7. října 2014

JAK SI ŽIJU 7.10.2014 - CO SE STALO V 15 HODIN

Nejoblíbenější články / videa u ostatních na blogu pro mě jsou, když můžeme s oblíbenou blogerkou prožít její den. Jasně, uvidíme jen to, co vybere, ale stejně je to zajímavé, jako reality show, vidět a vědět, co dělají jiní. Je to jako skutečně je znát, skutečně s nimi kamarádit. A protože u mě na blogu chci dělat to, co mám já ráda u jiných, pojďme si malinko zašmírovat do mého života. Úvodní článek k projektu zde. Připojte se!

Zjistila jsem, že ne všechno se dá sepsat, že spoustu toho pozapomínám a nebo to není až tak zajímavé, důležité nebo ke zveřejnění a sdílení se světem a pak mi došlo, že si může někdo myslet, že mě teď zná a co nesnáším, když někdo lidi soudí a houby ví. Takže prosím, ať si tu přečtete cokoliv, nesuďte mě, vidíte jen to, co vám ukážu, ne všechno, myslete na to :)


07.30 Budím se, ale rozhodnu se ještě chvíli koukat do stropu a přemýšlet nad nesmrtelností chrousta. Nic zásadního jsem nevymyslela, takže za chvíli vstanu.

08.00 K snídani mám mimo jiné banán, včera to byla hruška, tak abyste byli informovaní, rozumíte, takový zásadní informace před vámi nemůžu zamlčet! Kdo by chtěl být napřed, zítra to vidím taky na hrušku, protože tu nic jiného není :-D

09.00 Čtu si. Domácí činnosti, nevím přesně, nic důležitého. Stejně vás zajímá jen to (kdo má fb a četl to tam),  co se stalo v 15hod. Tak pojďme na to.

14.00 Čeká mě pracovní pohovor. Bylo to zařízené narychlo, vlastně se to řešilo včera. Takže jsem opět řešila, co na sebe. Ohákla jsem se do toho nejslušnějšího, co jsem doma našla, ale zase jsem nechtěla podpatky, já na to moc nejsem. Takže to byly leginy, slušný baleríny, černé šaty a slušný svetr. Nevím jak jinak to oblečení popsat, u nás se všechno takové popisuje jako slušné :-D Ten svetr je proužkatý a šaty pouzdrové, kdyby to byl pro někoho lepší popis :-D Ještě vyvenčím a odcházím.


14.30 Začátek pohovoru. Melu a melu a melu. Jsem totiž vcelku ve svém živlu, tak toho mám hodně co říct.

15.00 Paní mi sděluje, že dneškem to výběrko tedy končí, když už tam jsem (mělo ještě trvat, ale byla jsem úplně jasná, juhůů) a kdy že můžu nastoupit. Prý potřebují přesně někoho jako já a moc se jí líbím a já samozřejmě nadšená, protože je to boží práce, souhlasím a vypisuji formulář, tahám občanku apod. Poprvé tam jdu na konci týdne.

15.15 Jdu na odměnovou horkou čokoládu. A taky musím chvíli počkat, protože polština začíná až v celou. Píšu rodině smsku, že mám práci. Jsou maaaaalinko překvapení, nikdo o tom dnešním pohovoru nevěděl. Ale tak, stane se O:-)

 

16.00 Kurz polštiny. Dnes to byla sranda. Jsem vzorná studentka a rozhodně neruším, nepovídám si s nikým česky a tak.


17.30 Konec kurzu. Jdu domů. Mrznu! Jsem oblečená slušně (zase to slušně! :-D) a neměla jsem k tomu žádnou vhodnou bundu (čtěte slušnou...) a nemohla jsem si k tomu vzít ty svoje barevné a sportovní apod., když už jsem se oháknula. A držet na pohovoru naprosto nehodící se bundu v ruce se mi taky úplně nezdálo. Takže jsem šla jen tak. Což o to, když jsem vycházela, bylo to ok. Ale teď za tmy, no brrrrrr.

18.30 Dorazím domů. Večeřím. Kdo ještě dnes čekal nějakou sportovní aktivitu, zklamu vás, nic nebude. Doma se na mě samozřejmě sesypou a ptají se na práci. Takže to řešíme.

19.30 Omluvím se jim s tím, že musím jít napsat článek. Protože jsem to slíbila a protože na to čekáte. Vidíte, jak na vás myslím jo?!

Zbytek dne vidím tak, že si doma ještě pokecáme, udělám si černý čaj, vezmu si Květy z půdy a budu si číst. Možná se budu dívat na Přátele na Smíchově, ale spíš to vypadá na "vítej přehlede" (viz včerejší článek). Vlastně ještě musím do pc naházet fotky, mám tu unboxing a přírůstky. Takže tak. Kdo si všimne, co jsem vám udělala v tomto článku jako malinký naschvál? :-P Krásný večer všem!

