24. října 2014

JAK SI ŽIJU 22. - 24.10.2014 PSANÍ, ČTENÍ, PRÁCE

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


STŘEDA 22.10.2014

07.00 Mamka vstává a jde se psem, já se snažím spát dál.

09.00 Vstávám.

09.30 Jdu k doktorovi na zdravotní prohlídku kvůli práci, že jsem schopna. A bacha na mě, prošla jsem! Cha :)

10.00 Cítím z trouby pizzu. Není na oběd nějak brzo? Rozvíjíme s mamkou rozhovor na téma brunch. No to je zas něco :-D Mamka tedy brunchuje a já začínám mít taky hlad, jak to voní.

12.00 Odjíždím z bytu, musím si koupit nějaké podzimní/zimní boty. Slušné ;) Prý k šatům a sukni do práce nemůžu nosit tenisky. Jakto jako?! 

12.30 Našla jsem boty, co nejsou tak hrozný. Mamka opět prohlašuje, že jdu do sebe. Já trvám na tom, že jdu od sebe. Tohle mi není podobný! A přesto se mi docela líbí. To je divnééé! 

13.00 Jdu do práce odnést papíry kvůli smlouvě. Zůstávám tam hodinu, koukám, co nám přišlo nového, přerovnávám knížky, kontroluji ediční plány a letáky. Měla bych jít, dneska přece nepracuji! :-D

14.15 Jdu na jídlo. Na to, že jsem měla hlad už v těch 11 jsem si dala docela výdrž. Mám s sebou notebook a knížku, chystám se do kavárny pracovat, po zkušenosti z minule, kdy jsem toho tolik stihla, musím to zkusit znovu.

14.30 Dávám si caffé caramella, krásně zdobené. Zapínám notebook a vyřizuji emaily kolem blogu, spoluprací, novinek, kolem práce, kolem bývalé práce, kvůli škole, osobní a tak dále. Pak si čtu, popíjím, pozoruji šrumec okolo. Miluji tyhle chvíle. 


17.00 Nevím přesně, ale nějak kolem páté či půl šesté vyrážím domu a dělám si poznámky, co musím stihnout příště.

19.00 Doma uklidím, povařím, vyvenčím, v osm se podívám na Přátele, budu si číst, napíšu recenzi, naplánuji článek na zítra.

ČTVRTEK 23.10.2014

05.00 Budím se, jdu se napít a nemůžu usnout. Koukám do stropu a snažím se zase zabrat. Daří se, uff.

08.00 Vstávám. Snídám. Čeká mě větší úklid kupy bordelu, kam odkládám všechny papíry, co nevím, kam s nimi. Musím je roztřídit. Nacházím tam bakalářku, ztracený index, několik záložek, učení z minulého semestru, účtenky, složenky, no samé zajímavé věci.

11.30 Rezervuji si na odpoledne cvičení, rovnám si knížky a plánuji, co budu teď číst. Postuju vám soutěž. Projíždím facebook a koukám na nová videa na youtube. Uklízím oblečení a vytahuji, v čem půjdu zítra do práce.

12.00 Oběd. Vzpomínám si, jakou jsem měla včera chuť na pizzu, takže ji tahám z mrazáku a dávám ji do trouby. Je kuřecí, přidávám si tam hromadu sýra O:-) Pouštím si k tomu čekání Vražedná čísla na Nově.

12.25 Sedím u notebooku a píšu dnešní Jak si žiju a zapomínám na pizzu. Ještě, že mám ráda připečenější :-D Ale jasně, klidně pokračuj v psaní a nevšímej si toho spáleného smradu. Takže když dopíšu tu předchozí větu a konečně se zvednu jít vypnout troubu, půlka pizzy je černá. Říkala jsem, že mám ráda připečenější nebo rakovinotvornější?? Grrr.

