7. května 2014

HARRY POTTER CHALLENGE - ZAKONČENÍ

Bohužel, je to tak, došli jsme až na úplný konec. Zbývá sbalit si kufry, sovy, kočky, žáby a ostatní havěť, nastoupit do vlaku a vyrazit. Moc nás to s vámi bavilo a těšilo! Tento článek je tu sice trošku se zpožděním, ale přišlo mi líto se s HP ani pořádně nerozloučit. Takže tak :)

Vaše odpovědi byly kolikrát moc vtipné, jakmile nějaká přibyla, hned jsme si to s Basterou psaly, aby si to ta druhá hnedka přečetla. Musím vás pochválit, některé úkoly byly vážně těžké a vy jste skutečně překvapily, jaké znalosti máte! 

Také děkujeme za to, co jste psali do mé nejoblíbenější kolonky, vaše názory, připomínky, hodnocení, kritika, napište cokoliv. Jednou Bára zapomněla přidat tuhle odpověď do dotazníku a no, ta si ode mě vyslechla! (Dodatečně promiň :) ). Moc nás těšily vaše pochvaly a komentáře, jak moc vás to baví a jak vám to bude chybět, že každé úterý a čtvrtek se to pro vás stalo zvykem. Tak je fakt, byly jsme tu pět týdnů, to je docela doba. 

Což nás dovedlo k myšlence, dát tomu nějakou dobu pauzu a potom ... potom ... potooooooom zkusit vymyslet něco dalšího. Co vy na to? Chtělo by se vám? Uvítali byste to? Pravděpodobně by to nebylo dvakrát týdně, bylo to pro nás občas dost náročné, jsme obě hodně časově vytížené a nechtěly jsme nic odfláknout, takže bych to viděla tak max jednou týdně, čistě předběžně, ale doufáme, že i to by vám udělalo radost. Tak to jsem vám chtěla dnes sdělit jako horkou novinku :) 

Samozřejmě, nesmí chybět výsledky soutěže a výherci, na to jste asi zvědaví, co? Tak na to se můžete podívat TADY. Najdete tam i správné odpovědi, vtípky, historky z natáčení, fotky, no rozhodně je co číst :)

3 komentáře:

  1. To by bylo super, kdybyste udělaly něco podobného!:-) Klidně jednou týdně.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo stýská se mi po těch odpovědích, ale teď potřebuji oddych to počítání mě málem zabilo :-D Uvidíme uvidíme :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...