8. března 2014

KNIHOVNIČKA, POLIČKA DRUHÁ

Koho zajímá druhá polička z mé knihovny, směle pokračujte rozkliknutím níže.

Tady moc úklidu nebylo, jediný problém -> vyčlenit na to volnou poličku a najít různě po bytě postrkané všechny díly.


































První úkol - pořídit si knížky - hotovo. Druhý úkol - přečíst si je - chystám se. Ano ano, zatím ještě ani jeden díl jsem, bohužel, nečetla. Každopádně jsem je chtěla mít ve své trvalé sbírce, takže jsem si je posledních pár let přála k narozkám, Vánocům apod., když rodiče chtěly, abych si vybrala dárek a já zrovna neměla co, tak to bylo tohle. Brožované přebaly se mi moc nelíbí, původně jsem nad tím přemýšlela, protože tohle je váááážně tíha, ale zase pro krásu se musí trpět a i když vím, že tohle pořekadlo má zcela jiný smysl, já budu trpět pro krásu knížek a tahat tohle s sebou. A nebo, logicky, prostě tohle bude na čtení doma. A je to.

6 komentářů:

  1. Tak tohle ti závidím. :) Mě se zatím podařilo sehnat pouze první díl. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsem na ně pyšná :) Taky jsem je dostávala postupně pěknou řádku let :)

      Vymazat
  2. Teda celkem koukám, že je máš ještě i v obalu.. :-D To je fajn. A určitě se do nich co nejdříve pusť, moc dobrá série.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou v obalu no :-D Doufala jsem, že si toho nikdo nevšimne, tak díky :-D Jsem si říkala, že je nebudu vybalovat, aby se na ně prášilo, než se k nim dostanu.. :-D Mám v plánu se do nich pustit hned po státnicích, teď nechci riskovat, že by mě to chytlo a chtěla bych přečíst všechny najednou :-D

      Vymazat
  3. Jůůů hlásím závist! Já mám zatím jen první a druhý díl a první už jsem četla. Je to super, ale ta tíha a to byl první snad nejtenčí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nejtenčí no, všichni, kdo ke mě kdy přišli na návštěvu, mi řekli, že jsem magor, když to viděli... :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...