam stydim jít, jsem prdlá, já vim :-D Jinak se mi ale moc líbí, že si ordinuješ chvilky pro sebe. Já to také plánuji... víc se o tom rozepíšu na blogu :-)

    A jsem moc ráda, že se ti Květy z půdy líbily. Je to moje srdcovka. Hlavně se těším, až přečteš všechny díly a můžem to pak probrat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ordinovat si chvilky pro sebe je potreba, ja to hrozne dlouho nechapala a obcas s tim mivam jeste problemy, ale snazim se :) ted ctu Listky ve vetru a ty knizky obe jsou proste neuveritelny, neco uzasneho, urcite to pak probereme! uz mam objednanou trojku, tak sup sem s ni co nejdriv :)

      Vymazat
  4. Super článek dneska, barva na nehtech je pěkná :). Sérii Květy z půdy jsem četla před lety, je úžasná, jako všechny další knihy od Andrewsové. Plánuju, že si je znovu přečtu, ale není tolik času.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju :) taky se mi barvicka libi, vzdycky mam hrozny dilema, kdyz si mam vybrat z toho milionu laku, co tam maji :-D s Andrewsovou ted resim, jak to udelam dal, jestli si sezenu stary vydani, protoze 4 a 5 bude jeste trvat nebo jestli pockam na novy, abych to mela krasny v sade.. achjo to jsou problemy :-D

      Vymazat
  5. Ale no tak :D Bejt nemocnej a číst o novém zeleninovém salátovém baru je vážně na nic :D Doufám, že to bylo dobrý, když si to já dát nemůžu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to si pis ze to bylo dobryyyyy dobroucky :) a neboj, az budes zdrava, taky si das :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...