20. října 2014

JAK SI ŽIJU 17. - 20.10.2014 UČIT SE, UČIT SE

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


Tentokrát nás / vás čeká shrnutí vícero dnů najednou, protože to bylo natolik akční a já natolik nestíhala, že  jsem se k sepsání dostala až teď.

PÁTEK 17.10.

14.00 Začátek výuky. Přicházím asi o pět minut později.  Hrozně nerada chodím pozdě! Autobus jeden ... :-/ Naštěstí vcházím přesně v okamžiku, kdy vyučující říká větu "Takže co se týče zápočtu a zkoušky", takže stihnu to nejdůležitější. Kolikrát se mi totiž stalo, že když jsem o tohle info přišla, nikdo ze spolužáků nebyl schopen to zopakovat nebo to říkali každý jinak, nešlo to pochopit apod., takže si radši udělám svůj zápisek.

15.00 Je to dlouhýýýýý.

16.00 Ježííííííííš.

17.15 Juchů konec.

17.30 Ehm, tak pokračujeme.

20.00 Konec, rychle na autobus přes celou Prahu, jestli mi ujede ten ve 21 tak další jede až ve 23 a to bych vážně nerada.

21.00 Stíhám, uf.

22.00 Budím se, vystupuji, jdu na autobus domů.

22.30 Jsem doma, mrtvá, utahaná, znuděná a naštvaná, protože zítra vstávám a přitom mě teď ještě čeká práce na pc.

23.45 Jdu venčit a spát

SOBOTA 18.10.

05.30 Vstávám, vážně jsem toho naspala hodně.

06.00 Vyrážím na autobus, pokud ho nestihnu, ujede mi ten do Prahy. Dobíhám a naštěstí počkal. I když teda počkal, jel o dvě minuty dřív!

06.30 Student agency. Nastupuji, dám si čokoládku a vezmu noviny. Samozřejmě okamžitě usnu.

07.30 Vystupuji v Praze, vydávám se na cestu přes celé město do školy. 

08.45 Začíná výuka. Dnes to bude dlouhé, máme osmi hodinový blok jednoho předmětu.

09.00 Začíná se mi chtít spát.

10.00 Zzz.

11.00 Zzz.

12.00 Zzz.

13.00 Zzz.

14.00 Zzz.

15.00 Zzz, ne dobře, tak tedy poslouchám, ale je to zabíračka. Brouzdám u toho na fb (díky bodu za moje mimi notebook).


15.15 Konec výuky, ale čeká mě zařizování ve škole kvůli diplomce. Kdyby nebylo tohohle, zapeču školu a vydám se na knižní sraz, který se dnes koná. Takhle ale bohužel.

18.00 Jedu domů.

19.00 Jdu na bus domů.

19.30 Jsem doma. Kdy já naposledy jedla?!

20.00 Sedím u televize. Ani ne tak u televize, jako prostě na gauči a nic nedělám. Chvíli si čtu, ale nemám na to moc sílu, to dojíždění je hrůza.

22.00 Dobrou noc.

NEDĚLE 19.10.

06.00 Vstávám

07.00 Student agency. Lítám jak hadr na holi, fakt.

08.00 V Praze.

09.00 Učíme. Poslední den !!! Jupíjajej.


09.15 Zadali nám dost šílený projekt, který budeme u zkoušky obhajovat. Jak to mám jako udělat?! To je zase den :(

15.00 Jedu domů. Ještě, že je konec víkendu. Jedině student dálkového studia může nadávat na víkendy :-D

PONDĚLÍ 20.10.

08.00 Zvoní budík. Ani náhodou se neobtěžuji, dneska si pospím.

10.00 Vstávám. Řešíme něco s mamkou. Přemýšlím, jestli půjdu odpoledne na kick-box. Nakonec nepůjdu, mám nové boty a z toho třídenního lítání mám na obou puchýře, jak ještě nejsou rozchozený. Jasně, puchýř nic není, o tom potom, ale když dobrovolně sportuji, chci z toho mít dobrý pocit, ne se trápit.