27 komentářů:

  1. A co to přesně za práci je? MOC GRATULUJI!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/10/14 20:01

    Jéé, gratuluji k té práci! :)

    OdpovědětVymazat
  3. GRATULUJI! Moc Ti to přeju! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k nové práci. Čokoláda určitě zasloužená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k nové práci :) A úplně jsem dostala chuť na horkou čokoládu :P

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace, gratulace, gratulace! :-) 'vítej přehlede' :-D :-D *asi umře smíchy* :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji! Dostala jsem z toho chuť na horkou čokoládu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Přidávám se ke gratulacím. Jen si nám neřekla, co je to za práci? Jestli to byl ten míněný naschvál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo to byl ten naschvalek :) udelam z toho bleskovku na fb :)

      Vymazat
  9. Přidávám se ke gratulacím.. Je skvělé že si získala práci! :)

    OdpovědětVymazat
  10. To pokaždé vstáváš takto brzy? :D Já si dnes docela pospala /rozuměj, vstávala jsem v 10 :D/. :D :D A jinak moc gratuluji k získané práci. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brzy? me prijde, ze vstavam pozde :-D segra kdyz chodila na brigadu vstavala pred patou a mamka vstava pred patou obden, tak to mam asi jinak to meritko no a prijde mi, ze vstavam pozde :-D

      Vymazat
  11. Takže sto padesátá gratulace ;) a moc se těším na zítřejší článek ;)
    P.s - taková maličkost - ještě si mě nedala do zapojených blogu do seznamu. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. to se vracíš dobře T__T já jsem kvůli portugalštině doma v osm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chtelas portugalstinu, tak se nestezuj :-P

      Vymazat
    2. jako ona je dobrá :D jen mě úplně rozčiluje, že se nemůžeme učit brazilskou portugalštinu :D

      Vymazat
  13. Gratuluji a díky, mám teď chuť na čokoládu! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní8/10/14 08:47

    Ani nevím, jak jsem se na tvůj blog dostala, ale každopádně jsem mooooc ráda, že jsem tady! Moc se mi u tebe líbí a tento projekt také - že bych se zapojila? Láká mě to... blog vlastně teprve začínám a psát mě prostě baví, jen jsem přemýšlela, o čem vůbec psát...

    Moc gratuluju k práci, snad nám o ní povíš víc :-) A Květy z půdy? Od Virginie Andrews? Ty jsem četla před lety - ukradla jsem je tehdy mamce z knihovny :-) Zakazovala mi je, protože jsem na to byla ještě malá, ale když viděla, jak jsem do toho zabraná, nechala mi je. Vlastně to asi byla moje první "dospělácká" knížka. Jak se ti zatím líbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je krasny komentar, diky! tak jsem rada, ze ses sem dostala, i kdyz nahodou :) a urcite se do projektu zapoj, cim vic nas bude, tim vic si zasmirujeme :-D a jj presne ty Kvety v pudy :) zatim se mi to libi fakt moc! je to drsna knizka, to nemam nijak rada deti, ale tohle je fakt mazec.

      Vymazat
    2. Anonymní8/10/14 21:10

      Je drsná, to je asi taky jeden z důvodů, proč si ji pořád hodně živě pamatuji - a to už je to takových let, co jsem ji četla. Ani to nebudu počítat nebo si budu připadat stará :-D Jen mě mrzí, že další knihy už nejsou podle skutečnosti... ale nebudu předbíhat, když jsi u prvního :-)

      Jinak do projektu se s velkou pravděpodobností zapojím, jen si ještě musím promyslet, jakou formou budu publikovat :-)

      Vymazat
  15. Strašně moc gratuluji k práci! Mám za tebe radost. Ať se ti v ní moc líbí a daří a kolegové jsou na tebe hodní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. verim, ze ano. jsme vsichni naprosti knihomolove, takze si snad sedneme. dela tam kamaradka, takze jednu osubku tam mit budu. a sefova na pohovoru byla naprosto uzasna! takze verim, ze to pujde.

      Vymazat
  16. K práci moc gratuluju, dokážu si tě představit, taky jsem jásala, když jsem dostala vysněnou práci.
    Tvůj projekt se mi moc líbí, uvažuju o zapojení,ale nevím, jestli budou někoho zajímat denní výlevy zaměstnané matky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud vim, zadna matka se jeste nezapojila, takze to bude alespon neco jineho, ja si to prectu rada ;)

      Vymazat
  17. Gratuluji k práci!
    Jinak skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...