24. března 2014

HÁDEJTE, O ČEM BUDU PSÁT

O ničem, ale přidám pár fotek :)



Když jsem byla na křtu Zakázané přitažlivosti, koupila jsem si Zakázanou přitažlivost. Když už jsem byla v tom a viděla na bazárku takhle levně Nepřítele mého nepřítele, šla jsem do toho. Kdyby měl někdo dotaz, ano, chci si pořídit i Nebezpečnou lásku, ale nikde po slevách jsem ji nenašla a v knikupectvích bude dotist až během dubna :)





 



Divercenci mám už doma nějakou dobu, ještě jsem vám to ale nefotila, tak to musím napravit. Cooboo má skvělé přebaly snad na všechny knihy, co jsem od nich zatím viděla, tohle není výjimka. Doufám, že k nám nakonec přece jen dorazí film.



 




A protože k jedničce patří dvojka, pořídila jsem si to rovnou oboje najednou, až mě to chytne, protože mám takové tušení, že mě to chytne, tak abych mohla rovnou pokračovat, pochopitelné, že jo :)


8 komentářů:

  1. ja som hlavne zvedaví na tú tretiu časť Divergencie :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak oni u té divergent série nechali původní obaly, takže :D... a nepřítele mám, ale nemám ten zbytek :DD a přitažlivost jsem ještě ani nečetla.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady má někdo rozhazovačnou na knížky! :D Se máš, přeji ti to, ale závidím. Divergence i Rezistence je jedna z mých oblíbených knih, k těm jiným zmíněným jsme se ještě nedostala ale hmmmm jo, taky bych chtěla :/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky už bych si měla tu Divergenci dočíst :D

    OdpovědětVymazat
  5. Divergenciu závidím :) ešte som sa k nej nedostala, škoda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Četla jsem všechny knihy a všechny se mi i strašně líbily :D :D. Teď už se těším na třetí díl Divergenci, který snad nezklame :).

    OdpovědětVymazat
  7. z tohoto výběru jsem četla všechny a všechny se mi moc líbily :-) i když musím říct, že Nebezpečná láska o něco víc než Nepřítel. každopádně se ale těším na Zakázanou přitažlivost. a jsem docela zvědavá, jak se ti bude líbit Divergence ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné kousky, taky bych je brala. Všechny. Kdykoliv. Kdekoliv. Klidně i jen ve spánku (ale to by mě nikdo nesměl vzbudit!)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...