13.00 Asi si budu číst. Plave mýdlo po Vltavě, jakou barvu asi má? Vybírám knížku.

15.00 Odjíždím z domu na cvičení. Musím se ještě stavit v krámě pro 0,75 lahev s vodou. Minulou lahvičku jsem zapomněla minule v šatně. Piji čistou vodu, ale potřebuji, aby mi lahev seděla dobře do ruky. To je totiž hrozně důležitý, chápete! Kupuji Rajec s takovou tou stříkací násoskou, ehm víte co myslím :)

15.40 Začíná cvičení.

17.00 Koupím si kafe to go a půjdu domu kus pěšky místo autobusem. V minulém článku jsem psala, jak mám ráda chladný podzimní vzduch, tak toho musím využít. Sice s taškou na cvičení přes rameno ta hodinka cesty domu trvá o něco déle, než obvykle a taky si ničím záda, by mi řekla moje maminka, ale co už, prošla jsem se a nadýchala čerstvého (ehm, jdu kolem silnice, téměř celou dobu) vzdoušku.

17.30 Ok nedošla jsem to celé, začalo pršet a zas takový blázen nejsem :)

18.00 Dělám si k večeři zeleninový salát s bílým jogurtem a dochutím to sedmi-bylinným octem, zkouším ho prvně a chutná to skvěle. Je toho celá lahev a dnes jsem použila trošku, takže konečně nebudu muset nějakou dobu řešit, čím dochucovat.

19.00 Čtu si u čaje.

20.00 Přátelé, Dva a půl chlapa, Zlatá sedmdesátá, vždyť to znáte. Docela pěkně si u toho odpočinu, člověk nic nedělá, kouká na vtipný seriál a relaxuje, nemusí se to nijak moc vnímat a soustředit se, je to moje chvilka klidu. Pak si půjdu číst a pak spát. Zítra jdu do práce, moc se těším!

PÁTEK 24.10.2014

7.30 Vstávám. K snídani si dám jablečnou přesnídávku, včera večer jsem ji našla ve skříni schovanou a od té doby se na ni těším. Koupila jsem si ji a pak na ni zapomněla. Tak na ní konečně došlo.

8.15 Odjíždím do práce. Musím se stavit v obchodě koupit si lahev pití a nějakou sváču.

9.00 Otevíráme.

21.00 Zavíráme.

22.00 Jsem doma, předpokládám, že pěkně utahaná.

22.30 Budu si číst a pak půjdu spát. Zítra do práce :)

Mějte se krásně!

11 komentářů:

  1. Krásně napsané :) Já mám teda pořádný skluz...
    Jinak si vzpomínám na svůj první den v práci, zůstala jsem chvíli přesčas, něco jsem psala a neměla jsem to hotové, tak jsem aktivně zůstala a dopsala to. :D No jo, to jsou ty začátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju :) ja mam taky porad v necem skluz, podle clanku to akorat vypada, ale neco se vzdycky najde :-D ja doufam, ze mi ty zacatky vydrzi naporad :)

      Vymazat
  2. Násoska :-D ty vždycky napíšeš nějaký podobný výraz, kterýmu se tu usmívám jako nějaký idiot. Četla jsem to ve škole a učitel chemie se hooodně divil, že se směju. :-D Já se o chemii nikdy neusmívám. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dokud se u mych clanku smejes, tak ok, az u nich zacnes brecet, prestanu psat, teda brecet smichy muzes :-D jsem rada, ze sem ti zprijemnila chemii :)

      Vymazat
  3. O víkendu taky pracuješ do 21.00? já mám naštěstí víkendy volné a nejdéle jsem v práci do 18.00, ale teda dojíždím, takže dom se dostávám o půl osmé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo i o vikendu do 21. volny vikendy zavidim, za to dojizdeni ti vubec nezavidim, este tak dlouhy, chudinko :(

      Vymazat
  4. Je to zvláštní, ale nikdy jsem neokusila kuřecí pizzu. A jo, připálenější je mnohdy lepší. :D
    Jeden den nejsem na netu a kolik toho zameškám. Pak nevím, jaký článek okomentovat. Je mi totiž blbé všechny komentovat, i když se mi tak chce! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je to normalne pizza akorat jsou na ni kureci kousky jako neni jich tam moc spis tak na pohled aby to podle toho mohli pojmenovat :-D a klidne komentuj vsechno, budu mit jedine radost, tim spis, kdyz se ti chce :)

      Vymazat
  5. podnikavá zajda :P no, ale vidím, že v tobě fakt něco viděli :) jsi do toho zapálená, takže se ospravedlňuji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super clanek, jako vzdy. Kaficlo vypada moc dobre. :) Moc rada tvoje clanky ctu. Tesim se na dalsi ;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...