14.30 Vyrážím do města do kavárny, dobře se mi tam pracuje. Na facebooku jsem to okomentovala takto "Sedím v kavárně, už dvě hodinky, a stihla jsem napsat dva povídací články, recenzi na knihu, co jsem včera dočetla a další dvě recenze na knihy, u kterých jsem měla nějaký blok neb čekaly na zpracování už hrozně dlouho, dál odpovědět na všechny maily, obeslat a vyřešit vše, co jsem měla zapsáno v poznámkách a naplánovat si celý týden podle toho, co musím vyřídit. Já to říkám pořád, v kavárně se mi pracuje nejlépe."

17.45 Píšu tento článek, postnu ho, dopiji cappucino a vyrazím domů. Změna plánu článek nepostnu, protože fotky mám ve foťáčku, takže je nahraji až doma. Začíná se stmívat. Doma mám v plánu si číst. Neřeknu vám co, kdybychom zase soutěžili :-D


18.00 Stavuji se ještě pro lahvičku točeného burčáku, večer si s mamkou a sestrou dáme, mňam.

19.20 Dodělávám článek a postuji vám ho. 

21 komentářů:

  1. Juchů, na článek jsem se moc těšila :-) A nejen dálkový student nadává na víkendy, i ten pracující v cestovním ruchu... ještě když vypadne kolegyně, takže tenhle víkend jsem měla pracovní, ten příští také, ten další také... néééé :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc rada, ze se na moje clanky takhle tesis, jsi bozi, diky :) to je pravda, spoustu lidi pracuje o vikendu, ja treba taky. na tenhle vikend jsem se ale tesila, ze do prace nejdu a odpocinu si, no moc jsem si neodpocinula, co ti budu povidat :-D

      Vymazat
  2. Takhle nabitý víkend jsem tedy hodně dlouho neměla. Rozhodně nezávidím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, cely tyden prace a pak se tesim na vikend a pak mi doslo, ze mam skolu, no rychle me to preslo, to nadseni :)

      Vymazat
  3. Tyhle články jsem začala milovat. :D
    Moc mě baví číst, co si celý den dělala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju, to me obrovsky moc tesi, snazim se psat ctive a zajimave, tak snad se mi dari :)

      Vymazat
  4. Tohle ti rozhodně nezávidím, a já si stěžuju že se musím učit. Výlet se skoro dvouhodinovým spožděním a večerní učení na test a to ještě předmět který mi neleze do hlavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ted mi to po pravde ani moc nevadi, kdyz mam volno od prace, ale kdyz se to pak musi kombinovat s dovolenou a smenama kolegu, tak je to pekne na houby :(

      Vymazat
  5. Čtu to a je mi tě strašně líto :-D škola o víkendu mi zní tak absurdně! :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle znám až moc dobře, ale já to ve druháku vzdala... :( Mohu se zeptat, odkud jsi? Taky jezdím s SA do Prahy a podobně dlouho... :D Bylo by skvělý mít Tě někde poblíž... :) Napiš klidně soukromě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no normalne bych to napsala soukromne, ale myslim, ze uz jsem se tu prokecla nekolikrat, takze muj rodny Liberec je uz docela proflaknuty :) jsi tu pobliz? doufam, ze ano :)

      Vymazat
  7. Tieto články sú naozaj skvelé :) a to by som ani nepovedala že ma to bude baviť :D

    OdpovědětVymazat
  8. Taky uz shrnujes: -), nekdy se to fakt neda sepsat v jednom dni. To cappuccino vypada luxusne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to spis proto, ze nebyl cas to sepsat a ted zpetne je uz blby publikovat jeden den zpetne, tim spis tri dny na tri clanky zvlast :) ale asi to budu stridat, kdyz neni cas psat, ale chci vam to vsechno povedet, tak se to jinak udelat neda no :)

      Vymazat
  9. a já myslela, že mám zabijácké šestihodivnoky pravděpodobnosti a statistiky... tak tos mě trumfla!:D

    OdpovědětVymazat
  10. Jako vzdy moc super clanek :) ja ho zverejnim zitra, mam ho rozepsany a musim to dohonit za ty promeskany dny. Nebil cas :(

    OdpovědětVymazat
  11. klobúl dole, že to všetko zvládaš, ja by som už bol mŕtvy :/ :D

    OdpovědětVymazat
  12. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší pravděpodobnost ziskovosti

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...